שרשור הכרות

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

Dizen

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: דיזן [יעל] גיל: 19 וקצת
אזור בארץ: רעננה תחביבים: קריאה, אינטרנט, חברים, מוזיקה, אומנות לפעמים ספרו על עצמכם בקצרה: מבולבלת שיודעת בדיוק מה היא רוצה, עם ביטחון מלא שתצליח להשיג את המטרות שלה וחסרת ביטחון עצמי, פחדנית ואוהבת אתגרים, אנוכית עם נטיה לנדיבות-יתר. וכמובן- שפויה.

sh53

New member
למה התכוונת כשכתבת

מבולבלת ויודעת מה היא רוצה ? מבולבלת בתחום הלב?

Dizen

New member
בין השאר ../images/Emo13.gif

בכוונה לא פירטתי... זה תופס לגבי המון דברים.

noosh

New member
הו וול

שם: נועה גיל: 19 :| איזור בארץ: אבן יהודה תחביבים: אמנות, ציור, מוזיקה, מחול, מתמטיקה, קריאה, כתיבה, כל דבר שמענין אותי, בעצם. ספרו על עצמכם בקצרה: זה קשה לספר על עצמך בקצרה. אני לא חושבת שאינ יודעת מה צריך להגיד.. אבל אני יכולה להגיד שאני אוהבת חופש, ועצמאות, ושאני לא סטטית

sh53

New member
חופש ועצמאות

העלית בי זכרונות שבתחילת הזוגיות שלי רציתי גם להיות בחופש ולבד וגם בזוגיות, קונפליקט אמיתי מבחינתי, גם לך קרה בעבר דבר כזה?

noosh

New member
בקטע של זוגיות? לא ממש

אני דווקא די מוכנה למחוייבות בתחום הזה. התכוונתי לחופש מבחינת מסגרות, אני לא מסתדרת טוב כשקובעים לי לו"ז מאורגן ואומרים לי מה לעשות בכל רגע נתון.. אפשר להבין מזה שלא הכי נהניתי בטירונות ובקורס
ואני יודעת שזה לא טוב, כי בחיים אני כן אצטרך להיות שייכת למסגרות. והאמת שאני תמיד שייכת למסגרות, במיוחד עכשיו כשאינ בצבא, ואני מסתדרת עם זה יופי, כל עוד יש לי באמת חופש ומרחב פעולה. גם קשה לי בשגרה, קשה לי לחיות ברוטינה של לקום באותה שעה ולקחת הפסקות באותן שעות ולחזור הביתה באותה שעה וכל זה... זה נורא שוחק אותי, אינ משתעממת מהר ובגלל זה אינ צריכה להחליף נושאי עיסוק. גם זה חסרון, שאני לא יודעת איך אני אתמודד איתו בעתיד

buffgirl

New member
נאמ. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שם: דניאל. גיל: 17. אזור בארץ: בקעת אונו. תחביבים: ארמ.. מחשב וטלוויזה [כן, פתאטי, אני יודעת], קריאה בזמן האחרון, גרפיקה, כתיבה, לבלות עם חברים, עם עומר [
].. ארמ.. סרטים. סרטים זה טוב. וגם קולנוע - ניתוח יצירות ושטויות. ספרו על עצמכם בקצרה: ארמ.. פמיניסטית-שמאלנית-יפת-נפש, שונאת שונאת שונאת שוביניסטים ואנשים שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם וגזענים ואנטישמים. אוהבת לעסוק אומנות - סיפורים, שירה, הופעה על במה [למרות שאני תמיד נלחצת לפניה], אני חולה על החברים שלי, הם המשפחה שלי. אני בגדול מאושרת עכשיו ופחות או יותר טוב לי ולא כזה נורא. אני מאוד אוהבת את באפי קוטלת הערפדים וחושבת שזה הרבה יותר מסתם סידרת טלוויזיה ולכן אני נהנית לנתח דמויות ופרקים ולצפות בזה שוב ושוב. אר.. זהו בגדול, אני חושבת. אני אף פעם לא יודעת מה לכתוב בדברים האלו

sh53

New member
אני חושבת שכתבת די יפה על עצמך

ובקשר למחשב ולטלוויזיה - גם אני אוהבת את זה (יותר את המחשב מאשר את הטלוויזיה) ואני חושבת שיש עוד כמה כאלה וזה לא פתטי בעיניי, אלא משהו שעושה כיף וטוב.

I Love Paige

New member
נמ.

שם: רז. גיל: 15 וחצי. אזור בארץ: השרון... אבן יהודה. תחביבים: לנגן, לראות טלויזיה [במחשב!
], לצייר[?]... הממ.. לא יודע.
ספרו על עצמכם בקצרה: אממ, יצאתי מהארון לא מזמן וזה אחלה. אני שונא את החופש הזה, אבל הוא גרם לי להבין המון דברים. והייתי רוצה להבין אנשים, להבין למה הם עושים מה שהם עושים. אולי בנאדם אחד ספציפית... לא יודע. אני בנאדם אופטימי מאוד, מה שלפעמים מביא לתסכול רציני. אממ, אני לא יודע לבכות [פעם אחרונה שבכיתי הייתי לפני עשרה חודשים, בהלוויה של סבא רבא- לפני זה לא זכור לי, ומאז לא בכיתי]. אני אוהב לעזור לאנשים, ואוהב להאמין שהם יהיו שם כשאני אצטרך עזרה. אני יודע מה אני רוצה ופועל על-מנת להשיג את זה. אם יש לי מטרה- אני דבק בה. הממ... בטח יש עוד, אבל כתבתי קצת יותר מ"בקצרה". :X

sh53

New member
איך החברים הגיבו לגבי היציאה מהארון

? לגבי הדמעות - אולי זה הגנה כדי שלא תישבר, כי כאשר אתה בוכה אתה נשבר? אולי בגלל שלא היה מישהו קרוב (חס וחלילה - שגם לא יהיה)?

