שרשור בטעם

ליאן.

New member
כולכם מוזמנים לפורום שוקולד ../images/Emo24.gif

הפורום פונה לכל מי שיש לו נגיעה כלשהי ל"חומר" הממכר הזה..
כל מי שחולם על שוקולד, ראה אי פעם שוקולד, בישל, הכין, קנה או ייצר בעצמו (אני קניתי בעצמי), טעם והתרשם מהיצירה או יודע מה זה שוקולד - מוזמן להצטרף ולחלוק מרשמיו. נוכל להכיר את תרבות השוקולד עם היסטוריה מרתקת שהחלה לפני אלפי שנים אצל בני המאיה, את תהליך הטמפרינג והיציקה, נדע להבחין בין איכויות השוקולד השונות, נחליף מתכונים מצויינים, נחפש תערוכות ופסטיבלים בעולם, נכיר מותגי שוקולד ידועים יותר וידועים פחות. עוד נדבר על השוקולד כמתנה, שוקולד כהתמכרות, על הערך התזונתי והבריאותי של השוקולד, שוקולד ואירוטיקה, מחירי הקקאו מרקיעי השחקים, שוקולד כפיצוי.. ובעצם שוקולד עם כל דבר..
ליאן ומיטל. ותודה על הפירסום בפורום

לירונדה

New member
../images/Emo34.gif"לעולם בעקבות הקשת"../images/Emo34.gif

לעולם בעקבות הקשת" ,התוכנית הייחודית והמקורית להומואים בישראל, עכשיו הגיעה לרדיו האינטרנט wfm! הפינות, האורחים והמוסיקה שתשמעו רק כאן! מדי שבוע תתארח באולפן דמות מרכזית מחיי הקהילה. התוכנית משודרת במוצ"ש הקרוב ה-26.10.2002 בשעה 24:00-2:00. והשבוע יתארח באולפן דוד, מנהל אתר האינטרנט "מעבר לקשת" ורכז הפעילות של "המלאכים בורוד" ובנוסף אחד המלאכים. אם בא לכם לעלות לשידור ולדבר על כל דבר שבעולם (כמובן שקשור לקהילת הגייז) צלצלו אלינו: 03-5253060. או כתבו אלינו בדוא"ל: wfm[email protected] www.wfm.co.il

TwelveEyes

New member
../images/Emo5.gif

ברכות על הפורום, אבל אה, אני מהיצורים המיוחדים האלה שפשוט לא יכולים לאכול שוקולד. ז"א, אני כן יכולה ואפילו נורא אהבתי פעם, אבל פשוט נגמלתי מזה עוד לפני כארבע שנים ומאז לא ממש חזרתי.. כנ"ל ע"ע ביסלי, צ´יפס ובמבה. אפילו גלידה אני לא אוכלת כמעט יותר :) תנו לי לנשנש פירות ואני מאושרת ^^

ליאן.

New member
מרחמת עליכם אנשים..

השוקולד הוא חומר חוקי!! הוא גורם להנאה כימיקלית וכזו קלות אתם מוותרים עליו?

Mooa-Numi

New member
אני בערך ככה-

כאילו-אני לא שונאת את זה, ואין יל בעיה לאכול כמה טונות- אבל אני לא מתה על זה כל כך שאני יהרוג מישו בשביל זה. אם כבר שוקולד לבן שזה דבר שולט. אבל הכי ענק בעולם-זה חמאת בוטנים. הרס לי לגמרי את החיים

../images/Emo3.gif

עד לפני חודשיים היתה לי התמכרות לשוקולד!! אני לא רוצה עוד פעם! אם אני רק מריח שוקולד אני לא יכול להפסיק..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שוקלד קטן ושוקולד גדול...

שוקולד סתם ושוקולד בזול , שוקולד אגוזים, ושוקולד סתם.. לעשירים ולכולם! והריח בחינם לכל האזרחים.. עוצרים ומריחים. הנה מה שאני עשיתי היום בשיעור מתמתיקה האיש מעשה באיש שהיה דומה לפטיש הוא היה כמו כריש אכל והפריש עד שיום אחד הכיש ומאז פחד נוראה להגיש יום אחד הלך קפיש קברו עד היום לכל נגיש שיוכלו כולם לראות ולהרגיש איך היה זה להיות איש * משתחווה לקהל* *בורחת לפניי שיתחילו לזרוק עגבניות*

LeeCooper69

New member
פ33ות של.....

חמשיר... LOL.... בקיצור.... אני ממש מכור לשוקולד.... אין לי שום צורך להפסיק את ההתמכרות כי... אמממ... ככל שאני אוכל יותר שוקולד, מסתבר, הסוכר בדם שלי לא רוצה לעלות.... אני תמיד בהיפו (תת-סוכר.).... תסתכלו לדוגמא בפח שלי, הכל אדום ומריח כמו שוקולד אגוזים..... תסתכלו במקשים של הנייד שלי.... חום!!!! תסתכלו בקיבה שלי..... חבל"ז לכולכם.... LOL.... אמא שלי מחביאה ממני שוקולד כי איזה יום, גמרתי 6 (!!!) חבילות שוקולד.... היה לי 600 סוכר.... (כשהממוצע הוא 200)..

sarah

New member
ועל זה נוהגים להגיד:

עינגכיןפגחדעפ אני שונאת בנים!! &gt
אכלתי אתמול חצי חפיסת שוקולד מריר ורציתי להרוג את עצמי בעקבות זאת. לא רק להומואים יש מין נורמלי הם גם יכולים לאכול 6 חפיסות שוקולד ביום, 4 בקבוקי קולה ואין ספור בורקסים *שיעול* מייג´ן *שיעול* (האא, מייג´ן לא פה?
*נבוכה*) והלישאר עמודי חשמל חביבים במקרה הגרוע.
(מחשבה: איזה הודעה חסרת טאקט |מסמיק| ) באעבה, שרה

למעלה