שרשור גמדי ליום שלישי

היי ../images/Emo24.gif

מצטערת שרק עכשיו התפנתי. מקווה שראית את ההודעה של אתמול , כי לא ראיתי שהגבת לה. מקווה שהיה לכם יום מקסים ומלא הפתעות.
עדיין חושבת מה לשים לך בחבילה ,אם יש הצעות אשמח לשמוע.

שלום לך גמדת!

הרמז שלך בא לי בול במקום. יש 7(!) גמדות שהיו אשת השבוע. ואני התחלתי לקרוא מהסוף להתחלה. ואת כמובן הראשונה
אז מאיה 2
גדול גדול. ותודה על הכל הגימוד, השירים ותשומת הלב. ומשקראתי את השרשור שלך הבנתי כמה עצוב היה לך יום ראשון
. ובנוגע למתנה - באמת הכל נפלא.

maya28

New member
גילית אותי. ../images/Emo140.gif

אתמול הבטחתי שיר לילה טוב . אז מעתיקה לך כמה משפטים מהספר תפילילה , שיואב מאוד אוהב. תודה לשמש , לירח , לכוכבים ולרוחות , תודה לים , לאדמה , לאנשים ולחיות , תודה לעולם על הצלילים והצבעים , על הריחות , על התחושות , הקולות , הטעמים. הרבה דברים מענינים קרו לך היום , לכל דבר יש סיבה , לכל דבר מקום. תודה על הדברים הנעימים והטובים נשמר אותם בלב ונזכר כשעצובים. תודה על טעיות , תודה גם על קשיים שמגלים לנו כוחות שמתחבאים עמוק בפנים. עכשיו זה הזמן , בעינים עצומות לנשום נשימות עמוקות ושלמות. לנשף , להוציא את הכעס , הקושי , לשאוף אהבה , להרגיש את היופי. לילה טוב לגוף שזקוק למנוחה , כל היום הוא שיחק וצחק ובכה. לילה טוב גם ללב , שנרגע לו עכשיו , כל היום התרגש וכעס ואהב. אז נניח לפחדים , ונניח לדמיון , ניתן למחשבות לנמנם להן לישון. וכשהגוף והלב ממש מוכנים פשוט נרדמים וישנים נים נים נים . . . .

יקירתי! הנני כאן ../images/Emo24.gif

גמדהים ציווה להתפקד, אז הנני כבכל יום. לא קלטתי שכבר מחר צריך לשלוח. מתנות יש, רק צריך לארוז אותן... מקווה שימצא חן בעיניך. אז מה שלומכן היום? איך הקטנטנה? מקווה שמרגישה יותר טוב. הקטנטן שלי חווה תופעות לוואי של חיסון ולא מרגיש כל כך טוב. מקווה שיעבור לו במהרה. מאחלת לך יום קסום ונפלא, שכולו רק טוב. שתשמחי ותחייכי ותאהבי הרבה. שלך באהבה, גמדה

המון תודה, הגמדה שלי התאוששה

כבר אתמול בערב, בזכות חלבאם שקיבלה ללא הפסק. אל תילחצי עם השי, הדואר אצלנו עובד גם אחרי ה-18 לחודש. מה יש לקטנטן שלך? אולי אוכל לתת עיצה או שתיים?

לא נראה לי שיש מה לעשות

אלה תופעות לוואי של חיסון ה-MMR. חום וניג'סיות כללית (וערנות יתר...). חוזרת מקניות אחרונות. מקווה שאספיק לשלוח מחר (מחרתיים לכל המאוחר).

באמת שאין צורך להלחץ במשלוח

אשמח לקבל את זה בכל עת. רפואה שלמה לקטנצ'יק שלך.

daldan

New member
גם אני מחפשת

גמד שאבד כזה מתוק ונחמד.
שיום יום לי כותב ואף פעם לא מאכזב
איכה גמדי החמוד אולי הוא הלך לאיבוד?
מי יודע מי מצא אולי תוכלו לתת לו עצה?

היידי אור מקסימתי

צודקת את, נעלמתי אני תירוצים למכביר כהרגלי אודה ולא אבוש- מגיע לי לחטוף על הראש! לכן בערב זה ממש אתחיל גימוד - חדש-חדש, אחרוז חרוז, אשלח ברכה, כעת אתמשיך במלאכה:
שיר הלל להיידי: היידי, או בשמה המלא- הדרה אם ואשה נפלאה ונהדרה ענקית שלי אהובה
אמא אמיצה, עשויה ללא חת כמוה יש רק אחת! וכשנוקפות הדקות זורמות להן הידיעות על ענֶקֶת כה מוכשרת מקסימה ונהדרת ודבר מה משותף לי ולָה אך כמובן אותם אנ'לא מגלָה
ולסיום חינני לערב זה- ברוח משקיעה ומרמזת במיוחד שולחת לך נשיקה ללילה טוב בריח מיוחד, אולי של דשא, או מלון או אולי של שוקולד.

../images/Emo82.gif../images/Emo99.gifאת מי אגמד היום?../images/Emo99.gif

דליה יקרה היום יום עמוס לי היה וזמן לגמד מוקדם לא היה בנמצא ולכן כעת אצרף לך שיר שאני אוהבת ואאחל לך שינה ערבה

daldan

New member
איזה כיף, הנה היא כאן ../images/Emo24.gif

ואני כבר דאגתי אז גמדה חמודה שלי, לכי לך לנוח, זה חשוב מאד לצבור קצת כח

זר ../images/Emo141.gifיות וירטואילי , בנתיים...

הנני כאן היום וגם מחר את החבילה מבטיחה לשלוח אבל לא מחר בעייה תפעולית החבילה תשלח ביום שני איתך הסליחה והרבה אהבה

למעלה