שרשור הכרות

ממ שמיץ../images/Emo108.gif

טל! למה את לא באיציק? גררר!
מממ בכל אופן
לא נראה לי שאני מכירה עדי מרחובות! ז"א אני מכירה אחת אבל היא סתם שרמוטה קטנה ומאה אחוז שזאת לא את טאם לה טאם היתה היום בסוף הפגנה?

ורדעעעעעעעעע

אני לא באיציק כי אנלא בבית כרגע... אני בעבודה של אבא שלי... אני גולשת כבר איזה 5 שעות חיחיחי.. ו..בקשר לנוער מרצ--מממממ... אין לי מושג!! וגם אם היה-נראה לך שמישו יבוא במזג אוויר כזה??
יום שני נלך....
שי, אני אוהבת אותך
רק עוד 10 ימים...

so called osnat

New member
שבוע שלם לא הייתה פעילות....בעעע

אבל ביום חמישי הייתי בתל אביב ועזרתי לאנשים שם עם בצומת בכיכר דיזינגוף ((:)

.."תלמדו את עובדות התגובות בתפוז.."

אז לא ידעתי שהתכוונת לוורד.... אולי תהרגי אותי וזהו?
שי, אני אוהבת אותך
רק עוד 10 ימים...

נו, בסיידר,

אז לא ידעתי... ואם נדייק אז בכלל לא שאלתי בקשר לתגובות... טוב,יאללה, לא בא לי להתווכח... זה גם פורום חדש... אבל במקום לקטול--אפשר להסביר

____

התגובה היא להודעה של ורד, אפשר להבין את זה לבד... אם לא, לא יודעים איך התגובות הולכות.. בכל מקרה, זה לא כזה מסובך להבין איך הן הולכות... אם את לא מבינה, בקשי מאוסנת, היא חכמה, היא תסביר לך...

כמו שאמרתי....

ממש לא בא לי להתווכח, אבל אם את מתעקשת- אז חופשי
תמשיכי ללכת בכסאח ולהרגיש שאת מעל כולם ("התגובה היא להודעה של ורד, אפשר להבין את זה לבד.. זה לא כזה מסובך להבין איך הן הולכות.." לא באתי לריב, רק שאלתי איך זה הולך ואת מתנפלת!! אז שלום לך
........ שי, אני אוהבת אותך
רק עוד 10 ימים...

יואב נראה לי פתחת גנון... ../images/Emo95.gif

טוב נו אז אני - יהל. בת 20 מש"קית לשבת על התחת בצבא. צריפין, למתעניינים. לא ברור לי את מי מעניין הצבע האהוב עלי... אבל שיהיה. אדום (נכון אתם מתרגשים) עונה אהובה - קיץ, השנה התחלתי לאהוב את החורף קצת תחביבים - למצוא תחביבים כל שבוע מחדש. קפוארה זה אחד מתמשך (4 שנים) מבלה במא, לא הייתי כמעט בחו"ל (יוון וטורקיה לא נחשב), למדתי פעם פעם בדה שליט וכל המורים שם הם קריקטורות בצורה מטורפת. טוב ילדודס זהו לבינתיים. חוזרת לראות ברוך ושרוך

ttaallii

New member
עכשיו תורייייי

נטלי בת 14 דה שליט ב´ כיתה ח לא אומרת את המספר סגול אין לי תמונה.. אוכל סיני חורף כלב

BrownEyedGirl

New member
MOI

עידית בת 18 עוד חודש לומדת באמי"ת רחובות מגמה ביולוגית כיתה י"ב/4 צבע אהוב: שחור תמונה: www.geocities.com/lightonthehill/Reinefallen.jpg מקומות בילוי מועדפים ברחובות: הקניון, פיצה מטי (אחלה לדייטים) מאכל אהוב: פריכיות עם קוטג´ חיה אהובה: חתולים מקומות בחו"ל: שוויץ, איטליהX2, פולין, קרואטיה,סלובניה, אנגליה,צרפת, הולנד.

למעלה