אליס^_^ או ליאת... מיטל עדיין לא
S StaffordshirE New member 3/7/07 #44 את יודעת מה יותר מיוחד בכרטיס שלי? שאיפה שרשום לך קסטל (?) לי רשום את השם המלא שלי אה כן.. ויש לי גם מפרט מהערכה של המועדון מעריצים 2006 אז זה כמעט מחפה על זה...
את יודעת מה יותר מיוחד בכרטיס שלי? שאיפה שרשום לך קסטל (?) לי רשום את השם המלא שלי אה כן.. ויש לי גם מפרט מהערכה של המועדון מעריצים 2006 אז זה כמעט מחפה על זה...
N NoKi2sh New member 3/7/07 #46 *סוגדת לStaffordshirE * ../images/Emo8.gif אתה בהחלט הרבה הרבה יותר מגניב ממני. חכה כשסימפוני יגיעו לארץ, תראה מה יהיה אז!!! מוהאהאהאה!!!!!! אלו האוצרות הקטנים שלי. *נוצרת לליבי*
*סוגדת לStaffordshirE * ../images/Emo8.gif אתה בהחלט הרבה הרבה יותר מגניב ממני. חכה כשסימפוני יגיעו לארץ, תראה מה יהיה אז!!! מוהאהאהאה!!!!!! אלו האוצרות הקטנים שלי. *נוצרת לליבי*
S StaffordshirE New member 3/7/07 #49 סימפוני לא מעניינים אותי.. בהצלחה לך בכל מקרה ותמשיכי להתגרות במזל שלך.... פעם אני לא מצליח להירדם
M Master And Gentleman New member 3/7/07 #145 ואתה יודע מה יותר מיוחד? יש לי את כל האלבומים והסינגלים (עד Yothonesia) חתומים על ידי חברי הלהקה (Dave, Marty, Nick ו-David) + תמונות איתם יחד מההופעה הראשונה שלהם שהיתה בישראל - בשנת 1996, אם אני לא טועה. אה כן... וגם היינו איתם סופ"ש שלם בטיול בארץ...
ואתה יודע מה יותר מיוחד? יש לי את כל האלבומים והסינגלים (עד Yothonesia) חתומים על ידי חברי הלהקה (Dave, Marty, Nick ו-David) + תמונות איתם יחד מההופעה הראשונה שלהם שהיתה בישראל - בשנת 1996, אם אני לא טועה. אה כן... וגם היינו איתם סופ"ש שלם בטיול בארץ...
M Master And Gentleman New member 3/7/07 #149 טוב, זה זניח בכל מקרה, לצערי לא הייתי בהופעה הזו, פשוט מפני שאני בתקופת מבחנים
S StaffordshirE New member 3/7/07 #150 הפסדת הופעה שאפשר רק לחלום עליה :/ שטויות.. אני מאמין שעוד נזכה לראות את דייב צווח על בימות ארצנו
O Octavarium New member 3/7/07 #153 אם הבנתי נכון, הוא אמר משהו כזה: "תחזרו הביתה בשלום, אנחנו רוצים לראות אותכם שוב"
S StaffordshirE New member 3/7/07 #159 ../images/Emo45.gif אחרי הופעה כמו אתמול אני לא אתפלא אם הם בכלל יעברו לגור פה חח
M M e n s R e a New member 4/7/07 #168 אתה יודע מה עוד יותר מגניב? שגם אני בתקופת מבחנים. ובאתי. וגם אני סטודנט כמוך, אני מניח. ועוד יותר מגניב-אפשר ללכת על מועד ב'. זה מה שאני הייתי עושה, בשביל לא לפספס את זה.
אתה יודע מה עוד יותר מגניב? שגם אני בתקופת מבחנים. ובאתי. וגם אני סטודנט כמוך, אני מניח. ועוד יותר מגניב-אפשר ללכת על מועד ב'. זה מה שאני הייתי עושה, בשביל לא לפספס את זה.
M Master And Gentleman New member 4/7/07 #178 הממ... לא כשיש לך מבחן למחרת ההופעה והצפיפות של המבחנים (גם מועדי א' וגם מועדי ב') לא מאפשרת לך לעשות וויתורים כאלו...
הממ... לא כשיש לך מבחן למחרת ההופעה והצפיפות של המבחנים (גם מועדי א' וגם מועדי ב') לא מאפשרת לך לעשות וויתורים כאלו...
M M e n s R e a New member 4/7/07 #182 מכיר את העומס הזה אוניברסיטה מומחית בזה. עדין, כואב הלב לוותר על הופעה כזו.