אוקיי...
קודם כל, הרגשתי שמחובתי להגיב למה שכתבת, אז הנה, אני עושה את זה: 1) היה לזה את השרשור שלו לפני כמה חודשים. לא הגבת אז? חבל, אני לא חושבת שזה המקום להעלות את זה מחדש (ואגב, אני התנצלתי על חלק מהדברים שכתבתי, ואחרי קריאה חוזרת, אני מבינה שלא הייתי צריכה לכתוב את זה בכלל, ואם כן, לפחות לנסח אחרת. הייתי מאוד בעצבים באותו זמן, וגם הסברתי את זה.) 2) השתמשת בגוף ראשון רבים. אנחנו? מי זה האנחנו שדברת עליו? אני כתבתי הודעה לאנשים בפורום הזה, לא רק לך. 3) אינויאשה, האנימה לפחות, בסופו של דבר, היא חסרת פואנטה. מה לעשות, החליטו להפסיק את האנימה לפני שהמנגה נגמרה. המנגה עדיין נמשכת, ולדעתי, היא בינתיים סתם נגררת ולא מגיעה לשומקום. משמע, חסר פואנטה, לפחות כרגע. אני מלכתחילה נכנסתי לפה כדי לראות מה כתבו על הפרק, כי אני זוכרת שבזמנו אהבתי אותו. ראית שסבטה כתבה את מה שאני חשבתי, אז הגבתי. באמת שאין לי כוונה להשאר פה יותר מדי, כי כמו שאמרת, אני לא אתרום פה כלום בכך שרק ארד על הסדרה. אמרתי את דעתי וזהו. ושוב אני אומרת, לנושא היה את השרשור שלו. לא הגבת בזמנו? חבל, אני לא חושבת שזה מן הראוי להעלות את זה שוב.