שרשור הכרות

avki

New member
נפלא! אני וידידה שלי הולכים להקרנה

של ה-31 בדצמבר. אם עוד מישו מתכנן לבוא שיגיד.
נ.ב. שמתי לב שפיירפוקס עושה הרבה יותר בעיות אם השרשור גדול במיוחד.

דורפל

New member
לי פיירפוקס אף פעם לא עושה בעיות

עם שרשורים בתפוז. לא מבין למה אנשים לא מסתדרים עם זה

חרטושה

New member
אני רוצה לראות שוב את הסרט

לא יודעת עדיין מתי, אבל אני בטוח הולכת. אתה מאד תהנה וזה מאד עוזר להבין את העלילה לראות פיירפליי קודם, אחרת קצת הולכים שם לאיבוד.(הסדרה המקורית , אם יש אנשים תמימים שרואים את ההודעה הזו ולא מבינים מה הקשר)

חרטושה

New member
היי, וג', מה דעתך לשנות את שם

הפורום לפורום רדיוהד/ג'וס ווידון? מסתמן להיט.

avki

New member
חחחחח אני בעד.

Fuck Tom, Joss is heaven .סתם.נסחפתי. |שותק|

Latisia

New member
יאללה גם אני...

אני שרי בת 18 בעוד 6 ימים מטורונטו (אני פה כבר כמעט חודש), בעקרון אני נורא מתגעגעת לישראל אבל חפיף! מנגנת רוב הזמן על גיטרה ואני יהיה פה המון כי אין לי מה לעשות ההרבה בבית זה קריסמס! השריטה שלי לטענת אחותי זה פורומים (אני לא חושבת ככה), אובססיביות לדברים שלי ממש ואני אוהבת לדבר על עצמי בגוף שלישי כי זה מצחיק P: חחח וזהו

sagizvi

New member
הממ

שגיא, 26 .. מתעסק במחשבים בבנק מסויים.. מדי פעם , מתעסק בענייני מוזיקה (לחן, שירה, קלידים) לא מסוגל בלי cartoon network. :)

BNary

New member
אני :)

אני חדש פה, בן 14 מחולון. מנגן חצי שנה על גיטרה (קלאסית בינתיים, כשאני אלמד מספיק אני אעבור לחשמלית), וניגנתי שנתיים על פסנתר שמזה אני לא זוכר כלום. אני אוהב בעיקר תכנות מחשבים (מתכנת PHP/ASP/VB/C/CPP/ASM) וגם משחקי מחשב, בעיקר Counter-Strike Source. אני אוהב גם לצלם, סטילס. אני אוהב מוזיקת רוק מכל הסוגים, וגם טראנס פסיכודאלי (2 דברים לא ממש קשורים אהה?) הלהקה שאני הכי אוהב היא Radiohead (ובגלל זה אני בפורום הזה, לא?), אחריה באות להקות וזמרים לא פחות טובים (בעצם כן פחות טובים) כמו Pink Floyd, David Bowie, Rolling Stones, Metallica, Coldplay, Aerosmith, Oasis, Queen ועוד הרבה, שאין לי כוח לפרט. אבל הלהקה שלדעתי מעל כולם - Radiohead. יש לי את כל האלבומים שלהם נראה לי (אולי יש עוד איזה אלבום או 2 שאין לי). יש לי את Amnesiac, Hail to the Thief, Kid A, My Iron Lung, Pablo Honey, OK Computer ו-The Bends.

למעלה