שרשור היכרות

everynormal

New member
../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo41.gif

אז הנה שרשור היכרות, למרות שאני בטוחה שרובנו מכירים כבר מהקומונה, פורום חדש מביא אנשים חדשים, וזאת ההזדמנות להכיר אחד את השני בכלליות! אז שרשרו לכאן: שם: מקום מגורים: גיל: כיתה: אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: תמונה:

Aline In Chains

New member
אני...

שם: אלין.. מקום מגורים: בארשבע. גיל: 16וקצת.. כיתה: י'.. אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: נירוונה,ביטלס,קווין,פינק פלוייד,ולד זפלין.. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: ג'אנקהד. תמונה: >

Aline In Chains

New member
כי לא הייתי בראיון.. ו..

ורינת לא רוצה אותי בנתיים בגלל הריב בקומונה של שירה מנור XD בכל מקרה, אני אדבר איתה,ואני אהיה כמה שיותר פעילה בפורום, ואז אני מקווה שאני אנהל
.

מ א י י ק

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

שם: מיכאל
מקום מגורים: הרצליה
כיתה: ט' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: נירוונה,נייטוויש,סינרגיה,קצת מטאליקה ועוד =] שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: ווד,ג'אנקהאד,מן אין דה בוקס,בליד דה פריק,לוב הייט לוב ועוד XD תמונה:

מ א י י ק

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

לא זה לא
שנירשמתי עם הניק הזה,אחרי 3 שנים עם ניק אחר, אז היה תפוס מ י י ק, השם שלי זה מיכאל, אז הוספתי את הא' של השם,וזה מה שיצא XD

shani judd

New member
אולי תפסיק~!@~!@#!$#%^&

לגרות עם המיוזיק מן שלך?
[או בערך שלך..]

מ א י י ק

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

גם כן מיוזיק מן,אני קונה סטרמר ג'אזמן כמו של סטאר-אינז או שאני קונה אינפיניטי NT של warwick, אני מת על הדגמים האלה..

מ א י י ק

New member
טובים?../images/Emo19.gif

הם פשוט פצצה,ניגנתי על streamer jazzman אצל בודגוב בת"א, הצלילים שלה פשוט מושלמים!!!

maog

New member
../images/Emo65.gif

שם: מרגו מקום מגורים: ת"א גיל: 14 כיתה: ח' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: קווין, גאנז, לד זפלין וכ'ו
שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: כרגע love hate love נראה לי :S תמונה:

s t a

New member
../images/Emo210.gifאני

שם: סתיו מקום מגורים: צפון גיל: 14 וחצי כיתה: ט אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: Aerosmith, Blind Melon, Dream Theatre, Faith No More, jeff buckley, Led Zeppelin, Mad Season, pearl jam שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: Would

למעלה