שרשור הכרות

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

שרשור הכרות זה נועד על מנת להכיר טוב יותר את חברי הפורום שרשרו להודעה זו את הפרטים הבאים (לא חובה כמובן):
שם
שם משפחה (אפשר ואף רצוי)
(אם אתם לומדים בכלל)(בי"ס+חטיבה אם יש)
מגמה/מקצוע
(למי שיש)
מקצוע אהוב
(במקרה שאתם לומדים)
כיתה
(אפשר גם כיתה ספציפית)
צבע אהוב
תחביבים
תמונה (אפשר ואף רצוי...מאוד!!)
אייקון אהוב
(אם יש)
מקומות בלוי מעודפים ברחובות
מאכל אהוב
עונה אהובה
חיה אהובה
(ממש חיה...)
באיזה מקומות בחו"ל הייתם?
עוד כל מה שעולה בדעתכם

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gif ותכתבו עוד 2 דברים../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

ICQ/ כל מסנג´ר אחר אי מייל

Big 7

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

דRדכוסי

New member
עכשיו אני

שם:אור
שם משפחה:--חסוי--
בי"ס:דה שליט ב´-כיתה ח___(מספר אגלה רק למי שארצה)
מקצוע אהוב: של"ח כי לא עושים כלום
אמרתי כבר ח______(מספר אגלה למי שארצה)
צבע אהוב: אדום, תכלת
תחביבים:
תמונה:אין
אימוטיקון אהוב:
מה אתם רוצים?קשה להחליט
מקומות בילוי מועדפים ברחובות: בבית, אצל חברים
תחביבים:
,מחשב,אינטרנט,טלוויזיה,חברים
מאכל מועדף: פיצה,ספגטי,אורז
נשנוש מועדף: במבה
עונה: חורף למרות הגשם
חיה אהובה:
בחו"ל הייתי:לונדון,פריס

דRדכוסי

New member
ועוד תיקון קטן

לקראת ההתחלה כתבתי "תחביבים" ולא כתבתי כלום אבל לקראת הסוף שוב כתבתי "תחביבים" ושם כתבתי הכל

גמני גמני גמני!!!!

מיכל לא אומרת 16 דה שליט ערבית ופסיכולוגיה סוציולוגיה אין כזה יא כחול אינטרנט טלויזיה מוזיקה וכל שאר הדברים הרגילים אין
(רק חבל שלא שמים אותו כל השנה...) כל רחוב הרצל בערך... מה כבר יש בכלל? שוקולד חורף אין כזאת... כולם באותה מידה בערך ארצות הברית קנדה איטליה צרפת איי סי: 160954751

niminet

New member
לא רוצה!

מה, תכריח אותי? נמרוד. לא חשובסקי. 14 דה-שליט חטיבה ב´. אני אהיה במחשבים ומוסיקה...אני חושב. לוידע. ט´2 הופה! טאז!אולה! כחול, או אדום, או ירוק או צהוב, או כל מה שיכול לצאת עם מערבבים טוב טוב. אין לי כוח לרשום. העלאתי.
המחשב שלי... פסטרמה עם מיונז, חרדל ושוקולד חרובים
. לא אוהב אף עונה. כלבים, אבל לא גדולים מדי, ולא קטנים מדי. לא זוכר. לא עולה לי כלום בדעתי.

super-cat

New member
טוף, עכשיו תורי!

אני נטלי, בת 18 עוד מעט. מבי"ס דה שליט (כיתה יב´). המגמות שלי הן מוזיקה ואומנות, והם גם המקצועות האהובים עלי ביחד עם ספורט... צבע אהוב, אני אאלץ להגיד שחור וירוק, הצבעים היפים ביותר לדעתי... תחביבים - לשמוע מוזיקה, לשיר, לכתוב, לצייר. אייקון אהוב? שאלה קצת מוזרה אבל אני מניחה ש
, זה פשוט מגניב:) ואני מתה על חתולים! מקומות בילוי מועדפים - בתי קפה (לרוב הבית קפה החדש שפתחו בויצמן - הרצל... אני גם נורא אוהבת לשחק סנוקר, למרות שהמקום חרא... מאכל אהוב - סיני או איטלקי טוב (ושוב, גם את זה אין כמעט ברחובות...) עונה אהובה - חורף!!! חיה אהובה - חתולים ופינגוונים, הם ממש מתוקים! מקומות שהייתי בחו"ל - בגיל 12 הייתי בפריז... השנה טסתי עם המשלחת לפולין, וכנראה בסוף השנה אני אטוס לארה"ב.. דברים נוספים שעולים לי לראש - סגנונות מוזיקליים - פאוור, דום, גותי, פרוגרסיב וקצת בלאק מטאל, הרבה רוק קלאסי ומתקדם. מוזיקה אירית, קלאסית, ג´אז, גרגוריאנית... המממ... מה עוד? קצת ישראלי, אבל ממש לא יותר מידי, אני אוהבת אם כבר את הקלאסיקות הישראליות ואת הדברים הישנים יותר. שנות השמונים זה גם נחמד, וגם שנות השישים. וזהו, אני חושבת. אתם מוזמנים להגיב:)

mishmish19

New member
נטלי, עכשיו את לא הכי זקנה :)

נראה אם את מזהה... בת 19 וחצי, היתה איתך במגמת מוסיקה, מתה עלייך ועל עדי ועל לירן ועל מיקי וכווווווווווולם.. יש מבין?

super-cat

New member
המממ....

וואי, בחיי שאין לי מושג... בת 19 וחצי... המממ... טל אולי? סורי אם אני טועה...

תורייייי!!

שם : שקד
משפחה : כן.. בטח..
בית ספר : דה-שליט חטיבה ב´
מקצוע אהוב : שיעורים עם יוסי, והמבין יבין. (ד"א.. קצת פרסום, הוא
קורא ביד ברגל באצבע בעין בשיער בציפורניים..)
כיתה : ח´
צבע אהוב : כחול
(הכי קרוב שמצאתי..)
תחביבים : ממממ.. חברים, תאטרון, טלויזיה, מוזיקה, לכתוב(כל מני
)
תמונה : נראה לי שנוותר
אייקון אהוב : כולםםםםםםם
מקומות בילוי : חברים, קניון, בית, וסתם לשוטט ברחובות.
מאכל אהוב : חסה
חיה אהובה : פודלים!!!!
באיזה מקומות בחו"ל הייתי : בינתיים רק בפריז, אבל היד עוד נטויה , ככה אומרים?? נ.ב יש לי הרבה שאני מכירה יותר מחצי מהאנשים בפורום.. מוזר

Big 7

New member
אוף אני הכי קטן פה../images/Emo10.gif

אז אני יכול ליקרוא לכם זקנים

למעלה