שרשור הפרק-גב פשטי נכנס לוילה

izmeral1

New member
ערב טוב ומתוקי לכולם.חם פה חם../images/Emo13.gif=

כולם פה איזה יופי. עוד כמה דקות ליאור נאור הוך להללנד חחח הוא בסרט שם באנגלית חח. ואז נקבל את הבונבון החדש ומחודש כך אומרים.והבית שוב יחגוג. קבלת קהל מוסיקה ברקע שמפניה. גם לאתי. ואני מפטחלה לכם שקרם לא תעשה שום צעד מיד. כדי לרצות את איתן רק לה והלהבטיח את מקומה איתו. רק שהיא לא יודעת הוא גם יכול לנצל זאת. ויחד היא לא יודעת שהוא לא אוריח אלה בתחרות. לא מיד הם ידעו על הכול. גם שהוא כבר בבית..... אז כולם יהיו מבולבלים. מה שכן הוא ייתן קצת רמז על כולם בטוח. במיוחד לאתי איך היא בחוץ.? וכאן בן גם יהיה מבולבל שלא תדלק עליו רקסי.....חחחחחחחח פח סתם ספיקולציות ממני לערב החד. מה שכן תודו זה בום לבנים כי הם חשבו שבנות חדשות נכנסות חחח ערב טוב לכם צפיה מהנה.

noaxxx

New member
אולי הסכמנו מוקדם מידי? ../images/Emo9.gif

מסתבר שזו באמת היתה ההחלטה של ההפקה, זה לא בא ממנה. זה מעלה
גדול

לונדרון

New member
../images/Emo35.gifנועה, גם את שמת לב, ש

איילת בפירוש אמרה שההפקה החליטה להעזיב אותה. גם טל ברמן ציין בוא נראה מה קרה "לפני שהיא הבינה שהיא צריכה לעזוב". קרוב לוודאי שענבר תעוף על זה הערב.

Klayhamn

New member
שום מקום אני פה ../images/Emo3.gif

הפכתי קצת לציפור לילה
זה הכל

goodpink

New member
ענת נפרדה כבר מהפסיכולוגית ובפרומו היחידה שלא

הראו זה אותה...הראו את אורטל ואת ענבר בצורה חד משמעית מושכת תשומת לב... זה גם זמן מסך... ענת נפרדה מהפסיכלוגית ועל הכל והעובדה שלא קיבלה זמן מסך עד היום או לא כללו דברים שהקהל יכיר אותה... הכל אומר שענת תודח היום... חבל עם זה שגב נכנס היום הייתי רוצה לראות את יוני מתפוצץ...

N o a m V

New member
האמת שלא ממש מלהיב

הוא כבר היה בבית לפני כמה שבועות, מכיר את כולם והם אותו, כשכולם יבינו שזה איתן נגדו אז הבנים כמובן יהיו לטובת איתן, גב ישחק אותה מסכן, אחת הבנות תיצמד איליו וכמובן הקהל שקצת נימאס לו מאיתן פלוס הסימפטיות לגב האנדרדוג יתנו לו את הזכייה .

KEEK

Member
הרגע שכולנו חיכינו לו מהיום השני של התוכנית

קורה הלילה. רווק חדש
צפייה מהנה לכולם..

meytula

New member
טעות.הרגע שחיכינו לו זה הרגע שבו

ענבר יוצאת מהבית ולא חוזרת שוב לעולם

meytula

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gifשזה יקרה היום