שרשור היכרות

מזל טוב!

שם: ליאור מקום מגורים: אור עקיבא גיל: 19 אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: ארוך-ארוך, אבל בגדול: אופת', זפלין, בלק קרוז, אלטר ברידג'/קריד, וכל הסופרגרופ'ס של הגראנג'. שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: צוחקים עליי?

שלוליה

New member
שלום../images/Emo221.gif

אליס אין צ'יינס, הלהקה הכי טובה בסביבה. האם כולם כאן בגיל בית ספר?

brass monkey

New member
יאללה חברה. פעם אחרונה...

שם: מתן שלמה בן דניאל הלוי בסרגליק מקום מגורים: ת"א עיר הקודש גיל: עוד חודש אני יכול לקנות אלכוהול
כיתה: יב' אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: טול, פרל, רד הוט, פו, מיוז ועוד רבים שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: אממ לאו אייט לאו. יאללה חברה. פעם אחרונה שאני כותב כאן פרטים...

nothingman1

New member
../images/Emo52.gif

שם: יאיר מקום מגורים: גבעת-שמואל גיל: 16 וחצי כיתה: י"א אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: פיין אוף סלביישן, אופת', טול, דרים ת'יאטר, פרל ג'אם, אורפנד לנד, ג'יינז אדיקשן, רדיוהד, הצ'ילי פפרז, מיוז, לד זפלין, פריימוס, סאבאת'......... שיר אהוב של אליס אין צ'יינס: כבר הרבה זמן ש- real thing תמונה: שמתי אותה כי זו סגירת מעגל- זו התמונה ששמתי בשירשור היכרות של פתיחת הקומונה... אני באמצע

SecondFace

New member
פורום:)

פיינלי.. איזה כיף זה ומלא הצטרפו! שם:מיכל מקום מגורים:קיבוץ שדה אליהו[עדיין בהכחשה לת"א] גיל: 15+ כיתה:ט אמנים אהובים חוץ מאליס אין צ'יינס: פרל ג'אם,מטאליקה,נירוונה,ועוד ישראלים למיניהם.... שיא אהוב של אליס אין צ'יינס: אין רק אחד.. אבל בעיקר בשירים שבאנפלאגד! מזל טוב לנו על הפורום! וחג שמח וכשר לכולם:)

למעלה