שרשור הכרות

kittycatbone

New member
חח.. לא אמרתי

שאני אסבול מזה.. אמרתי שיהיה לי קשה לותר על מאכלים מסויימים שאני אוהבת..... ועובדה שאני לא טבעונית בגלל זה, אז אתה מבין שאני לא סובלת כרגע... אבל מבחינה אידיאולוגית, באותה מידה שאני צמחונית גם הייתי רוצה לא לאכול חלב וביצים..

קל כמו להיות אנמי....אני בהחלט רואה

את עצמי מפסיק לאכול בשר יום אחד..למשל כשאמות... בינתיים אני חוזר לצוד ממותות....ויש לי מוזה לשיר: אין כמו ממותה מתה על מצע של גבינת פטה דם ניגר מחתיכת סטייק עסיסי שומן וחלבונים - זה כל כך בסיסי תנו לי אנטריקות או פילה מניון רק לא ירקות - זה פשוט אסון. כי גם לירקות יש זכות לחיות ולא למות בעינויים מקולף ירקות אם עגבנייה הייתה יכולה לדבר מה הייתה אומרת? "תנו לי ממותה מתה, ואני אהיה מאושרת!!!!" אך....שירה - צורת ביטוי נעלה!!

חרטושה

New member
גדול, ענק, אך הזוי משהו ../images/Emo6.gif

ואני אומרת את זה בתור
(אין אייקון, אז שיהיה).

תודה, אני קורא לשיר -

תנו לירקות לחיות! או בשמו האחר (במיטב מסורת רדיוהד) עדיף ממותה אחת מתה מ-10000 מלפפונים חתוכים.

kittycatbone

New member
ובנימה יותר רצינית..

אני בשמחה אביא לכם כתבה שתפריך את כל הקטע שלכם של "גם ירקות מרגישות"..

ירקות מרגישים....

ירק מרגיש, ירקות מרגישים..... ואיכשהו אני בספק שמישהו הצליח להוכיח את זה...

חרטושה

New member
אחי, חוששתני

שאחרת במעט את המועד. לדעתי כדאי שתקרא לו עדיף ממותה אחת קפואה על פני עגבניה רקובה או משהו דומה. האומנות משקפת את החיים או מה?

kittycatbone

New member
טבעונים בהחלט שולטים../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

למרות שאני רק צמחונית
(מה לעשות, אני לא יכולה בלי השחר העולה ושוקולדי חלב למיניהם... וגם אמא שלי בחיים שלי לא תסכים לי להיות טבעונית:#)

תכירו אותי.

שחר, אוטוטו 18, מזכרון יעקב. לומד בכתה י"ב בבית ספר "מבואות עירון". שומע רדיוהד כבר הרבה שנים- עד עכשיו הם עדיין הפייבוריטים. חוץ מזה שומע כל מני סוגים של הארדקור, אימוקור, מטאלקור ועוד כל מני כאלה שלא ממש מתחברים פה לפורום- וגם קצת מוזיקה אלטרנטיבית שדווקא כן מתחברת. אוהב קולנוע, אומנות, צילום, מוזיקה, פאבים, הופעות, שטויות. ספונטני ורגיש.

שלום לכולם:)

אוקי מכל מה שקראתי עד כה אני לא עונה על הציפיות של הפורום
אני לא מתעסק במחשבים, ואני לא אוהב באפי (אמנם אולי פעם אהבתי אבל היום כל קשר ביני ובין באפי הוא מקרי בהחלט!) אז אני תומר בן 17 ממש בשבועיים הבאים משהו כזה, אני מבאר שבע. אני מנגן כבר 8 שנים על אקורדיון, ועושה על זה בגרות:) חוץ מאקורדיון אני מאוהב בכינור
והלוואי והייתי יודע לנגן :\... הממ מנגן סתם בתור תחביב גיטרה, גם יש חשמלית, וסתם בעיקר מוזיקה. שהיא אחד הדברים היותר חשובים לי בחיים. לאחר יום קשה למשל אני יכול לשים איזה כמה שירים שממש ירגיעו אותי וישכיחו ממני את היום הנוראי שעבר עליי. משהו אבל שקשה לי איתו זה לגלות להקות חדשות שאני יאהב, אני מתעצל לשמוע/"לקנות" בקיצור אני טיפוס די עצלן. שריטה שלי זה להתמכר קשות לטלנובלות ישראליות זולות (טלנובלה בע"מ וחברותיה...) ולא לקום לביצפר הרבה פעמים בחורף (מי לא אמר לעצמו אלפי פעמים מתחת לפוך בבוקר חורף קר... אז יאללה לא נורא נפסיד היום עבודה/ביצפר העיקר עכשיו לישווווווווווווון) בקיצור אחלה אנשים יש פה:)! שמח להיות פה.

senior dingdong

New member
וואי וואי טלנובלה בע"מ

גם אני נפלתי בזה חזק... הייתי חותך מהעבודה מוקדם כדי לראות טלנובלה בע"מ... אבל הסוף היה כל כך גרוע!!!!

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif

כמה הזוי למצוא שיחה כזאת בפורום רדיוהד
אניוואי, אני מבינה מה אתה אומר בקשר ללרצות לקום בבוקר בחורף... << במיוחד כשיורד גשם בבוקר, שזה הדבר הכי מרדים בעולם..
והו
לפי הניסוח שלך אני מזה משתלבת בפורום^^ אני רק צריכה להיות בת 20 ומשו וזהו

whatever4

New member
אהה

קוראים לי רעות, אני בת 18. היייתה תקופה שניגנתי בגיטרה אבל הפסקתי כי אני עצלנית מידי. שריטה? קוקה קולה. רגע משמעותי בחיי? בתיכון גיליתי שיש אנשים שלא שותים קולה. בכלל. בכלל-בכלל. זה היה רגע קשה בחיי. שומעת? בעיקר את עצמי. וגם קצת רדיוהד מפעם לפעם. מאכל אהוב? חומוס עם פטריות. אהבת חיי? מכבי חיפה. (כן, תאמינו או לא, אני בת שאוהבת כדורגל. יאלללללללללללללללללללללה מכבי
). שאיפות לעתיד הרחוק? להצליח להבין מה הוא אומר שם בג'אסט. שאיפות לעתיד הקרוב? ללכת למטבח, לקחת צלחת, למזוג קולה ולאכול את ההמבורגר שהזמנתי. יום טוב אנשים:)

kittycatbone

New member
ארררג@$@#!

התחלתי לענות לך תגובה ארוכה ופתאום האקספלורר החליט שהוא מעביר לי עמוד וזה מחק את כל ההודעה
נקצר ונאמר שקולה זה שליטה
XD

למעלה