שרשור היכרות לפני מפגש

nowhere kid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שוב, אני אהיה שם, לא בטוחה שאפגוש אתכם. אז: שם: פאינה. גיל: 16 עיר:נרצת עילית צבע שיער: ג'ינג'י כהה, בערך צבע עיניים: כחול אפור גובה: 144
מה אתם מביאים למפגש? כל מני דברים לא מעניינים 3 עובדות מענינות עליכם: אינלי כוח לחושב
ותמונה שנזהה אתכם (חובה) האמ. טוב, נו, אתם גם ככה כנראה הולכים לראות אותי מחר
[אתם ביקשתם, תזכרו] http://i15.photobucket.com/albums/a370/gred1989/P1010016.jpg

Noa Tsror

New member
כעעע ../images/Emo45.gif

שם: נועה גיל: 15 עיר: באר שבע... צבע שיער: נממ.. לאדעת נו במקור הוא שחור עכשיו הוא משו בין בורדו לחום לשחור XDD צבע עיניים: חום X_X גובה: גמדה.. כאילו תחפשו תבנאדם הכי קטן והכי צהוב [נו יש לי מעיל צהוב X_X כבר אמרו לי שאני נראת כמו עובדת מע"צ XD].., נעים מאוד, זאת אני.. מה אתם מביאים למפגש? נממ.. אני מביאה ספיר והילה (ספיר יכול להיות שהילה באה איתנו ברכבת ^^) מצלמה אמפי [כי חייב XD] נממ פלאפון כסף [בתקווה למצוא עוד] ועוד כלמיני דברים כי אני נשארת 3 ימים בת"א... 3 עובדות מענינות עליכם: אני לא מעניינת, אני לא מעניית, ו... נראלי שאני לא עניינת!!
ותמונה שנזהה אתכם (חובה
) נממממממ.....אח"כ אני ישים אני חייבת ללכת XXXXXX

בנטליקע

New member
../images/Emo45.gif

:) שם: בנטל גיל: 15 וכמעט חצי עיר: מושב בלב השרון:p צבע שיער: שטני, קצוות שנשארו מחומצנים.. צבע עיניים: ירוק גובה: 1.63 מה אתם מביאים למפגש? את עצמי בעיקר ושלל חברים וחברות 3 עובדות מענינות עליכם: אני מפגרת, מטורפת, ואני גם יודעת לנגן את כל השירים של דה יוזד (כמעט) בגיטרה:p ותמונה שנזהה אתכם (חובה ) אני מוזרה שם קצת..

may90

New member
נמ

שם: מאי גיל: 15 עיר: הרצליה צבע שיער: חום בהיר\ כהה תלוי במצב רוח שלו. צבע עיניים: חום גובה: 1.67 ככה מה אתם מביאים למפגש? אממ אותי D: 3 עובדות מענינות עליכם: אממ... אין מעניינות:| אני ילדה משעממת מוחעחעחע אה אני מציירת הרבה. ותמונה שנזהה אתכם: Oם לא רוצה לשים שוב את בובספוג :( אז אממ... אני וחברה. אני עם החולצה הכתומה

female drummer

New member
יאייייי מפגששששששש

ובנוסף שאלון קטן כדי שנכיר יותר טוב את מי שהולך להגיע.. אז תענו: שם: שחף, שחפע, שחיפולה גיל: 14 עיר:ערי? עיר?? מה עם המסכנים שגרים במושבה????? אני ליד טבריה צבע שיער:אדום צבע עיניים:שחור גובה:1.55 מה אתם מביאים למפגש?מצב רוח טוב, וצינון 3 עובדות מענינות עליכם:יש לי שיער אדום, אני חמודה, לא כדאי לעצבן אותי. התמונה ישנה, עכשיו כל השיער שלי אדום, ואני נראית שמנמוכה כי אני כזאת. וגם בגלל שכיווצתי ת'תמונה.

rebel girl

New member
../images/Emo31.gifoh well....

שם: גיאנה גיל:13 עיר:ב"ש צבע שיער:חום עם גוונים ג'ינגיים,בלונדינים אדומים וכל מה שנשאר מהניסויים שערכתי על השיער... צבע עיניים:חום,חום/ירוק משהו כזה גובה:1.59 מה אתם מביאים למפגש?אני לא באה....): 3 עובדות מענינות עליכם:יש לי אייקיו אחד שאני חולקת עם החברה שלי
אני מאוהבת
ואני מאוד רגישה לדיגדוגים? ותמונה שנזהה אתכם XP XP XP XP XP XP XP XP

למעלה