שרשור גמדי ליום שלישי

gamadibi4

New member
ה-gamadibi של libi אתמול נעדר

ולכן הוא קצת פחות נהדר לפיכך, היום אנסה לפצות ענקית יקרה עד מאוד יקירתי, המתנה שלי תתעכב מעט, אני לא אספיק לשלוח אותה מחר אבל מבטיחה שהיא תגיע
סליחה על הקיצור הנמרץ כרגע, מבטיחה עוד קצת אח"כ

libi4

New member
|4Uגמדה יקרה שלי

אל תתעצבי לגבי המשלוח
אני אמתין בסבלנות! יומנעים

ברכות לענקית שלי!

ראשית עליי להתנצל בפניך על איחור במשלוח אלייך עקב בעיות תחבורה וסניף דואר רע המשלוח יצא רק בשישי ע"י בעלי ואישי מלבד זאת הכל תקין הלב מלבב השמש משמשת האדמה אודמת והגמד מתגמד..... שיהיה יום מקסים וגדוש אהבה!

אלינה12

New member
תודה, מתוקה!../images/Emo9.gif

תאמיני, אני ממש לא דואגת למתנה. את עשית לי את כל השבוע וזה מעל ומעבר ממה שציפיתי בכלל! תודה על הכל!

לענקית המדהימה שלי ../images/Emo24.gif

ליום אביב כזה נעים ושרשור נפלא של גמדהים אפצח בברכות ואיחולים לקראת סיום משחק הגמדים.
מאחלת לך ימים שמחים עם חיבוקים וחיוכים מאחלת לך שתמר התמנונה תהיה מלאך לאחותה הקטנה
מאחלת לילות של שינה רצופה שבמשך היום לא תרגישי כלל עייפה מאחלת בילויים עם הבעל לרוב ושהוא כמובן יעשה לך רק טוב
מאחלת עבודה טובה ורגועה עם הנאה וסיפוק כל שעה ושעה מאחלת לכל המשפחה המון בריאות שהצינון, השיעול, והאלרגיה יעברו במהירות.
מאחלת לך את כל האיחולים שבעולם, אלה שתמיד ייחלת לעצמך ואלה ששכחת גם. ובכלל מאחלת לך רק דברים טובים ומקווה שזו המזכרת הכי טובה שתשאר לך ממשחק הגמדים.

../images/Emo39.gif צהרים טובים ו../images/Emo52.gif על

ההעדרות אתמול. גם פה היו כמה עינינים לא סגורים בגלל עומס החגים! אבל טרם כתבת את משאלת ליבך לעינין ההפתעה הגמדית בה את מעונינת... עדין לא מאוחר לבקש- ומחר על הבוקר אני אתיצב במשרדי הדואר -לשלוח
ובנתיים מפגש או לא הודעות פה ימשיכו לזרום. המשך יום נעים

מעיןבר

New member
אין לי העדפות מיוחדות ../images/Emo9.gif

בשנים האחרונות אני לא אישה של מתנות א קל להפתיע ולשמח אותי.

גמדר לצ

New member
../images/Emo41.gifהדררררר..... הנה אני כאן!../images/Emo24.gif

כותב לך גמד קטן וקצת שיכור, טעמתי יין עכשיו מלוא הבור, חזרתי מן המכרה, ומה אני רואה? גמדהים סידר פה התפקדות, אולי תקפתהו רוח שטות, אבל אני גמד צייתן ומשרשר פה כל הזמן. ומה אוסיף ביום אביב?
שפרפרים יעופו לך סביב
ויקשרו זרי פרחים
וניצנים שנפתחים שהשמש עלייך תזרח ותאיר
שהירח עלייך ישמור ויזכיר
שאני חושב כל הזמן מה אני שולח
מה הכי טוב ומה אותך ישמח וכבר החלטתי וארזתי היטב
וגם הוספתי חיבוק אוהב
לך, לדורונך ולזוגך שיהיה יום נפלא ושלא תפסיקי לחייך!

הדר לצ

New member
תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

כל פעם שאת כותבת לי את מעלה חיוך על פני וזה - המון!!! דורונון קצת מסכנון. לפני שבוע עשינו חיסון ואתמול הגיעו להן תופעות הלוואי בגדול ואני עייפה נורא. אבל שמחה ומאושרת לשמוע ממך ושולחת לך המון נשיקות ומאחלת לך לאדרון ולאישך יום נפלא ומקווה מאד להפגש בקרוב (אם לא יצא במפגש אפשר לנסות להתעלות על עצמנו ולהפגש בלי קשר. מה את אומרת?).
הדר

מה חשבת, שאם גילית אותי אז אני לא

אכתוב לך? מה שלומך היום? מחשק הגמדים-ענקים לא נגמר עד שהחבילה לא מגיעה. היום זה היום - יום ההזדמנויות השוות. לך יש הזדמנות להגיד מה בא לך ולי יש הזדמנות להשיג לך את זה. מאחלת לך המשך יום כייפי

maya28

New member
אני מרגישה מצויין , אבל יותר חשוב

איך אתן מרגישות , מה עם הילדה? מקווה שהכל בסדר איתה. בקשר לחבילה אין לי מושג , כל דבר התקבל בברכה.
גם אני מאחלת לך המשך יום מדליק

../images/Emo124.gifטלי

מקווה שהכל בסדר אצלך ושהחיים מחייכים אליך אני חייבת להודות שאני עדיין שוברת את הראש מחר את החבילה צריך לשלוח ועוד לא בדיוק החלטתי מה בדיוק... בעיה,נכון? אז זו ההזדמנות האחרונה לבקש משאלה ולרמוז לי או פשוט לבקש מפורשות מה היא מתנת החלומות שעליה את חולמת בלילות?

תודה!../images/Emo23.gifבשלב זה של חיי...

אין דבר שלא ישמח אותי!
ואולי עוד רמז? נראה לי שרק אני עוד לא גיליתי מי הגמדה שלי...

הלך המסתורין

אז היא עלתה עלי. מה תגידו? חכמה או לא חכמה? מה אמרתי לכם. היא לא כמו שאר הבחורינות שלכם. אמרתם לי לאאא, טיפשה כמו נעל. שרתם שירים, אללה יסתור "ושתי הקירחת ישבה במקלחת ויבוא ויזתא וישק לה בת&*" תגידו יצאת מדעתכם? יש לכם מושג בן כמה ויזתא? זה אינוס קטינים זה. תצחקו, תצחקו ממש נהניתי מכל הסיפור. לא, לא בוכה. מה נהיה אתכם? זה תרש. כשהוא צוחק הוא משפריץ המון רוק. לא, אין לי סיכוי. היא נשואה לראש השב"כ. אה, נ' זה לא ראש השב"כ עכשיו? אז מי זה, ג'? מילא. ויש לה תינוקת משגעת. באמת אין לי סיכוי. אז יהיו לה חיים נהדרים בלעדי. באמת נפלאים. ואני - אחזור להיות עז הרים. ככה זה בסיפורים.

למעלה