סיכום ההופעה
קודם כל, כמו שנאמר כאן כבר כ"כ הרבה פעמים, זאת היתה אחת ההופעות הכי מעולות בארץ ביובל האחרון! איןן!! ה-הופעה!! ומעבר להופעה, כ"כ שמחתי לראות את כולם.. אנשים מדהימים אחד אחד, אני כ"כ אוהבת פה את כולם!! אחרי טיול פשוט מעולה, ושבת תותחית.. *חח כ"כ נהנתיי!!* אצל שרוני (בתדודה), שבכלל לא ישנתי כמה לילות טובים.. הלכנו לאלעד, וסחבתי איתי חברות, (אנחנו בעיקרון כזה שישיה, אבל 2 לא באו...) הגענו לבארבי, חיפשתי את הדרי פוולל זמן! נדחפתי בתור.. וראיתי שם פול חבר'ה שלמדו איתי ביסודי, אז העברתי לאיזה אחד מהם שהיה כבר בקופה את הכסף, קנה לנו כרטיסים.. ויצאתי משם.. הייתי חייבת אויר!! ואז הלכנו החוצה חיכינו קצת, ראיתי את טל המפונקקקק הזה, ואז כבר שרציתי להכנס לא נתנו לי להכניס את הבקבוק פטל שאלעד ואני הבאנו לאיתי.. והתבאסתי כ"כ!!!! בסוף ויתרתי עליו, ונכנסו לתוך הבארבי, אני והדר מחפשות אחת את השניה.. פתאום אני קולטת את מוש, ואז גם את שיר, ואז אני קולטת את הדר בכלל מאוחריי!! תפסתי לי מקום במקום הקבוע שלי, שורה ראשונה בין נתן לאמיר (איפה שגם פעם שעברה עמדתי עם טל ואלעד).. וכמובן מן\תן בנדודי היקר ליידי, וכמו שיוני אמר היו לידנו איזה חבורה של כמה פאקצות סתומות כאלה... וטל כזה עושה להם "וואי איזה כיף לעמוד" חח זה הצחיק אותי! קיצור, פתאום כזה באמצע ההופעה אני קולטת את זוהר (אחותי נשמתי התאומה) מאחוריי
, כזאתי בובה! ואיך התרגשתי כשהדר עלתה על הבמה
(יש פיקצ'רססס!!) הדררר!! את תותחית!! פשוט אחת ההופעות! חח ובכלל בחזור הביתה היה מדוגם לאללה, מונית חינם עד הבית לניר לגל ולי! אה וגם איציק היה, וחן וזוהר וגל שהקריבו את עצמם, ושירלי והילה.. וכל כפ"ג כמעט נראלי.. פול סוגים של אנשים, כולם מטורפים על בית הבובות, כולם באו לחגוג איתם את קבלת האלבום זהב, בידיוק כמו בשיר!! כמה נהנתי! כ"כ כ"כ!! אני רוצה שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חכו לתמונות.. חח