שרשור הפרק-גב פשטי נכנס לוילה

merilue

Well-known member
מלהיב ביותר!!

בייחוד לאור העובדה,שהרווק הנוכח מאוס ביותר,והבנות מיום ליום יותר ויותר מאוסות בעיניי מחכה בקוצר רוח לבואו של גב,עשה רושם של אחלה גבר,בעל רבדים מספר,ליהוק מושלם בעיני ועכשיו לחכות רק לרווקות החדשות,שתהיה לי פייבוריטית העונה הזו כבר בהצלחה לגב,מפה ניתן רק להמריא מעלה,מקווה שלא נתאכזב,וייתן פייט מעניין ומוצלח!!! והלוואי ותבוא הבחורה המושלמת בשבילו,ויקחו את המיליון ביחד!!כרגע,מבחינתי,אין אף אחד/ת שם בבית שראוי למיליון

meytula

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי את ה''יחסית''

תאכלס יפה לה ככה

Klayhamn

New member
אני רוצה לציין ש...

כשרק התחלתי לצפות, עוד לפני שלמדתי להכיר את אופיה האמיתי - חשבתי לעצמי שהיא די יפה ( כשהיא מתלבשת נורמלי ולא בדברים מגוחכים כמו חצאיות מנומרות וכיו"ב)

merilue

Well-known member
יש לאתי פנים נאות,רק מה היא "עמוסה" מידי לטעמ

לטעמי,מזכירה לי את בנות ניו ג'רזי-יש להן אופנה משלהן-שיער כמו פיאה,הדפסי חיות על הבגדים,איפור צעקני ואישיות מגושמת אתי צריכה סטייליסט בבהול,שילמד אותה מהי נשיות-להיפטר מהצבע המזעזע בשיער,לבוש יותר עדין והולם(בכל זאת בת 30)להירגע עם השיזוף בקשר לאישיות-נו זה נושא אחר,ובעייתי לא פחות..

KEEK

Member
מה הסטטוס לגבי איתן?

עדיין מחרים את התוכנית?הוא יצא היום מהחדר?

קשקשה9

New member
היי בנות ../images/Emo24.gif .לפי השיחות היום נראה לכם

שהחברים של איתן יודעים על גב?

חחחח אורטל ביקשה מאיתן

אם היא יכולה לעשן אצלם בחצר לפני השידור... הוא עשה לה כזה, לא. "כי אנחנו מיושבים שם מדברים בינינו" כל זה תוך כדי הליכה.. היא קצת נפגעה. דניאל אמרה לה שזה בטוח לא קשור אליה ושלא תקח אישית, הוא עצבני ממש.

למעלה