I Love Paige

New member
אמ.

בהתחשב בעובדה שכמעט כולם הומואים וסטרייטיות, אני לא חושב שהייתה בעיה.
אבל ברצינות, הם הגיבו אחלה... לא ציפיתי אחרת. זה הקטע, שאני רוצה להישבר. אני רוצה להתפרק- ולא מצליח. ולא הבנתי את השאלה[?] האחרונה..

הוווו../images/Emo60.gif

שם: ליאת גיל: 16 אזור בארץ: פתח תקווה תחביבים: תחביבים? ובכן. זה קשה. אני גרועה בשאלת התחביבים. הממ אני אוהבת לקרוא ובעיקר אני אוהבת לעשות דברים שאני לא טובה בהם. כלומר, אני אוהבת לעשות גם דברים שאני טובה בהם. אבל אני לא לא אהנה ממשהו אם אני לא טובה בו. ויש הרבה כאלו כמו אמנות לסוגיה הרבים וגם המ עוד דברים, אבל הזכרון שלי בוגד בי. ספרו על עצמכם בקצרה: ובכן~! עכשיו למען האמת סיימתי לענות במחברת שלי [ספק יומן ספק מחברת הרהורים כזו שכמעט ואני לא רושמת בה] על השאלון שהיה כאן על השנה שהיתה לי וכל זה, וכתבתי המון אז אין לי כוח לכתוב שוב על עצמי
ואני גם לא אוהבת לספר על עצמי ולדבר על עצמי>< אני יותר טיפוס מקשיב. בהקצנה. לפעמים זה גורם לאנשים להרגיש לא בנוח. וחוץ מזה אני לא יכולה לסווג לעצמי ממש את האישיות. גיליתי דבר מוזר, האישיות שלי- היא מלאה בניגודים. אני יכולה להיות באותו זמן - אבל גם +. לא יודעת להסביר. הא כן, אני גם לא יודעת להסביר. אבל מצד שני, יש לי הסברים ממש טובים. הנה! לזה התכוונתי. נו, לא משנה.

sh53

New member
גם לי יש מחברת כזאת ../images/Emo13.gif

מילאתי בה בזמנו דף אחד בלבד והנחתי אותה לנפשה, לא יודעת אפילו את הסיבה (אולי כי אז היה לי צורך לכתוב, אבל היום לא? לא יודעת את התשובה).

אולי את לא בחורה שמוציאה../images/Emo60.gif

דברים בכתב:] (גם אני לא ממש, אני יותר עושה את זה כי אני נהנית לקרוא דברים שכתבתי לפני הרבה זמן, זו יותר השקעה לעתיד)

daveScorpions

New member
../images/Emo9.gif

שם: דייב
אזור בארץ: שפלה תחביבים: מוזיקה, חברים, ים, פאבים
רדיו וכיף
פשוט להנות ספרו על עצמכם בקצרה: חייל בחיל התקשוב
את רוב יומו מעביר בלמידה בקורס אותו הוא עובר, בשעות הלילה כשחוזר לאכסנייה יוצא מידי פעם עם חברים לטיילת של תל אביב ומנסה להעביר את הזמן בכיף
מוטו לחיים: זה ישמע נורא מוזר אבל "מעין תחת עין העולם הפך עיוור" לפעמים צריך לדעת מתי לא להחזיר, לפעמים צריך לדעת מתי לקבל את הדברים ולא לחשוב איך אני נוקם פשוט לחייך ולהמשיך לחיות, כי ככה העולם נהרס בעיניי.

SaintJohn

New member
ובכן...

שם: נועם גיל: 25 אזור בארץ: השרון תחביבים: מוזיקה - להקשיב ולנגן, כושר, אינטרנט ספרו על עצמכם בקצרה: לא נראה לי שאני יכול לספר על עצמי בקצרה, ונראה לי שעדיף שאני לא אכנס לזה...

Shusho

New member
נעים להכיר,

אני מיכל(י), בת 16.5 מפתח תקווה, אוהבת לצייר (מנהלת פורום דוליז) ולכתוב (מנהלתסופרים ומשוררים צעירים), אם כי קרוב לחצי שנה לא הצלחתי לכתוב כלום, כלום, כלום. המוזה שלי נעלמה ואני חושבת שהיא לא תחזור יותר. אני בעיקר אוהבת יחסים עם אנשים. זה נשמע די מוזר, אבל אני פשוט אוהבת לשבת ולדבר עם אנשים. להכיר טיפוסיםחדשים, לדובב אותם, לפתור להם סתם בעיות בלי לשים לב ולהיות ה'טובה' הזו שתמיד מקשיבה. מה גם שאני תמיד אוכל לסמוך על אותם אנשים שיקשיבו לי בחזרה ולדבר איתם כשאצטרך. זו ההרגשה הכי טובה בעולם, כשאתה צריך מישהו ויש לך כמה. אז אולי זה באמת קצת תחביב, במיוחד למישהי שיש לה וונאבי חרדת נטישה קטנה) הממ, מה יש לי לספר על עצמי? בעיקר כלום. חלק ממני נפתח קצת בהודעות קודמות כאן בפמ"ת, חלק סתם לא בא לי לחשוף. אני אוהבת לחייך, אבל גם נורא אוהבת לפעמים להיות עצובה וסגורה בתוך עצמי ואנשים שמנסים לשמח אותי לפעמים נורא מכעיסים אותי כי הם מוציאים אותי מהבועה הפסיכית הזו בה אני מרוכזת רק בעצמי ולא רואה כלום חוץ מבעיות. טוב, די. אני שוב מקשקשת.

למעלה