יצאו גם 3 אובה {:
C coral chan New member 28/4/06 #78 OMG אתה האלמוג הזה!!1 O: ../images/Emo210.gif שראיינו אותו לכתבה הזאת.. יאא O: וגם אתה לומד בטכניון! XD יא...
OMG אתה האלמוג הזה!!1 O: ../images/Emo210.gif שראיינו אותו לכתבה הזאת.. יאא O: וגם אתה לומד בטכניון! XD יא...
C coral chan New member 28/4/06 #99 זו הייתה כתבה אחת מבין בודדים ../images/Emo210.gif זה לא כזה קשה לזכור.. ם-ם;;
ל לבנדר א New member 27/4/06 #3 אוי, לא. T_T עכשיו מלפפוני תגלה שאת אוהבת ביאקורנ ויותר לא אדע שלווה... T_T ברוכה הבאה וזה. =.= אם תגידי שאיצ'ירוקי יותר טוב מביאקורנ תקבלי עוגיה. D: שווה, האאא?? ... אני איילת, 13, חור שכוח אל בסביבת חיפה, תומכת איצ'ירוקי, יורוסוי ועוד. תהני.
אוי, לא. T_T עכשיו מלפפוני תגלה שאת אוהבת ביאקורנ ויותר לא אדע שלווה... T_T ברוכה הבאה וזה. =.= אם תגידי שאיצ'ירוקי יותר טוב מביאקורנ תקבלי עוגיה. D: שווה, האאא?? ... אני איילת, 13, חור שכוח אל בסביבת חיפה, תומכת איצ'ירוקי, יורוסוי ועוד. תהני.
N NoyChan New member 27/4/06 #6 ברוכה הבאה! השתלבות נעימה! אני נוי בת 14 מעיר שכוחה ליד תל אביב. תהני!
M marinaaa New member 27/4/06 #7 שלום^ - ^../images/Emo110.gif ברוכה הבאה ספיר^^ אני מרינה, בת 16:] רנג'י ואיצ'יגו!!1122