שרשור הכרות

kittycatbone

New member
יאפ כמובן../images/Emo70.gif

הייתי בהופעה האחרונה שלהם
ואפילו ידיד שלי השתתף שם
כאילו בהופעה האחרונה
וחוץ מבדיחות הטכניון שלא ממש הבנתי, ממש אהבתי את זה!!!

PieOMy

New member
שלום שלום

אני אביב, קורא פה כבר הרבה זמן, בן 21 מרמת גן. סטודנט שנה ד' למשפטים באוניברסיטת ת"א, חולה על באפי. התחלתי לשמוע רדיוהד בתקופה די רעה בחיים שלי, של בדידות ופאראנויות, והמוזיקה של הלהקה הייתה הדבר הנכון בזמן הנכון. מאז אני מקשיב ללהקה בלי הפסקה, בכל האזנה אני לומד להעריך שיר אחר, או קטע אחר בשיר, ככה שכל פעם זאת חוויה חדשה.

kittycatbone

New member
חובבי באפי משתלטים על העולם../images/Emo98.gif

או לפחות בינתיים על פורום רדיוהד

milkofamnesia

New member
wazzzzzzzzzzzap?

אני אלון, בן 17 מאשדוד הקטין היחיד בפורום כנראה אני גר בארץ כבר 11 שנים אחרי שעליתי מאוקראינה:) אני מנגן בגיטרה...כיום אני לא מנגן כל כך הרבה, סתם התעצלות:/ אני שומע בעיקר רוק אבל אני אוהב נורא היפ הופ(לא חרא תעשייתי) שריטות.. אהמ.. לדבר מצחיק כמו ראפרים סדרות אנימציה מפגרות ולראות את fight club אד נורטון ענק שם!!!

vegetable man

New member
אתה ממש לא היחיד

ולמען האמת הקטינים הם הרוב פה, אבל למי אכפת מגיל? יש לנו את doctor robert, והוא חגג לא מזמן 11.

DOCTOR ROBERT

New member
אתה לא הקטין היחיד

*אהמ אהמ* אני בן 11 *אהמ אהמ* ונעבור לפרטים- אני יפתח כרמלי, בן 11 וחצי מבאר שבע, כנראה שאני הכי קטן בפורום. התחלתי לנגן בגיטרה בספטמבר ואני משתדל. התחלתי לשמוע רדיוהד לפני בערך חודש וביום שישי הקרוב אני הולך לקנות את דה בנדז. מלבד רדיוהד אני שומע גם: ביטלס פינק פלויד לד זפלין ג'ימי הנדריקס גאנז אנד רוזס דייר סטרייטס וכו' וכו' וכו'.... שריטות.... יש לי בדיחות הזויות ולא קשורות. דוגמה: איש אחד הלך הלך הלך ונפל לבור, סבא שלו בא ופיזר עליו שומשום. ו.... אמ.... אה.... זהו!

Mode Designer

New member
נפלא

מה 11? אני תמיד חשבתי שאתה בן 900. מרגש לחשוב מה תהיה עוד 20 שנה. אתה באמת מדהים. מה זה כל השכל והבגרות הזו? נראה לי שאתה משמש הוכחה לכולנו (ואגב, למי מאיתנו שהיה פה גזען לגבי גילאים צעירים, בלי להזכיר שמות***) למשפט "מכל מלמדיי השכלתי".

פוֹלי

New member
נראה לי שזה פשוט עושה לי טוב

לדעת שהדור הבא מתחנך עם המוסיקה הנכונה. לפחות חלק ממנו. חלק קטן אבל משמעותי. ריספקט.

milkofamnesia

New member
ב-4 לינואר

אני הולך להיות בבאר שבע.. צו ראשון
באותו יום פאנקנשטיין הופעה בגזוז באשדוד בוטן וקרולינה יהיו שם ואתם?

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

הלוואי וזה היה סוג המוזיקה שאני הייתי שומעת בגיל 11... למרות שמאבא שלי רוק קלאסי כמו פינק פלויד, לד זפלין וכל האלה אני מכירה ככה בתת מודע, כי הוא מקשיב הרבה למוזיקה הזאת (ולג'אז ולמוזיקה קלאסית....). אבל רק בשנה/שנתיים האחרונות התחלתי לאהוב מוזיקה ששוה משהו...

kittycatbone

New member
אני יותר קטנה ממך..

נהנה בננה
חח, ואוקראינה!! אוהבת רוסים
סליחה
אוקראינים
גם אוקראינים הם חמודים

Her Circulation

New member
חבריי קוראים לי עוף, מכאן נתחיל

בן 25, רמת השרון. מסיים (שואף) תואר ראשון בלימודים קלאסיים (מגמה יוונית) וספרות אנגלית בת"א. אוהב את חברה שלי, טבע, לטייל, שירה יפה, מוסיקה ( בשנים האחרונות בייחוד קלאסית), שפות, ספורט ולראות את רדיוהד בהופעות. אתאיסט מושבע. מתעב את המילה "שריטה" (מזכיר לי את התקופה בה הייתי מנהל הפורום ויצאתי נגד שימוש במילים מסויימות. קצת רודן אך מודע לכך) אך אם צריך- גוף האדם. "Life is a question of nerves, and fibres, and slowly built-up cells in which thought hides itself and passion has its dreams." Oscar Wilde, Dorian Gray

חרטושה

New member
אהה.... (במסגרת מסע ההטרדות שלי

את המשתתפים האחרים הגעתי גם לפה) אייסה יופי. אני עדיין מבסוטה ממה שבחרת ללמוד. אני חושבת שאנשים כמוך הם אנטיתזה לכל הפונקציונליות המעצבנת שפושה במדינה ובחינוך הגבוה בכלל,הלוואי שהיו יותר וכל הכבוד! ואני לא רק תומכת ברמת העיקרון.

למעלה