הדרי מאמי.. ריגשת את כולנו בהופעה.. אין מישהי יותר מתאימה וראויה ממך לקבל את ההוקרה המדהימה הזאת... פשט דמעות זלגו לי מהעניים... כייף גדול.. לא יודעת להסביר לכם אבל משהו בהופעה הזאת באמת היה שונה... האוירה הזאת.. הקהל המהמםםם אין פשוט משהו אחר הרגיש באויר.. והייתי כמעט בכל הופעה.. לכל הופעה היה טעם שונה מהשניה אבל בכל זאת תמיד היה משהו שמחבר בין כולן.. ופה זה פשוט לא היה .. היה משהו אחר שגרם לכולם להיסחף אחריו.. היה פשוט מדהים! תודה לכם ב"ה!! תודה שאתם קיימים!
היי בית בובות קטן בד"כ אני לא כותבת פה... אבל אני מרגישה שהפעם שאני פשוט חייבת. הייתי אתמול בהופעה...הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה! כולם כל כך חמים,אוהבים, מוכשרים,אמיתיים הקהל היה חם ואוהב מתמיד! כן ירבו הופעות כאלה...שמשאירות טעם טוב של עוד(ועוד...ועוד...ועוד..)! מכאן הדרך אך ורק למעלה! אור ואהבה
הדר... אני חושבת שממש הגיע לך לעלות על הבמה לקבל את הפרס... את תותחית פשוט... שיהיה לך בהצלחה... ודרך אגב... הייתה הופעה מדהימההההה!!!!!!!!!!!!!! היה פשוט ענקק!!!
כיף לראות את בית הבובות כל כך מצליחים, זה פשוט מדהים. אמיר אטיאס ממש אליל נוער..... תודה לפורום שעשה שמח בהופעה וקפץ כל הזמן הדרדור שתדעי רק אור, קיבלת את הדיסק בצדק! אגב, מה אתם אומרים על השיר החדש?