שרשור בטעם

TwelveEyes

New member
תתחיל לסגוד לבואי, ואז נדבר :)

חשבתי שאני לא לרמתך, הוד מעלתו

LeeCooper69

New member
מתי אני אמרתי כזה דבר?!?

אולי אמרתי שאני סנוב...... אבל לא אמרתי שאת לא לרמתי..... אינפאקט..... אולי את בין היחידים פה שהם לרמתי..... (ואני לא נוקב שמות..... ונטע!!! אני עדיין שונא אותך.....)

TwelveEyes

New member
הייתי יכולה...

לצטט מההודעה בתפוז... אבל שטויות, ר"ב עשה לי מצברוח טוב :) ואני דווקא תומכת בסנוביזם. אני סנובית בעצמי ^^ יענו, כל עוד זה במידה. כמו שאמא שלי אומרת "בנאדם צריך לבחור את החברים שלו, ולא להיפך".

LeeCooper69

New member
בחזרה......

ואני סנוב..... אני פשוט לא טוען שכל בנאדם הוא לא לרמה שלי..... אז נכון.... רובם גברים, בלונדיניים וכו´..... אבל מסתבר, שיש גם נשים.... (שתיים וחצי.... לא יותר...)

TwelveEyes

New member
Now, boys!

No need to fight over me :) wait a bloody minute.. what am I saying.. FIGHT! :D Anyway, Raspykins.. as much as I like Lee, you´re still my partner in world domination and Tom Welling stalking :)

resputin

New member
I will over-look this one, but be

careful you two, you´re on thin ice and i´m not embarrassed to brake it!

LeeCooper69

New member
Don´t you worry.......

I only like boys.... Who should be afraid of being partner-stealed is TwelveEyes..... And I still don´t know your real names.....

LeeCooper69

New member
בויז שגם סווינגינג זה טוב......

אבל הוא לא זקן ומקומט?!?!? ואל תגידי לי שהוא שר יפה.... זה יהיה כמו להגיד שלאלטון ג´ון יש חוש לבוש.

resputin

New member
סתום פיך לפני שתמצא עצמך על הרצפה!

א´. הוא מהמם. ב´. הוא נורא מרשים. ג´. הקול- אלוהים הקול שלו..!!!! מהפנט! ואתה עוד בלי בושה מפקפק ככה בבואי?! צ´צ´צ´.

למעלה