שרשור הכרות

vegetable man

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות../images/Emo41.gif

לבקשת מיכאל, שהתעקש שדווקא אני אעלה שרשור
אני מעלה שרשור שבו כולם יוכלו לדעת יותר על כולם, אם זה תחביבים/שריטות או שאר דברים שתרצו לחלוק, ונתחיל עם עבדיכם הנאמן: שמי וג'טבל, או בקיצור וג', בן 25, מחולון, מנגן הרבה מאוד זמן ממזמן, בעיקר על פסנתר וגם על חשמלית, ועל עוד כמה דברים כשיוצא, וכמובן שר בין לבין ותוך כדי. אוהב גם לצלם (סטילס, או לא סטילס), ואוהב גם לדעת הרבה דברים, שלכאורה חוץ מהשריטה שלי להכיר אותם, אין בהם אינפורמציה שמקדמת אותי לאנשהו, בד"כ. וכמובן, שאני לומד לתואר ראשון במדעי המחשב, שמחרב בהצלחה רבה את החיים שלי בשיטתיות ועקביות, או את מה שנשאר מהם לפחות
עכשיו תורכם

פוֹלי

New member
it's been a while i guess

פולי, בת 27.5 מתל אביב, מנהלת רשתות מחשבים, או מה שנקרא - "אמא'לה איזה גיקית". שוברת בשיטתיות את הסטיגמה שגיקים לא שומעים מוזיקה טובה. עובדת בעבודה שעושה לי כיף בנשמה ושומעת בה הרבה מוזיקה תוך כדי, פריווילגיות המשרד משלי מקנות לי הטבה נוספת של לשמוע המון מוזיקה והכל זה בחירות שלי בלי עמיתים שמתלוננים. השריטה שלי - או יותר נכון ככה החברים שלי טוענים, זה שאני אוהבת מחשבים יותר מדי וזה גובל בחולניות מסויימת. אני לא מסכימה איתם, אבל רציתם שריטה, אז הנה.

חשבתי שזה בדיוק הפוך......

ש-"גיקים" אמורים לשמוע מוסיקה טובה.... או שזה פריקים? אני תמיד מתבלבל...

kittycatbone

New member
בימינו כבר אין הבדל בין כלום..

פרחות שומעות גרין דיי, ערסים שומעים היהודים. אני לא חושבת שכבר אפשר להגיד שכל אחד ישמע את הסוג מוזיקה שלו חד משמעית
אניוואי, חנונים ופריקים שולטים, במיוחד כי הקו בין שניהם הוא דק מאוד ורובם הם פשוט שניהם

חדשה דנדשה ../images/Emo98.gif

שמי ליאור, אני בת 22 וגרה במרילנד, ארה"ב (
) אני
רדיוהד כבר שנים, מגלה כל הזמן סגנונות חדשים אבל ת'ום וחבריו תמיד איתי. מנגנת פסנתר (לא שיש לי אחד כרגע, אבל בעיקרון), ושרה כשיש לי איפה ועם מי (וכמובן במקלחת). חובבת שפות, צילום, ספרות טובה ונקיון.
שריטה חזקה שלי היא תרגום השירים של סיגור רוס לעברית אוהבי רדיוהד -

לא ממש "דוברת", הלוואי../images/Emo113.gif

אבל יודעת קצת שוודית אז אני עושה "השוואות" ונעזרת הרבה בתרגומים לאנגלית.

עדיין..מגניב.....

יש לי משפחה בשבדיה..ואני לא מדבר מילה בשבדית, שזה באמת חבל.

נכון ולא נכון

יש להם שירים שלמים בג'יבריש אבל גם הרבה שירים עם טקסט אמיתי, ויפהפה. למשל באלבום ágætis byrjun (שמשמעות שמו "התחלה לא רעה") יש רק שיר אחד בג'יבריש. אגב הם עשו מעין תחרות בין המעריצים ששלחו "תרגומים" משלהם לשירים בג'יבריש.. היה מעניין.

vegetable man

New member
מגניב

מה דעתך לחלוק איתנו תרגום של אחד השירים שלהם? אני מאוהב בשירים ובקליפים שלהם. יהיה מעניין להבין את משמעות המילים.

DOCTOR ROBERT

New member
שמעתי את השם סיגור רוס הרבה

הם שווים שמיעה? הם קשים לשמיעה? הם דומים לרדיוהד?

כל דבר הוא שווה שמיעה

לפחות פעם אחת. תשמע שיר, מקסימום לא אהבת - בזבזת 3 דקות מהחיים (טוב, אצל סיגור רוס שיר זה אולי 8-9 דקות..) אתה עוד צעיר יש לך הרבה דקות לבזבז
הם ממש לא דומים לרדיוהד לדעתי, אולי חוץ מהעובדה שהמוזיקה שלהם עשוייה "בשכבות" כמו שאני אוהבת לקרוא לזה, כך שבכל פעם אפשר לגלות עוד משהו שלא שמנו אליו לב קודם, קול חדש, ריף גיטרה אחר או משהו. טוב, הבנת את הרעיון. לסולן יש מין קול כזה, שלא קשור לכלום. הוא מנגן עם קשת של צ'לו על הגיטרה. הם מושכים שירים לאורך ולוקחים את הזמן שלהם להגיע לפואנטה. הם שרים באיסלנדית. מספיק סיבות? אה, והסולן עיוור בעין אחת (עד כאן הדמיון הקלוש לת'ום).

kittycatbone

New member
קשת של צ'לו על גיטרה?../images/Emo12.gif

1) למה צ'לו ולא כינור? 2) זה לא כואב באוזניים? 3) זה לא באמת כואב באוזניים? 4) כי לפי מה שאני יודעת (ומנסיון
) בגלל שאין ממש גשר בגיטרה אם תנגן עם קשת עליה זה גם ינגן על כל המיתרים בבת אחת כשלא צריך וגם יחרוק ויעשה הרבה כאב ראש. אבל חוץ מזה זה נשמע ממש מגניב הלהקה

זה מה שהמתופף קיבל ליומולדת

הם ניסו בהתחלה לנגן על הבס, וכאבו להם האזניים ...
אחר כך ניסו על הגיטרה וזה היה יותר נעים. לא יודעת איך זה עובד - אני לא מנגנת לא על כינור ולא על גיטרה - אבל זה יוצא יפה. מאוד "חללי", צלילים ארוכים ומתמשכים, שמתאימים להפליא למוזיקה שלהם.
לא קצת גלשנו לנושא לא ממש קשור? לא שאכפת לי..

kittycatbone

New member
חח נו מה ס'חשוב../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

סתם.. הממ, ויש מצב שזה נשמע יותר טוב מעל בס
ומסקרן אותי באמת איך זה נשמע

lbsh

New member
מי קורא לי בשמי

הי שמי ליאור בן24. מלמד את עצמי גיטרה ורוצה ללמוד תופים. אני אקטיביסט, טבעוני, אוהב מאוד את סוניק יות', רדיוהד,קווין, טוקינג הדס ולאחרונה גם rem.אה וגם עמיר לב, לאונרד כהן וניק קייב חזקים עכשיו בסטריאו.לאחרונה התחלתי להעניין בספרות מדע בדיוני. אני חושב שהשריטה שלי היא להבין כל הגה שרדיוהד מוציאים מהפה. אבל זה רק בגלל שהם נתנו לי כל כך הרבה ופתחו את צורת המחשבה שלי. עובד בקולנוע וטלווזיה ואוהב את חברה שלי יותר מהכל.

למעלה