שרשור הכרות

עכשיו אני

שם: אסף גיל: 15 בית ספר: דה שליט כיתה: י´ אייקון:
תחביבים:אוריגמי חייה שנואה: פינצ´רים ולכל מי שהיה בחטיבה ב´ בד שליט: חבר, מחר - שבע וחצי

super-cat

New member
טראומת יצחק, אה?../images/Emo13.gif

רודפת אותי מכיתה ז´... כבר כמעט 6 שנים...:)

דRדכוסי

New member
זה לא בנאדם זה מכונה

מה התחביב שלו?מטבעות? הוא גר בפתח תקווה? ו..... זה לא בן אדם זה מכונה הוא יודע הכל חלומות והכל כל יום שהוא יכנס לכיתה הוא יידע מה קרא באותו יום לפני כמה שנים!

יוסי הזה-

מעיף חצי כיתה החוצה.. ולא מבין לאט כולם נעלמו! מישהו נושם ברעש בזזזזזז - צא החוצה! איזה קטעים איתו

ttaallii

New member
אוי יוסי.......

האיש פשוט לא נורמאלי...... כל תאריך הוא יודע מה קורה.... ואיזה כתב יד מדהים יש לו........ והגבות שלו איזה גבות מדהימות.... לדעתי האיש פשוט חתיך....

עכשיו אני../images/Emo66.gif../images/Emo70.gif

*שם:טל *שמשפחה: מממ.. מי שצריך יודע *גיל:16 (בין הכי גדולים פה.. חח...) *בית כלא,אה,סליחה.. בצפר:דה-ל
חח... *מגמה:ספרות וסוציולוגייה-פסיכולוגייה *מקצוע אהוב: המגמות שלי
*כיתה:יא´ *צבע אהוב:כחול וסגול *תחביבים:טלוויזיה,נט,חברות,לבלות,טלפון,נוער מרצ,ו..מוזיקה *אייקון אהוב:
,
,
,
,
,
(טוב שזה לא חצי מהאייקונים...
) *מקומות בילוי מועדפים ברחובות:מממ... אין כל כך... *מאכל אהוב:פיצה ובורקס!! יאמי.... *עונה אהובה: דפנטלי קיץ
*חיה אהובה:כלבים
*מקומות בחו"ל:פריז,לונדון,ארה"ב(היה מ-ד-ה-י-ם!) ואני הולכת להיות באוסטרלייה בקיץ :) *תאריך לידה:25.7.86

../images/Emo187.gifמזה רק דשליטניקים יש פה?

מממ שם-ורד
גיל- 13 ומצ´ו
ממ בית ספר-קציר ב´ אבל נוט פור לונג כי עוד מעט אני אעבור לברנר או שדה בוקר או גינסבורג או וואטאבר...
כיתה-ח
מגמה- ממ סורי...אין לי אחת כזו
צבע אהוב-שחור וסגול טאם לה טאם
תחביבים- מממ...זה לא עניינו של אףחד!
מקומות בילוי מועדפים ברחובות-אין כאלה! בד"כ אני נוסעת עם אנשים לת"א או לראשון או וואטאבר אבל אם כבר רחובות אז בר´לה או זוזה או מצ´ו אחר
תאריך לידה- 22.9.89 טאם לה טאם קראתם את זה?אתם עדיין חיים?

עוד מצ´ו קטן../images/Emo15.gif

מממ אני בכלל לא מכירה מפה אנשים! רק את טל(שריטה חיובית)ואת מיכל(מדברת על צדק) ממ שאיתם אני גם הולכת עוד שבוע להופעה של אביב גייפן בראשל"צ

ורדע רזיאל-ז´קונט!!

,לא לקחת ברצינות, סתאאם צחקתי........
בכל מקרה-- מה כל כך רע בדה- שליטניקים?
לא שהבצפר משו- אבל אנשים נחמדים, אני לדוגמא
ואני מקווה שיהיה מרצ יום שני...

חחחח

יואו אמרתי לך על זה משו פעם...אנשים קראו לי ככה ונשארו נכים לכל החיים! וממ...מה עם ההפגנה מחר?גם זה יתבטל בגלל הגשם? כי טל ונגה וכל האנשים מרעות אמרו שהם באים מחר!

חחח.... אבל זה מצחיק....

טוב, אני ינסה,כי סתם פתאום עלה לי השם הזה לראש... פחחחח..
ואין הפגנה מחר אני חושבת... תגיעו יום שני, לא נורא.....

למעלה