שרשור הפרק-גב פשטי נכנס לוילה

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאלה אני אפנק גם את ענת

מגיע לה חוץ מהשטיות שאמרה על דניאל היום בצהריים

goodpink

New member
עם הזמן מסך שלה אפילו היום...והפרומו היה אפסי

ההפקה הזו כל כך צפויה יכלו לכלול כל כך הרבה דברים אפילו היום אבל לא עשו קטע אחד עם ענת איילת וענבר וכל שאר הפרק היה מוגדש לאורטל אתי קרן וליהי. רואים מי הפייבורטים של ההפקה יכלו להוציא את ענבר כמו שהיא הייתה בימים האחרונים לא רצו היא אחת מהפייבורטיות שלהם כבר היה היום מאוחר אחרי שהתעלמו מענת עד היום ולא נתנו לה זמן מסך במשדר המרכזי לא מכירים אותה. ממש חבל. גב הולך להיות עם ענבר מתוך אסטרטגיה ..........לא יודעת עם רומנטית לא רואה אף אחד שם בכיוונו חוץ מדניאל וכנראה גם לא רצו מישהי שתפריע בדרך כמו ענת שהתעלמו ממנה עד היום

עדיישן

New member
תמיד זה קורה לי

בכל ריאליטי שאני רואה- מי שאני אוהבת מודח. עכשיו הענבר הזאת אני כבר לא יכולה לשמוע אותה!!! ענת וגב מצאו חן אחד בעיני השני וזה היה ממש יפה לראות. וזה כנראה היה הסיכוי היחיד לאהבה שם. אז לדעתי ההפקה פישלה....ש-ו-ב ממש ממש ממש ממש ממש התאכזבתי. איך השאירו את ענבר???????איך?

Klayhamn

New member
תני לי להבין...

את מתלוננת שההפקה לא עיוותה את תוצאות ההצבעה והעיפה את מי שהקהל בחר להדיח?

עדיישן

New member
אני? במידה וכן הנה תשובתי:

ממש לא...חלילה. אני פשוט מתבאסת שהיא לא קיבלה מספיק קולות,או שלא הכניסו את גב שבוע קודם לכן....הגיוני לא? אני בעד הצבעות נכונות והכל...חלילה לעוות את המציאות

עדיישן

New member
אני? במידה וכן הנה תשובתי:

ההודעה הקודמת שלי נמחקה אז אני אנסה לשחזר...: אני חלילה לא מתלוננת על זה, אני נגד עיוות תוצאות כמובן. אני פשוט מתבאסת שענת לא קיבלה מספיק קולות, או לחילופין שלא הכניסו את גב שבוע קודם לכן הגיוני לא? אני באמת נגד עיוות,שוב אני אומרת. חלילה!! אני אפילו קצת התעצבנתי מעצם שאלתך

בזיון.. אין מה להגיד.

אני בטוחה שהעזיבה של ענת לא תשפיע על ענבר. הרי אלו שהיא באמת רצתה להיות איתן אלו ליהי וקרן.

למעלה