שרשור גמדי ליום שלישי

גמדהים

New member
../images/Emo124.gifבנותיי האהובות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הנני כאן, בסתר מסתכל בודק שכל ענקית את הגימודים תקבל קורא קצת מסרים, בוהה כאן במסך ונהנה יחד אתכן ממשחק מאוד מוצלח והנני פה להזכיר בזו השעה שהגיע הזמן להכין את ההפתעה לארוז ולבייל, ולא לשכוח דבר ולשלוח ב-18 לחודש (שזה מחר). ועד שנחליט מתי ואיפה המפגש, אני עומד על המשמר כאן ממש ומבקש שהיום באופן מיוחד ישרשרו היום ברכות כל גמדית וגמד ואם מישהי אינה מגומדת ועצובה, תוכל הגמדה שלה לחזור פה בתשובה אז היום אין לאף גמדה שחרור, אני רוצה לראות את כולכן פה בשרשור. ושכחתי כמובן להוסיף פה חיבוקים, אהבה לרוב וכמה נישוקים שיהיה לכולכן יום נפלא ומיוחד מגמדהים שאוהב כל אחת ואחד!

דפנה מי

New member
לענקית המופלאה שלי../images/Emo24.gif

נראה לי שלא נותרה ברירה ונעבור לשלב השלילה, או יותר נכון-הניחושים
האם את
Keren 26

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

ענקית יקרה
אני גמד ממושמע מתייצב למשימה .
מתנות
כבר אספתי ואפילו ארזתי מחר לך אשלח .
מרוב רמזים אותי חשפת .

דפנה מי

New member
אני חייבת להודות שהיית מאוד

חמקמקה
כבר חשדתי בך לפני כמה ימים, אבל משום מה אחד הרמזים גרם לי להסיר ממך את אור הזרקורים
(אם אני לא טועה זה היה ששלחת את הגמדהים לכתוב לי בסו"ש כי היית בחופשה) וההודעות שלך שיבשו לי את כל הקליטה
. איזה כיף לי
עכשיו נותר לחכות לחבילה

Keren 26

New member
לא סתם לחכות .../images/Emo8.gif

להתרווח ולחכות .
( גם לעדי כדאי לחכות )

בוקר טוב קובולט יקירתי ../images/Emo42.gif

אני מתנצל שאתמול לא הייתי כאן - עבודה את יודעת. נסעתי רחוק רחוק - אבל גם חזרתי. איך היה לך יום האתמול? מקווה שהיום יהיה טוב. הרבה שמש. סיפוק בעבודה. והרבה אהבה. ראיתי אתמול בשרשור שתל"מ שלך יוצא ביומהולדת של אבי היקר. איזה כייף להיות בהריון!!!! שרק לא יהיו בחילות. ואולי תגלי בסוד מה זה קובולט?

קובולט

New member
שלום לך

אני מבינה שיש שעות למחשב ושעות לעבודה לא נעלבתי, גם אני מגיעה למחשב בדר"כ בשעות הערב לאן נסעת? איזה כיף לחופש קטן? או בעיניני עבודה? עד שהגעתי לפורומים לא הכרתי אף אחד שנולד בתל"מ הזה חוץ מאמא שלי ועכשיו אני כבר מכירה שלושה!!! קובולט מי לא יודע מי זה קובולט- קובולט הוא אחד החתולים שלי- פירוש השם מתכת שחורה באיזושהי שפה, קיבלנו אותו חולה מאוד והוא לא יכל לטוס עם הבעלים שלו לארץ הולדתו ונשאר אצל בעלולי היקר במרפאה עד שהחלים היום הוא חתול מקסים ששוקל 9 ק"ג. אם את לא מכירה את קובולט אז ההימור שלי לא היה נכון לגבי מי את.... אולי קצת רמזים!

גמדהים קורא? אני לדגל מתייצב

מה אומר עוד ולא אמרתי?
מה אשורר וטרם שוררתי?
מה אברך (ובמה אבורך)
והמתנה? כבודה במקומה מונח..
ארזתי (אך טרם קישטתי בסרט)
חשבתי (אך טרם נועצתי בגברת)
אך טרם שלחתי (למצערת)
מחר, מחר אל הדואר פני אשימה
ואשמח אותך, אמא (של)
פתח עטף קילף שיחק
עוד לפני שהילדות תתרחק
קצת מזכרות, (נא לא לפהק!)
בתקווה - שאותך המתנה תרתק
שלך - הגמד
ללא רמז אותך לא אשלח, יושב לי בדד ובוהה בירח
מוסיף איזה זמר - שאותך ישמח
ואני הוא.. חובב חיות ים (נו.. על טעם וריח..)

לא!

צעק גמד
בבעתה ארקדי דוכין?
זו לא שיטה!
אני גמד
בעצם גמדה
הנה עוד רמז - והפעם ברוחב מיטה (זוגית, קיגסייז)
בנות לי שתיים, בובותיים
אחת צהוב
אחת בחום
בנות לי שתיים, אהובותיים
אחת $%^ (השם הוסתר)
אחת @#*%& (השם הוסתר)
יש לי שתיים, יש לי איש
ואני חותמת בדמוי עכביש (נו ב'מת)

היום האחרון למשחק הגיע

ה
כבר ארוז ומוכן ומחכה שאני לדואר חיש אלך. הכנתי לך שלל דברים והיה נעים ונחמד אודותיך לחקור ולגלות עוד טיפה יותר(-: מחכה בסבלנות
שתקבלי את החבילה

Keren 26

New member
../images/Emo124.gifגמדה יקרה ../images/Emo124.gif

בוקר טוב אני עדיין לא יודעת מי את . האם ענית על כל הסקרים שהיו במהלך המשחק ? יום טוב קרן

על סקר אחרון של גילאים לא

אחרת היית צ'יק צ'ק עולה עליי
נכון, נכון זה לא פר, אבל אם תגלי, זה כבר לא יהיה מעניין...
מחר אני אשלח לך מתנה
אני מקווה שתהיה מתאימה... כרגיל מאחלת לך יום מקסים!
בי בנתיים

Keren 26

New member
עכשיו אני מבינה ../images/Emo6.gif

עכשיו אני אחפש מי לא כתבה את גילאי הילדים .
|אגב אני לא יודעת אם כתבתי לך זה פעם ראשונה שאני משחקת גמדים ענקים ברשת ובזכותך זה נפלא . תודה רבה לך גמדה מדהימה .

בכלל לא השתתפתי בסקר

אם תגלי, אז אין מה לעשות. גם כך עוד מעט תראי את השם שלי על החבילה. תודה על המילים החמות. אני גם פעם ראשונה משתתפת ונהנתי מכל רגע. גם ממך, הענקית שלי וגם מגמדה שלי. מאוד מאוד רוצה לפגוש אותך! ולהפגיש בין הבייביז שלנו.

למעלה