שרשור היכרות לפני מפגש

בטלקאפ

New member
מאוד מקווה שכן:S

שם: בת-אל גיל: 15 עיר:ר"ג צבע שיער: חום אדמדם צבע עיניים: ירוק חום גובה:1.65+ מה אתם מביאים למפגש? כסף
3 עובדות מענינות עליכם: אע. המ * יש לי עיניים של סינית [זה כי בזמן האחרון כל העולם אומר לי את זה) *אני מוזרה:D * ואין עוד משו כי אני משעממת ותמונה שנזהה אתכם (חובה ) חיבים?;[

UrBaN Man

New member
../images/Emo45.gif אני אני אני !

שם: יואב גיל: 13.8
עיר: רמת גן צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום כהה גובה:1.79
מה אתם מביאים למפגש? אנוכי ,אנוכי, ושוב אנוכי. 3 עובדות מעניינות עליכם: אני משועמם. אני משועמם. אני משועמם.

JaNuAr

New member
../images/Emo45.gifעונה עונה עונה

בטח כולכם לא כלכך מכירים אותי ויודעים שאני חלק מהפורום, לא נורא, בסדר חח זה הזמן! אני לא בטוחה שאני אהיה כל המפגש וזה, אבל בכל מקרה : שם : נעה גיל : 14.5 עיר : אני לאאאא גרה בעיר. בקיבוץ. ליד שחף. צבע שיער : בלונדיני, ואוליייי פסים אדומים (מקווה שאמא תחדש לי אותם היווווווווווום) צבע עיינים : חום-קקה. גובה : 1.60 מה אתם מביאים למפגש :אמממ, תיק אדום נראלי, ו, לא יודעת הרגע הגעתי הביתה לא הספקתי לארגן עוד כלום
3 עובדות מעניינות עליכם : אין לי חיים, עבדתי על היום, ילדה דוסית שאלה אותי משו על כפיות. ומצטערת לאכזב (עוד תוודעו שאני עושה לכם מזל גדול) , אין לי תמונה של עצמי במחשב הזה!!! סורי.

Rose131

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

שם: נועה גיל: 14 עיר: ירושלים\מבשרת צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום גובה: 1.66 מה אתם מביאים למפגש? אע.. כסף? 3 עובדות מענינות עליכם: -אני תמיד רעבה -אני טיפה פירומנית -אני משועממת^^ ותמונה שנזהה אתכם--> *אל תתייחסו לזה שאני מסוממת בתמונות*

shoohy

New member
מיאו../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שם: שחר/שוחי/שוחע גיל: 14 ומשו. עיר:אומ.
צבע שיער:חום אבל אבל הפוני שלי כחול-שחור.;[. צבע עיניים:ירוק-חום. גובה:1.70 מה אתם מביאים למפגש?אותי:p. אומ סתם נו. תיק?. לא דעת;[. 3 עובדות מענינות עליכם:אומ. אני איכסע פיכסע:S. אני משעממת. ואני עצובה.;[. ותמונה שנזהה אתכם (חובה ) אומ. אם אתם מתעקשים:S. http://vampirefreaks.com/u/Angel_without_wings

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifנמנמ...

מחר אני אהיה בעזריאלי מ13:30.. אם אני לא אתפדח [מה שסביר להניח שיקרה, כי אנ'לא מכירה אפ'חד
],אז אני אבוא להגיד שלום
אניוואי: שם:
גלוש [>גלי] גיל:
16 וחצי וקצת עיר:
איזור חיפה צבע שיער:
נמנמ...שחור ובאור זה אדום-סגול שכזה.. [מחר אני אהיה עם חבלים בכל השיער, כנראה. ייאיי
] צבע עיניים:
כחול-ירוק גובה:
1.65 מה אתם מביאים למפגש?
מממ... 3 עובדות מענינות עליכם:
יורד לי דם באצבע עכשיו ;[ אני שונאת, ממש שונאת - ביצפר. אני חולה, מצוננת וכאלה ;[. ותמונה שנזהה אתכם (חובה)
טובנו, רק בגלל שחובה
[זו תמונה דיי ממזמן אבל בקטנה..]

O L g i T

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם:
אולגי גיל:
15 וחצי עיר:
ראשל"צ צבע שיער:
שחור עם ורוד צבע עיניים:
ירוק גובה:
אממ. לא יודעת =| מה אתם מביאים למפגש?
כובע לשני, דיסקמן ו... פלאפון
עובדות מענינות עליכם:
אני ממש ממש ממש צרודה ואני מפחדת שלא יהיה לי מחר קול אממ זהו

MoonyAvFreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בעקרון i will be in עזריאלי (או מה שזה) שם: מעיין גיל: 14 (15 בעוד יומיים) עיר: רעות - מודיעין צבע שיער: חום...(אני יבוא עם 2 צמות) צבע עיניים:ירוק גובה:1.67 מה אתם מביאים למפגש?...חברים
3 עובדות מענינות עליכם:... ותמונה שנזהה אתכם (חובה )

עונה ^.^

שם: דניאל גיל: 15.5 עיר: ת"א צבע שיער: שחור עם פוני גוונים וורוד צבע עיניים:חומות כהות [שחורות] גובה: 1.72 מה אתם מביאים למפגש? את עצמי ^_^ 3 עובדות מענינות עליכם: אני ביישנית, צמחונית כבר חודש ^_^ והיום קניתי סופסוף ת'דיסק הראשון של יוזד! ^___^ האפי מי P: תמונה: [היא נוראית אבל זה הכי עדכני שיש לי ^_~]

whatascene

New member
../images/Emo31.gif

חח נו P: שם: שניייייייייייי גיל: 18 עיר: רחובות רוק סיטי צבע שיער: ברונזה (ואני לא צובעת! הא) צבע עיניים: חום גובה: 1.65 ככה מה אתם מביאים למפגש? כובע סנטה שיבוא עם אולגההההההה 3 עובדות מענינות עליכם: אני לא מעניינת ככה שהשאלה הזאת פסולה מראש. אבללל 1. אני פסיכית של דיסקים 2. אני רוצה חגורה משובצת (ואתם יכולים להאשים את אולגה) 3. אני פסיכית בכללי ותמונה שנזהה אתכם (חובה) נוו לא צריך תראו מחר

forgottenangel

New member
נממ

בעקרון אני באה ל-3 מפגשים, ויש ת'קבוצה שהיא מפורום שייגעצ שאני אהיה איתם נראהלי הכי הרבה,אז אבוא להגיד שלום[: שם: רוני גיל: 12 וקצת עיר:נס ציונה צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:חום ירוק גובה:50,ולא לצחוק,אני נמוכה מה אתם מביאים למפגש?אממ...לאידעת:p 3 עובדות מענינות עליכם:אני אסמטית (כן,מאוד מעניין) אז לא להיבהל אם יש לי נשימות מוזרות לפעמים:p אין לי כח עוד

למעלה