+ משהו שאני רוצה שתקראו.
שם: אור\שמש מקום מגורים: ב"ש,איזה נורא. גיל: sweet 16 בקרוב..רחוק. כיתה: י'. אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: זפלינס, פינקפלויד, דת'. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: אהא נאטשל. תמונה: אין לי כרגע. ואממ משהו לכל חברי הפורום- תשמעו, אני יודעת שמההתחלה הציפיות היו שאלין תנהל או שאלין ואוריאן ינהלו את הפורום. דברים לא ממש התגלגלו ככה, ולכן אוריאן כרגע מנהלת את הפורום בלי אלין. אני אישית (ללא כל קשר לאוריאן, אבל אמרתי לה שאני רוצה להעלות את הנושא) חושבת שזה לא יפה בכל הודעה כמעט לכתוב "מה אלין למה את לא מנהלת?" ובאותה הנשימה לא לפרגן קצת לאוריאן. אוריאן בדיוק כמו אלין התאמצה ורצתה שהפורום יקום בשביל כולנו. אני חושבת שאין סיבה מוצדקת שתשאלו למה אלין לא מנהלת ולא תגידו כל הכבוד באותה הנשימה לאוריאן, שכן התאמצה. אני חושבת שזה דיי פוגע. אוריאן הקדישה זמן, נסעה לראיון בתפוז בשביל בעצם כל אחד שלקח חלק בקומונה, וזה לא פייר לא לפרגן לה. אני יודעת שזה אולי מאכזב והציפיות היו שגם אלין וגם אוריאן ינהלו, אבל לא זו הסיטואציה כרגע. לכן, אני חושבת שכדאי לקבל את המצב הנתון ולתת איזה מילה טובה, כי זה תמיד נחמד לשמוע. אני לא אומרת את זה בנימה תוקפנית, אני גם לא אומרת את זה נגד אלין אישית, להפך, גם אני כמו שאר חברי הפורום אשמח אם תנהלי יחד עם אוריאן, כי זה בעצם היה "התכנון". עם זאת אני חושבת שמגיע לאוריאן קרדיט על כך שיש לנו פורום, ומגיע לה קצת מילים טובות. זה הכל. מזלטוב לכולנו על הפורום. אוריאן - בהצלחה, אלין - אני מקווה שתצטרפי אלייה כשיגיע הזמן.
סופש נעים לכולנו.