שרשור הכרות

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
../images/Emo41.gif שרשור הכרות ../images/Emo41.gif

שם: גיל: אזור בארץ: תחביבים: ספרו על עצמכם בקצרה:

אני ../images/Emo9.gif

שם: נועם פורר. גיל: 19 (או-טו-טו) אזור בארץ: ראשון לציון. בצפון בת-ים (המכונה: עיר), בדרום נחל שורק (המכונה: כור גרעיני), במזרח נס-ציונה (המכונה: חור) ובמערב ים (המכונה: תיכון). תחביבים: להאזין לרדיו ולשדר ברדיו, להיות-מחובר-באינפוזיה לאקטואליה ועוד. ספרו על עצמכם בקצרה: אני אוהב לתת. כי מי שנותן - מקבל. נכון?

מעניין היה לשמוע

את המוטו שיש לכם בחיים כמו זה שנועם כתב: מי שנותן - מקבל. האם יש לכם מוטו? איזו עמדה בסיסית שאתם יכולים להגיד עליה שהיא מייצגת אתכם? יכולה להעיד על עצמי (איכשהו גיל, אזור, תחביבים - לא ככ' קשור אלי) שאחד המשפטים שאני יכולה בקלות להעיד עליו כמוטו הוא "חייה ותן לחיות"

sh53

New member
מי שחכם - כל מי שמקבל גם נותן

כדי לקבל עוד. במציאות לפעמים זה אחרת
יש אנשים שיודעים רק לקחת והם לא חכמים מספיק כדי לדעת שיום אחד זה ייפסק ומתעוררים מאוחר מדיי. אבל אל תשתנה - תמיד תיתן עוד ועוד ואת הסלקציה עושים אח"כ

נדמה לי

שנועם היה קצת פחות קונקרטי והתכוון שמי שנותן - מקבל מעצם הנתינה, ולא מכיוון שהוא מצפה שאחרים יחזירו באותו אופן. אבל אולי לא הבנתי נכון... נועם?

לחלוטין! ../images/Emo45.gif

אני מסכים עם דברי יעל. אני נותן כי אני אוהב לתת. ובאמת שאני גם מאמין שמי שנותן - יקבל (מטריאלית) בעתיד.

Lost Lullaby

New member
Well,

שם: ליבי גיל: 16 אזור בארץ: נתניה תחביבים: צילום, ציור, גלישה באינטרנט, כתיבה כשיש מוזה או יותר מדי רגשות מעורבבים. ספרו על עצמכם בקצרה: לא יודעת. את התחביבים הזכרתי למעלה אז אפשר להבין במה אני אוהבת לעסוק
. בכללי אני לא 'חיה' יותר מדי. סתם משתעממת. אני לא בנאדם אופטימי מדי אבל גם לא פסימי- אני רואה את עצמי כמציאותית. יש האומרים שאני פסימית, אבל אני מניחה שכל אחד והנקודת מבט שלו. אני אוהבת להקשיב לאחרים כשיש להם מה לפרוק ולפעמים אפילו יש לי מה לומר. אוהבת לעזור ולתמוך אבל לא בטוחה שתמיד מצליחה, לפחות לא כמו שתכננתי מראש. ברגע זה אני בעצמי יותר מדי מבולבלת ממה שקורה ב"חיים שלי" אם אפשר לקרוא להם ככה, אבל אין לי איפה להוציא את הכל. זהו, אני מניחה. הפסקתי לזבל לכם את השכל

sh53

New member
איך את מתמודדת עם דברים קשים?

מצד אחד אוהבת להקשיב, אך כשמספרים דברים מאוד קשים לשמיעה - איך את מתמודדת עם זה?

Lost Lullaby

New member
אני מנסה לתמוך.

לא תמיד יש לי את הדבר הנכון לומר, אבל אני יודעת שכשאני צריכה לפרוק מספיק לי פשוט לפתוח בשיחה עם מישהו ולהגיד הכל, גם אם לא אקבל ממנו את התגובה שרציתי, או תגובה בכללי.. קורה לא מעט שאנשים מספרים לי משהו שעברתי בעצמי- ואז אני פשוט אומרת מה עזר לי להתגבר. אם מספרים לי משהו שמטריד אותי אח"כ, אני מניחה שאין לי הרבה מה לעשות חוץ מלקוות שיסתדרו בסוף...

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo13.gif

שם: שרון גיל: אוטוטו 17 תחביבים: מוזיקה, הופעות, אנשים, כתיבה, קריאה, פילוסופיה, ועוד כל מיני כאלה ספרו על עצמכם בקצרה: אני לא כל כך אוהבת לספר על עצמי ואם כבר אני כן, אז לא בקצרה. אני רק אגיד שאני דיי מרגישה שפתחתי דף חדש בחיים, שכולל בתוכו קצת יותר אופטימיות, קצת לנסות לברר מה עושה לי טוב ולדבוק בו, וקצת ללמוד להוציא מחיי אנשים שלא עושים לי טוב. אני מנסה לשנות הרגלים לאט לאט, ומקווה שאצליח. ע"ע חתימה. אה, ואני מאוד דבקה בעקרונות שלי, כי בסופו של דבר הם הדבר היחיד שאיכשהו מחזיק אותי כאינדבידואל. שבת שלום.

sh53

New member
../images/Emo50.gif בשינוי

אני מסכימה עם מה שכתבת (מה עושה טוב, להוציא אנשים לא רצויים מהחיים, שינוי הרגלים ולענין העקרונות).

Shusho

New member
הלוואי שהיה לי את כוח הרצון

הזה שלך ואת הדרך כתיבה הזו שפשוט גורמת לחייך כשרק קוראים את ההודעה שלך. בהצלחה לך:)

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifאוקיי גם אני כאן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הנה התשובות שם: אורן גיל: 18(ועוד שבוע מתגייס) אזור בארץ: המרכז או משהו בסגנון תחביבים: מחשב וכאלה
ספרו על עצמכם בקצרה: אני לא יודע לספר על עצמי בקצרה

sh53

New member
לא יודע לספר על עצמך?

המממממ אני חושבת קצת אחרת ממך, מותר לא?

למעלה