שרשור החדשות השבועי

nadav1232

New member
*O* וזה אלבום אוסף ^_^ וגם..

זאת אומרת, עם שירים שכבר יש. גם באותו יום הן הוציאו את אלבום ה-LIVE שלהן: dream LIVE BEST ALBUM -Greatest Live Hits ^_^ DISC1 Believe in you 君といた空 Private wars Start me up Get Over SUBPAIN New Days Precious Heart Yourself My will 「NeverMore」 reality Movin`on SINCERELY~ever dream~ DISC2 Movin`on HELLO GOODBYE access to love brave solve Our Time identity-prologue- w・h・y 我愛イ尓 ウォーアイニー Love Generation Lost Soul-crack- send a little love STAY~now I`m here~ `カトレア` I world -世界中のしあわせを歌おう

nadav1232

New member
ולשירים של האלבום שכתבת קוראים

dream BEST ALBUM 7th Anniversary Best ^_^ התבלבלת עם השני

pokegirl

New member
אני מצטערת לפלוש לכם לפורום

אבל ראיתי משהו בלתי יאומן והייתי חייבת לצלם ולהראות לכם

Nora Shu

New member
דווקא בחדרה? XD

נשבעת שזאת לא אני שכתבתי, בחיי XDD. זה הוונאבי גרפיטי הכי מכוער שראיתי כבר הרבה זמן XDD.

Nora Shu

New member
לא נכון!!1121 אבל לפחות זה יותר טוב

מהגרפיטי "איומי האמאסאקי ה100ממת שליטעע!!!" שאתה עשית ברחובות פרדס חנה XPP

oracle

New member
~גאקט המאמוש~ פחחח XDD

ענק! :> ואת בכלל לא פולשת... ברוכה הבאה~

Vivi Sparrow

New member
holy cow

גם לפני חצי שנה בערך, ראיתי בקפלן בת"א שרשום "GACKT" בענק על הקיר הזמני ההוא ששמו כשהתחילו לבנות את הכביש החדש. מתישהו הורידו את אותו חלק של הקיר. O_ם; ד"א, כן, חזרתי לארץ! D:

חחחח דווקא גאקט?

גאקט חתיך אבל להקת V6 יותר חתיכים לדעתי חחחח(סתם כולם חמודים) אבל הקולות שלם יפים.. איזה יופי!חחחח הלוואי והיה לנו כזה אחד ליד בית הספר חחחח אבל זה באמת קול!תודה! ----------------------------------------- +~איומי האמאסאקי יפהפיה לנצח+~

innocence

New member
אולי כי גאקט הוא הזמר הכי מעולה

עלי אדמות...? באמת, כאלו איכויות ווקאליות לא שמעתי אף פעם...

innocence

New member
אני לא בטוחה שאייל ישמח ;)

אבל אוראקל, אמרתי לך כבר בקון את מידת ההערכה שפתאום יש לי אליו.. איך בן אדם יכול לא לזייף אף פעם *ו*להגיע לטונים כל כך נמוכים/גבוהים? זה לא אנושי.

מ א י י ק

New member
רק עכשיו קראתי את ההודעות האלה../images/Emo19.gif

ואני מסכים איתך בכל מילה
אין על גאקטו-סאן,הוא פשוט זמר ענק,ואני הכרתי אותו רק השנה והספקתי להכיר אותו דיי הרבה,כמובן שסמדר קצת עזרה לי פה ושם ^__^ (תסגדו לה
) ואני חייב להגיד שהוא הזמר האהוב עליי,לא שאני אומר שהאחרים גרועים,אבל יש לו קול מיוחד,ושלא נדבר על יופי..........................אעאע

למעלה