שרשור בוקר
יום ג' 30/8

klapim

New member
היום אסור לצום

היום ראש חודש אלול בראש חודש לא צמים. ואגבאפשר להתחיל לברך שנה טובה.

meytula

New member
דניאל ואיתן קיבלו פינוק אתמול והיו בטיפול זוג

ואיתן התרשם מדניאל על יכולות ההבנה שלה

Deacon Frost

New member
הלוואי שיראו קטע מהטיפול שלהם היום בערב

כמו שהראו בזמנו את הטיפול הזוגי של בן וליהי, אבל אני יודע שהסיכוי שזה יקרה שואף לאפס.

andy181

New member
את יכולה בבקשה לנסות להסביר מה איתן אמר?

בסטטוס בוואלה זה היה נשמע דווקא משהו רע..

meytula

New member
אז ככה

איתן סיפר שהיה עם דניאל בטיפול זוגי והוא ממש התרשם מיכולת ההבנה של דניאל. איריס נתנה להם משימה שכל אחד יגיע משהו והצד השני יצטרך להסביר מה הבין ממה שאמר אחד הצדדים במשימה ולפרש את מה שנאמר. איתן סיפר לבנים שיכולת ההנה של דניאל הדהימה אותו ושהיא עלתה על כל הנקודות אחת אחת מכל מה שהוא ניסה להעביר לה במשימה

andy181

New member
זה מה שהיה רשום:

"התובנה הגדולה של איתן מהטיפול הזוגי עם דניאל: יש פער בין מה שדניאל מתכוונת לבין מה שהוא מבין. אורן מסביר לו שזה נובע מהשפה השונה של גברים ונשים"

meytula

New member
ההפך,גם איתן ציין שהוא הבין את דניאל

מי האדיוט שמעדכן את זה
איתן אמר בכללי שיש פער בין מה שנשים מנסות להגיד לבין מה שהגברים מבינים מהן ולהפך.לא דיבר על דניאל ועליו.דווקא על דניאל ועליו אמר שהייתה הבנה מלאה.ואז אורן הגיב לו שזה נובע מהשפה השונה בין גברים לנשים,זה לא היה עליו ועל דני

רותי167

Well-known member
meytula,איזה מקסימים הם,נהנתי מהתמונה

של זוג האוהבים,בכלל אני אוהבת אותם מאוד מאוד.

meytula

New member
בכייף../images/Emo3.gif

הם מקסימים ומתוקים יחד.. גם איתן עובר תהליך והוא נפתח לאט לאט וזה משהו שיפה לראות על בחור כמו איתן

לואיזה7

New member
גב לאיתן ואורן : "אני חושבת לגמור איתה"

התכוון לחן. היא הייתה קשוחה אתמול אתו על כך שנעלם מהמסיבה עם קרן. איתן אמר לו : "לא. אל תפסיק את זה. בשביל המשחק". גב שואל : "זה לא היה בסדר שהלכתי לדבר עם קרן בזמן המסיבה?" איתן ואורן : "לא, להיפך". איתן : "הגיע הזמן שהמשחק יתחיל". נראה לי ש : לחן אין הרבה סיכוי מול קרן : א) כי קרן מעיזה יותר ולא עושה חשבון לשום דבר ולאף אחד. ב) הבנים אוהדים את קרן, שהיא איתם יותר זמן מאשר חן, ולכן הם מסנגרים עליה יותר באוזני גב ותומכים בצעדים שהוא עושה איתה, ואולי אף דוחפים אותו אליה באמירות כאלה ואחרות ואפילו בפרגון ללא מילים. ג) לאיתן יש אינטרס שגב ילך עם קרן, מתוך רצון שתקבל פיצוי אחרי שהוא עצמו לא בחר בה. ד ) לקרן יש בכלל יותר אנשי גישוש ובילוש בתוך הווילה, שמוסרים לה מידע על מה קורה עם גב ועם חן ומייעצים לה מה לעשות. ה ) ע"פ עריכת התכניות ההפקה לגמרי בעד קרן . בונים סביבה את התכנית המרכזית בערוץ 10, לא מראים את כל הרכילויות שלה והתככים שלה.

רותי167

Well-known member
או מרימה את החזיה שלה,או מחטטת ברגליים

מוציאה שערות,או מחטטת בבית השחי ומוציאה שערות. בחורה דוחה.

למעלה