שרשור היכרות

Limbonic Art

New member
הגיל והמיקום שלי ?

)

muadib68

New member
גם אני להכרות

רוני בן 38 בן מזל שור רוצה להיות ברשימת קשר אין לי ICQ / מסנג'ר רוצים להכנס לרשימת הקשר שלנו? כן אוהבים יותר כשחם או קר? שחם גלידה או עוגיות? לא אוהב מתוק - אוהב מר וחריף יום או לילה? גם וגם עץ או פאלי? על אסקס: מתי גיליתם שאתם אסקס? זזה דבר שמתפתח וצומח בארון? מחוץ? לא מכירים בקיום ארונות? איזה ארון? למי סיפרתם ראשון? לכל מי שניסה להתחיל איתי התגובה המעצבנת ביותר שאנשים מגיבים לעניין שאני כנראה פוחד מאינטימיות מה לדעתכם צריך להיות הצעד הבא שלנו כקבוצה? מסיבת ריקודים או סשן קונטאקט (סוג של ריקוד במגע - אני מוכן להנחות) משפט מחץ: הכל מתחיל בהתחלה

אני חושבת ששכחתם אותי

טוב אז... אני חושבת שאתם אנשים אמיצים מאווד (כי אני עדיין לא מסוגלת ללחוץ על הלחצנים שיחשפו את השם שלי או דברים מסגירים עליי- אבל אולי יום יבוא) נראה לכם שאני לא רוצה להיכנס לרשימת הקשר?! אני נורא אוהבת את החורף אז מן הסתם אני אוהבת קור גלידה- אבל סורבה לילה גיליתי שאני א-סקס: תמיד ידעתי שזה לא משהו שזה מעניין אותי, נתתי לזה הגדרה אך לפני רגע קט ארון?! אמממ לא יודעת... לא ממש יודעים את זה עליי הצעד הבא? בטח שלא מפגש בעזריאלי משפט מחץ: heal the world make it better place...

למעלה