שרשור החדשות השבועי

oracle

New member
XD יש מצב שהוא לא...

ואני זוכרת מה שאמרת לי בקון... זה פשוט כל כך משמח אותי לשמוע גם דעות חיוביות עליו, כי אני כל כך רגילה לשמוע שמלכלכים עליו ומשמיצים אותו... =/

sonaku

New member
שמעי הוא מביא את עצמו למצבים כאלה

אני לא חושבת שיש ג'יירוקר שעשה יותר שטויות ופאדיחות מגאקט. ^^''

oracle

New member
אני מזמינה אותך לראות את סרט

השטויות של סייקו לה סמו~~ הם לוקחים שם את גאקט בהליכה.. למרות שאני מסכימה איתך שהוא בהחלט טוען לכתר השטותניק הגדול של ה-Jrock [טוב נו, Jpop... ^^;]

sonaku

New member
חחחח כן ^^;

רק כדי שלא תתפלאי כל פעם מחדש למה אנשים יורדים על גאקט..שטותניק יאאא 3: איזה מילה של אבא זה XDD

innocence

New member
כי אנשים לא מבינים כלום.

אז נכון שאני לא מתה על כל הקטע של פאן-סרביס שלו בהופעות וגם שלפעמים הוא קצת כזה.. אמממ.. מטופש, אבל עדיין, בתור זמר הוא אחד הטובים אם לא הטוב ביותר במוזיקה היפנית.

Hikaru

New member
יש לו באמת קול ייחודי.

מסכים שהוא אחד הווקליסטים הטובים ביותר שיש בעולם, אבל אני לא אוהב את עבודת הסולו שלו כל כך ._. אהבתי אותה עד לשלב מסוים. מבחינת הקול שלו תמיד אוהב אותו, אבל..המוזיקה. ._. נו מילא.

innocence

New member
אני מסכימה חלקית...

אני אוהבת את הסולו שלו, ולו רק כי הוא התפתח שם להרבה כיוונים שלא היו לו במאליס מיזר, אבל כן.. אין ספק שההיילייט של הקריירה שלו היה בערך בסינגל הראשון (מיזרבל), אבל עדיין:) ויש לו פשוט קול מדהים! מעבר לאיך שהוא נשמע - יש לו טווח מ-ט-ו-ר-ף!! והוא לא מזייף אף פעם! אלוהים ישמור, איך יכול לקרות דבר כזה??

מ א י י ק

New member
../images/Emo45.gifאני מסכים איתך מאוד../images/Emo19.gif

ראיתי את ההופעה דיאבולוס 2005,אחרי ששמעתי כמעט את כל הדיסקים שלו וחרשתי עלייהם,אני פשוט נהנתי בצורה מפחידה! *__* אני אף פעם לא נהנתי לראות הופעה ככה,ועוד של מישהו שיותר Jrock,כי אני בעיקר שומע Jpop, והוא גרם לי יותר לשמוע Jrock ממה ששמעתי,שזה היה אז ממש קמצוץ,ואת כל השירים הוא שר בLive,והשירים היו ממש ממש דומי למקוריים של הדיסקים,אפילו בעליות והירידות,וגם הוא פה ושם הוסיף לשיר יותר,ולפעמים פחות,והוא עשה את זה בצורה מושלמת! *________*

למורנינג מוסומה..

למורנינג מוסומה הצתרפה החודש זמרת חדשה בשם Mitsui Aika^^ זה די מוזר, כי היא רק 28 ימים גדולה ממניXD (היא נולדה ב1.1.1993) זה גיל די קטן (לדעתי) להפוך לזמרת.

Vivi Sparrow

New member
חזרתי היום בבוקר

היה מדהים! ובטח שנהניתי, אי אפשר שלא להנות באנגליה. ^-^

oracle

New member
איזה כיף שחזרת! ../images/Emo24.gif

היית בג'פן סנטר ובפורבידן פלאנט? מה קנית? ואיך היה בקמדן טאון? ואת מרשה לי להעלות תמונות שלך מהקון לאלבום של הפורום? ושבת שלום~~ ^_^

Vivi Sparrow

New member
כמה טוב לחזור הביתה ../images/Emo24.gif

הייתי בJapan Centre, קניתי מילון Japanese-English English-Japanese ופוקי שתכולתו תספיק עד לביקור הבא. בקמדן טאון [הספקתי להיות שם שלוש פעמים!!] קניתי בגדים וכל מיני שטויות [אולי אני אעלה בהזדמנות תמונות לפורום אפנה אלטרנטיבית], ואני חושבת שזה בסדר להעלות תמונות לאלבום [אבל רק את המחמיאות!!]. ^^;

מ א י י ק

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif

נו...אני מחכה כבר לסיפורים!~~XDD

למעלה