שרשור ההופעה החגיגית

הייתי בהופעה אתמול...

אני לא כותבת פה בד"כ פשוט הרגשתי צורך לשתף. הופעה בהחלט מדהימה, עמדתי עם חברה שלי שורה ראשונה נהניתי לראות כזה קהל סימפטי , לא דוחפים וכאלה...חשבתי שיהיה לחץ מקדימה, וממש לא היה. כל-כך נהניתי מכל סולו גיטרה מכל שיר שהעלו בשבילו את החצוצרנים, זה ממש הוסיף והיה יפה. בעיקר נהניתי מהמבט בעיניים של הסולן כל שניה הוא הגניב מבט למישהו אחר בקהל, לא הפסיק להעריך ולשבח את מי שהגיע לראות, להקשיב. פשוט מקסים.
כשהם התחילו את הציורים של יובל (אם אני זוכרת נכון, נראה לי זה היה השיר), הייתה מן צרחה כללית כזו בקהל מן הסכמה כזו של "כן...יואו...זה ה-שיר".. לא יודעת מה אתכם זה השיר שלי.
היה מדהים. יישר כוח.

pishkashit

New member
../images/Emo7.gif

ממש ממש רציתי לבוא וברגע האחרון לא יכלתי.. הדר מזל טוב מותק... אני בבסיס עכשיו.. נתראה בשישי

Lovley bla bla

New member
מסכימה!!

הייתה הופעה מדהימה מדהימה מדהימה!! היה כזה כיף והדר מזל טוף!!!!לפי מה ששמעתי באמת באמת מגיע לך!!

GILoSH3

New member
../images/Emo42.gifאני אתכם בזה :)../images/Emo42.gif

אין אתמול היה פשוט מדהים.. יותר ממדהים! זא תההופעה הכי שווה שהייתי בה!! היה במאת משו שונה כזה כאילו אווירה אחרת לגמרי! של כיף כזה!! הדרי שלי היית מדהימה על הבמה מה אני אגיד לך הספוטלייט עושה לך את זה !!! חשבת לפתוח קריירת סולו ??
חיחיח סתם יא'אחות חיים שלי מזל טוב בוביתתת מואה ואמרתי לך שיהיה שווה לעמוד על המדרגה... פשוט אווירה אחרת..! ודרך אגב אני זאת גיל :) החברה של הדר... או כמו שכמה מיכםן כינתם אותי- מישהי!! (אהמ אהמ מוריה) והנה הוכחה! אני כן בפורום.. אז מה אם אני לא מגיבה הרבה! אוהבת המון- בית הבובות אתם פשוט מ-ק-ס-י-מ-י-ם!!! תמישיכו כך! אופירוש אם תואלילי לשלוח לך תתמונות אני אשמח זה המסנ- [email protected] או באייסיקיו- 283997976. מי שרוצה גם מוזמן לחבר :) וזהו!! :)

talba3

New member
אההה אני זוכר אותך!

החברה היפה של הדר מהשירותים חח (לא מה שאתם חושבים תירגעו רק ראינו אותם שם וגם בסוף ההופעה :]) אני טל דרך אגב :] זוכרת?

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחח

יא מעפן....היא היתה גם הופעה שעברה שהיתה בבארבי

must178

New member
עוד קצת על ההופעה

בהתחלה ממש התעצבנו על 3 חבר'ה שפשוט ישבו על הרצפה ותפסו מקום של 10 איש...(מי שהיה מקדימה יודע על מה אני מדבר) וחברה שלהם עמדה ולא אמרה להם, כלום והתחלנו לצעוק עליה וזה (שיר
) והיה לה קול של אחת שעישנה 7 פאקטים של סיגריות לפני ארוחת בוקר
והיא וחברות שלה היו כאלה פקאצות שזה לא יאומן אמרתי לידידה שלי "הפקאצות הגיעו גם לפה" :| אבל כשהלהקה עלתה כולם כבר עמדו ודחיפות וזה הגעתי לשורה שלישית מקדימה בערך :] ואפילו איתי זכר אותי מהמפגש, שהיה לי יומולדת :) אבל בסופו של דבר היה פשוט ענקקקקקקק ואלה עם החצוצרות ממש הוסיפו...יצאתי ממש מרוצה :) ושורה לסיום "גם אני שתיתי מבקבוק המים של אמיר אטיאס"

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ותודה לאלעד שאירגן את הבקבוק הזה!!

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחח תראו את זה

הדר (20:45) : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1330&msgid=66159439 <•> מכור לשוקו <•> (20:46) : חחחחחחחחחחחחחחחחח חוצפנית!!!! <•> מכור לשוקו <•> (20:46) : מתי בדיוק אמרת לי?? הדר (20:46) : יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה בעצמך אמרת שאמרתי לך שאחרי שהוא יסתובב תשלח את היד תותבת שלך הדר (20:46) : נו אתה לא זוכר? זה היה רק היום! <•> מכור לשוקו <•> (20:47) : יווווווווווווווווווווווווו איזו ילדה מעפנה אתתתתתתתת תקראי מה הוא כתבבבבב! הוא מדבר על הבקבוק שאמיר הביא לי באמצע ההופעה כי הייתי צמא הדר (20:47) : אה אה ווי אופס

וואו.. היה מדהים ../images/Emo178.gif

היה מדהים... למרות שהגעתי בדיוק כשהדר עלתה, טיפה באיחור, וגם עמדתי מאחורה.. אבל זה היה מדהים. באמת באמת. וכל הכבוד ילדה!! ייצגת אותנו בכבוד... מגיע לך! המון מגיע לך! אני אוהבת אותך :]
בסוף נשארתי עד 2 וחצי בלילה לבדי לחכות לטרמפ שלי
אחרי שאלעד ומתן(נכון?) נסעו במונית :( (הסתדרתם בסוף, אגב?) והיה קר.. אבל זה היה שווה את זה :] אה ואם מישהו יכול להסביר לי איך מקטינים את התמונות.. זה יעזור לי, אז אוכל להעלות אותם לכאן. זהו, מקווה שנהנתם. כי אני מאוד :] אני עפה לעבודה, שבוע קסום.......

eladi88

New member
חחחחחח כן אל תדאגי

הגענו בשלום... תודה רבה לך בכל זאת אופיר!

mory89

New member
מתוקתי.. חיפשתי אותך המון..

כי אמרת שאת רוצה לדבר איתי.. אבל לא מצאתי אותך! והיה מזה טוב לראותותך אתמול!

יוסדוס

New member
שמח שנהנתם!בקשר להדר....

מצטער שעל הבורות הקלה.חח. אבל מה עשית שם?....

למעלה