שרשור הפרק-גב פשטי נכנס לוילה

בוףברכה

New member
מה יש..מה..קרה..יומיים..את..פאקינג

מיסתגרת בחדר..זה מה שמגיע לי?..את עבדת עליי.., מה יש..חודש..אני רק מטפל..בך..אז..5..ימים..אני..דואג...לתחת שלי...,זה..מה שמגיע..לי..?? סוZי.דבריי...הוצאו מהקשרם...(היה בציניות....כנראה..תפסתי אותך..בזמן לא טוב..?... נ.ב.. אל תוציא עלי..ת'עצבים..שענבר..נישארה..

izmeral1

New member
כול הכבוד קייזר בינגו. ובגלל זה=

הם מתנשת רק עם השפתיים מוצ'בושו חח. בן מספר לחברים שהיא מתנשקת רק עם השפתיים . כי עם הלשון זו אהבה. עם הפה סתם מעבר של זמן שלה להיות עוד ועוד בבית ולא לצאת בתבוסה. על השתלים גם לא עזרו לה. הפה גדול הפנים כמו רקסי הכלב המאוחז. שלא נדע גם העניים כמו ללטאה. . אין בה שום דבר יפה . גם הגוף לא מושלם. איך היה עזות לכנס לבית ולהיות תחרותית. כנ" אתי ענבר. ואמת אני היום בעד אתי. הנתי גם שיש צורך להיות בתוכנית לשאר הגברים" וכמובן לממש משהו בחוץ כאשר והם תהיינה- נא מוכרות. שוב ערב טוב לך.

לונדרון

New member
../images/Emo124.gifגב יתגורר בלופט לבד לבד?

לפחות יהיה עוד מרחב ניקוי, זה מעביר ת'זמן

billc

New member
איזה חוצפנית ענבר

שלשה ימים לפני שאיילת עזבה, אני רוצה לראות אותה, לא רוצה לדבר איתה אני אישית זוכר שהיא אמרה לענת יומיים לפני העזיבה שהיא לא רוצה אפילו לדבר עם איילת והיא מצפה בפרידה שהיא תגיע אליה ראשונה?

זאת ועוד..

כולם ראו ישבו שם וראו את איילת מחכה לה בצד ורוצה לדבר איתה. כדי לספר לה. כולם ראו איך היא הגיבה, ואיזה טיפוס דוחה היא. וואו, לראות אותה שם בצד מחכה לה.. וכולם בחצר יושבים ומסתכלים עליה.. הייתי קוברת את עצמי .. מההשפלה. אישה דוחה.

לונדרון

New member
וענת צדקה

כשהיא אמרה לאיריס שבאותו רגע ענבר היתה צריכה לשים את עצמה בצד ולהתייחס כמו שצריך לאיילת, משום שמה לעשות זה היה הרגע שלה. זה לא היה זמן אגו.

meytula

New member
מה הקטע של תוכנית למציאת אהבה

אם בכלל לא מתרכזים בזוגיות של איתן ודניאל בוילה.יותר בבן וליהי

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן בטח..הוא טמבל היא נצלנית.ממש מעניין

למעלה