שרשור הכרות

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך
גם אני פה...

שם: תומר גיל: 22.5 אזור בארץ: שפלה תחביבים: מחשבים, מוזיקה, לקרוא... ספרו על עצמכם בקצרה: בימים אלו אני מפקד צוות של מפנים בהתנתקות, אני כבר חי את זה זה לא קל להיות שם שאנשים קוראים לך נאצי ועוד כל מיני כינויים נחמדים כאלו... ומהצד השני של המתרס, כשאני בבית בסופי שבוע אני מרגיש תקוע ולכוד... לפעמים אני תוהה איך הגעתי למצב שבו אני מרגיש הכי נוח בעולם כשאני מחוץ לבית ובתוך הבית אני מרגיש לכוד וכל כך לבד.... הממ וזהו בערך אין יותר מידי מה לספר אין חדש תחת השמש כל מה שהיה הוא שיהיה...

שלידיז

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: שלידיז גיל:20.8 אזור בארץ:רחובות תחביבים:המון שחייה, המון בישול וקצת שירה. על עצמי בקצרה: דיילת אוויר לשעבר,סלקטורית בהווה. עומדת לטוס שנה הבאה ללמוד בדרום אפריקה, בחורה מאוד מסוגרת, מאוד אוהבת להיות לבד לא יודעת לקבל מחמאות, מובכת בקלות.

yuval k

New member
~

שם: יובל גיל: 16 אזור בארץ: מסצ'וסטס (
) תחביבים: צילום, שפות, קריאה, מתמטיקה, תכנות אתרים[?] ספרו על עצמכם בקצרה: אני לא יודע לספר על עצמי בקצרה

Neta558

New member
ננסה..

יובל הוא אדם מקסים שעוד לא לגמרי גילה את זה. בוגר מאד לגילו, חכם מאד אבל לא נותן לזה לעלות לו לראש. הוא רגיש ואכפתי ויש כמה אנשים סביבו שעדיין מפסידים את כל זה. יש לו חוש הומור נפלא בעיני. אם אני אמשיך הוא יחשוב שאני סתם מגזימה ומתחנפת כדי שירגיש טוב (אבל אני לא!). והוא קטין
מתאים לך התיאור הזה?

yuval k

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif

ואולי אני קטין, אבל אני כבר הגעתי לגיל שאפשר להתחיל! לנהוג! [לא הברקה שלי
]

NitsNats©

New member
אני.

שם: ניצן. גיל: 17 וחודשיים עוד יומיים. איזור בארץ: הממ... הוד השרון. תחביבים: ציור, שירה, משחק, מחשב וטלוויזיה, והרבה יותר מדי מהם, קריאה ועוד כלמיני. ספרו על עצמכם בקצרה: הממ... ברגע זה אני בתהליכים של להתחיל ללמוד נגינה על פסנתר שהפך להיות מושא ההערצה הכי גדול שלי. אני אוהבת את עצמי ואני אופטימית מאוד. אני לא מושבת בדר"כ, ועושה הרבה דברים בלי לחשוב. יש לי אוסף של בובות של מכשפות ואוסף של עלים יבשים ופרחים שייבשתי. אני אוהבת לבכות. אני צריכה אהבה. ומהר
. זהו, נראה לי... הממ.

../images/Emo26.gif אני.

שם: טל. גיל: 19 אזור בארץ: ראשון לציון
תחביבים: מחשב, מוזיקה, ים, לישון, לכתוב, לצייר, לחלום.. יש עוד הרבה. ספרו על עצמכם בקצרה: מתוסבכת ורגישה, משתדלת לחייך תמיד, חיילת, חולה על הכנרת, נותנת מעצמי הרבה יותר מאשר מקבלת תמורה והערכה, הערכה עצמית לא גבוהה במיוחד, אבל כן אוהבת את מי שאני..

A N I g M A

New member
בא לי:]

שם: סיוון גיל: 18 ואמ.. 5 ימים (אני פשוט אמשיך להתלהב מזה) אזור בארץ: ירושלים תחביבים: מוזיקה (ממש הכל, בעיקר לשיר), כתיבה.. אה, וחברים, זה הכי חשוב. ספרו על עצמכם בקצרה: טוב אמ. סיימתי י"ב, הגיוס בינואר. עד אז אני צריכה עבודה (לעזאזל עם ה"אחרי צבא" הזה). בנתיים אני עושה מוזיקה לבד ועם עוד אנשים, אני בהופעות. שטויות וכאלה:]

MsUnderstood

New member
וואי,רק עכשיו אני רואה את זה..

רואים שלא הייתי בבית
שם:דנה גיל:עוד שניה 18 אזור בארץ:חיפה\צפון תחביבים:לישר לשיר לשיר לשיר ספרו על עצמכם בקצרה:היה לי את השבוע הכי מושלם בחיים,בלי הגזמה.. השבוע סיימתי 12 שנים כילדה במערכת החינוך בקיבוץ ובכך נפרדתי מחברי שהיו איתי מגיל 0(ודוגרי זה ככה) היה עצוב,היה שמח,היה טוב. כל מה שיש לי בראש עכשיו זה החג מחזור שלנו,תסלחו לי..

למעלה