שרשור ההופעה החגיגית

ארווי

New member
חזרתי עכשיו מההופעה בבארבי.....

והיה פשוט אדיר! ענק! מהמם! מחשמל!

חייבת להגיד

הדרי מאמי.. ריגשת את כולנו בהופעה.. אין מישהי יותר מתאימה וראויה ממך לקבל את ההוקרה המדהימה הזאת... פשט דמעות זלגו לי מהעניים... כייף גדול.. לא יודעת להסביר לכם אבל משהו בהופעה הזאת באמת היה שונה... האוירה הזאת.. הקהל המהמםםם אין פשוט משהו אחר הרגיש באויר.. והייתי כמעט בכל הופעה.. לכל הופעה היה טעם שונה מהשניה אבל בכל זאת תמיד היה משהו שמחבר בין כולן.. ופה זה פשוט לא היה .. היה משהו אחר שגרם לכולם להיסחף אחריו.. היה פשוט מדהים! תודה לכם ב"ה!! תודה שאתם קיימים!

ניצנץ18

New member
../images/Emo9.gifניצנץ=)

היי בית בובות קטן;) בד"כ אני לא כותבת פה... אבל אני מרגישה שהפעם שאני פשוט חייבת. הייתי אתמול בהופעה...הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה! כולם כל כך חמים,אוהבים, מוכשרים,אמיתיים הקהל היה חם ואוהב מתמיד! כן ירבו הופעות כאלה...שמשאירות טעם טוב של עוד(ועוד...ועוד...ועוד..)! מכאן הדרך אך ורק למעלה! אור ואהבה

maygal8589

New member
הדר את ענקית...

הדר... אני חושבת שממש הגיע לך לעלות על הבמה לקבל את הפרס... את תותחית פשוט... שיהיה לך בהצלחה... ודרך אגב... הייתה הופעה מדהימההההה!!!!!!!!!!!!!! היה פשוט ענקק!!!

שניר1984

New member
מסכים עם ליאת

כיף לראות את בית הבובות כל כך מצליחים, זה פשוט מדהים. אמיר אטיאס ממש אליל נוער..... תודה לפורום שעשה שמח בהופעה וקפץ כל הזמן הדרדור שתדעי רק אור, קיבלת את הדיסק בצדק! אגב, מה אתם אומרים על השיר החדש?

mory89

New member
ממש שמחה לראות שאת פה! ../images/Emo13.gif

כלומר, שהחלטת לכתוב פה..

eladi88

New member
שיר חדש

וואלה אהבתי! ההתחלה פצצההההה את ההמשך לא הכי אהבתי..אבל ההמשך בא כפיצוי..אחלה שיר מישהו יודע מה השם של השיר?

שניר1984

New member
אלעד זאת לא השאלה

השאלה היא אם מישהו בכלל הבין מה המילים של השיר

talba3

New member
וואי בקשר לשיר...

אני ומוריה באמצע ההופעה חשבנו איך קוראים לשיר חח אבל שחכתי מה זה היה! מוריה את זוכרת?

matanbru

New member
אממ אמרו לי תשם!!!

אני לא זוכררררר בעעע ואני ממש אהבתי תשיר והבנתי את המילים כי קראתי את השפתיים שלהם...

mory89

New member
דוגרי המילים היו ממש ברורות!

וזה שיר ממש ממש יפה!!!!!!!!!! ראסמי.. ממש אהבתי!

talba3

New member
שיר הרביצה לי כדיי שאני יקליט את זה

אבל לא הצלחתי :\

היה מדהים

אין מילים, כל שיר ושיר היה מרגש, אחח כן ירבו הופעות שכאלה@@@ לילה טוב לכולם

polekiko

New member
אחלה הופעה

והשיר החדש ממש סבבה למרות שלא קלטתי אף מילה...חח וכרגיל נתן הפגיז... לילה ושבוע טוב

האמת שממה שהצלחתי

לשמוע ולקרוא מהשפתיים של איתי, השיר החדש יפה לגמרי עכשיו רק מחכה לשמוע אותו כמו שצריך כדי להגיד סופית אבל ללא ספר הוא עם פוטנציאל רב!!

למעלה