שרשור היכרות

danduuu

New member
יאייי פורוםם../images/Emo65.gif

שם: דנה מקום מגורים: ק.אתא גיל: 18
כיתה:י"ב אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: HIM, נייטוויש, ווית'ין טמפטיישן ועוד המון המון אחרים שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: Heaven beside you תמונה:אין לי כוח P:

Under the fog

New member
תתחדשו על הפורום!../images/Emo65.gif

ואלין אני רוצה לראות אותך מנהלת כאן!

../images/Emo159.gif../images/Emo65.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

שם: יעל מקום מגורים: מן חור כזה במרכז שאיש לא שמע עליו. גיל: 103 כיתה: ח'
אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: גאנז אנ רוזס, רהצפ ועוד כל מיני, אבל אלה בעיקר. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: כרגע, רוסטר ולאב הייט לאב. אבל כרגע
. תמונה: נהה.. תסתפקו בדמיונכם העשיר.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif

שם: זמר מקום מגורים: ראשון גיל: 13 וחצי כיתה: ח' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: סיסטם,נירוונה,מגהדת',גאנז,נייטוויש.. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: לאב הייט לאב, אבל ברור שעוד מלא
תמונה:

Shemesh161

New member
:) + משהו שאני רוצה שתקראו.

שם: אור\שמש מקום מגורים: ב"ש,איזה נורא. גיל: sweet 16 בקרוב..רחוק. כיתה: י'. אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: זפלינס, פינקפלויד, דת'. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: אהא נאטשל. תמונה: אין לי כרגע. ואממ משהו לכל חברי הפורום- תשמעו, אני יודעת שמההתחלה הציפיות היו שאלין תנהל או שאלין ואוריאן ינהלו את הפורום. דברים לא ממש התגלגלו ככה, ולכן אוריאן כרגע מנהלת את הפורום בלי אלין. אני אישית (ללא כל קשר לאוריאן, אבל אמרתי לה שאני רוצה להעלות את הנושא) חושבת שזה לא יפה בכל הודעה כמעט לכתוב "מה אלין למה את לא מנהלת?" ובאותה הנשימה לא לפרגן קצת לאוריאן. אוריאן בדיוק כמו אלין התאמצה ורצתה שהפורום יקום בשביל כולנו. אני חושבת שאין סיבה מוצדקת שתשאלו למה אלין לא מנהלת ולא תגידו כל הכבוד באותה הנשימה לאוריאן, שכן התאמצה. אני חושבת שזה דיי פוגע. אוריאן הקדישה זמן, נסעה לראיון בתפוז בשביל בעצם כל אחד שלקח חלק בקומונה, וזה לא פייר לא לפרגן לה. אני יודעת שזה אולי מאכזב והציפיות היו שגם אלין וגם אוריאן ינהלו, אבל לא זו הסיטואציה כרגע. לכן, אני חושבת שכדאי לקבל את המצב הנתון ולתת איזה מילה טובה, כי זה תמיד נחמד לשמוע. אני לא אומרת את זה בנימה תוקפנית, אני גם לא אומרת את זה נגד אלין אישית, להפך, גם אני כמו שאר חברי הפורום אשמח אם תנהלי יחד עם אוריאן, כי זה בעצם היה "התכנון". עם זאת אני חושבת שמגיע לאוריאן קרדיט על כך שיש לנו פורום, ומגיע לה קצת מילים טובות. זה הכל. מזלטוב לכולנו על הפורום. אוריאן - בהצלחה, אלין - אני מקווה שתצטרפי אלייה כשיגיע הזמן. ;) סופש נעים לכולנו.

Girl In The Box

New member
יש לנו פורום!!!../images/Emo9.gif

שם:לוטם מקום מגורים:קריית אתא גיל:16 (עוד חודשיים) כיתה:י אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס:מטאליקה,נירוונה,לד זפלין ועוד.. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס:ג'אנקהד,מאן אין דה בוקס תמונה:

I am Cornholio

New member
וווואוווווו פורום!!!!!!!!!

למה אלין לא מנהלת!?! הי ממש נלחמה על זה
לא משנה מזל טוב!! שם: נופר מקום מגורים: גן יבנה גיל: 16 כיתה: י"א אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: רד הוט, פינק פלויד, סטון טמפל פילוטס.. יש, יש הרבה.. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: ד'ם בונס
תמונה:

Big bear

New member
../images/Emo9.gif

שם: אסף מקום מגורים: בני דרור גיל: 17 כיתה: י"א אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: פה. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: would? תמונה:
זאת אלין השאפה שהביאה אותי לפה D: הגיע הזמן באמת שיהיה פורום של אליס..

pluplup

New member
הצפייה בתמונה על אחריותכם בלבד../images/Emo11.gif

שם: דור. מקום מגורים: חור נידח במרכז שנקרא טל-שחר. גיל: 14 וחצי. כיתה: ח'(אמור להיות בט',אבל זה מה שקורה כשאתה נכשל בבגרות בקוביות ובשעת סיפור בגן X__X) אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: יש מאות,לא באמת יש לי כוח לכתוב את כולם. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: Would. תמונה: תזכרו את מה שכתוב בכותרת

למעלה