שרשור בטעם

Lizz

New member
באופן סופי ומוחלט

אני חשה צורך עז לחבק את דנה ורספוטין - הלכתי לישון והגנתם על דיוויד במקומי. :) אני גאה בכם.

resputin

New member
אה, אגב, אמא- דנה, דנה- אמא :)

עכשיו שהכרתן, אפשר ללכת לארוב לבואי :)

TwelveEyes

New member
נעים מאוד :)

תמיד הייתי מהבחורות האלה שאוהבים להביא הביתה לאמא ^^

LeeCooper69

New member
אני אישית לא רואה את זה......

אבל אומרים שלהומואים יש טעם טוב....... כנראה בגלל זה..... או אולי בגלל שאני מעדיף בלונדיניים, עד 23, שריריים (וגם לא בלונדיניים זה טוב....)?!? אגב, זו לא הזמנה..... שאף אחד לא יתחיל לשלוח לי מסרים ומיילים....... (הכוונה אלייך.... אתה-יודע-מי-אתה...)

TwelveEyes

New member
זה לא...

עניין של הומואים כ"כ... זה פשוט עניין של טעם. אם גלאם זה לא הקטע שלך אז זה לא הקטע שלך. אבל אין על דיוויד :) אפילו מי ששונא אותו מודה שאין, א-י-ן עליו :)

LeeCooper69

New member
זהו... שאני לא שונא אותו....

פעם ראיתי סרט שהוא שיחק בו ונורא נהניתי..... אבל אני לא אוהב את המוזיקה שלו.... אולי שיר אחד..... איזה דואט.... כבר שכחתי......

LeeCooper69

New member
אני חושב (לפעמים)......

רואים אותו ועוד איזה אחת שמים עדשות במקלחת וכאלה..... זה מה שאני זוכר....

resputin

New member
זה לא הלבירינת´,

לצערי, אין לי מושג על איזה סרט אתה מדבר, אבל ידוע לי שבואי משחק תפקידים ראשיים בשלושה עשר סרטים (12, אם מורידים את הלבירינת´). ועוד תשעה סרטים שונים, בהם יש לו הופעות קצרצרות. זה... הרבה סרטים בשביל לזכור שבריר סצנה.

Lizz

New member
זה יכול להיות אחד משניים

אם הוא שם עדשות, זה "האיש שנפל לכדה"א", ואם הוא עם מישהי במקלחת רוב הסיכויים שזה "הרעב".

LeeCooper69

New member
אתם מעצבנים אותי!!!!!

הסרט שראיתי זה על צבא או משהו.... השיר שלו שאני אוהב (בסימן שאלה ג-ד-ו-ל..... אני לא זוכר ממנו כלום...) אני זוכר מהשיר שהוא היה עם אישה (דווקא אישה....) במקלחת והיו שם עדשות מגע והם פשוט התארגנו בבוקר.....

resputin

New member
אה, אז אולי זה

Merry Christmas Mr. Lawrence משנת 1983, אני אצטרף תמונה

Lizz

New member
מי אמר הומוארוטיקה ולא קיבל?

בכל מקרה, איפה הייתה אישה בסרט מיסטר לורנס? ועדשות? ומקלחת? אין, לא קיים סרט כזה. לא עם דיוויד. ואני יודעת :)

למעלה