שרשור הפרק היומי

ערן1987

New member
נכון,וזה למה זה לא משנה מתי

אני לא אומר שצריך לפתוח איזה יום לפני,אבל חצי שעה זה בסדר גמור

6565

New member
פרק מעולה!!!!

מצד שני כל פרק של אינויאשה הוא מעולה רק ברמות שונות של מעולה... איזה חמוד שיפו עם המחלת ים שלו!!!!!!!! ואיזה מדהים אינו! (כמו תמיד..)
אוי והיום ציירתי את קגומה והיא יצאה כל כך מדהים!!!!!

ליסאן

New member
יו איך אהבתי את הפרק בפעם ../images/Emo41.gif

הראשונה שראיתי אותו!!!!!!!!!!!!! אינו כלכך חמוד בתור בנאדם (למרות שיותר בתור הניו) אחד הפרקים היותר יפים של ההתחלה . אבל אני לא יכולה לחכות כבר לפרקים 14-15
קיקאו שלי
סוף סוף היא חוזרת והכל נהיה הרבה יותר מעניין

Yoley

New member
איזה חמוווד! ^______^

מוזר, כשאינויאשה נהפך לבן אדם הוא פתאום מתחיל לאהוב בני אדם, וכשהוא שד הוא לא סובל אותם... אבל איזה חמוד הוא היה! *0* אהבתי את- "מתי נעצור את הסירה?" "אחרי שתתגבר על מחלת הים שלך" XDDDDD

Yoley

New member
תגידו... (שאלת ספוילר)

יהיו עוד פרקים שאינויאשה יהפוך לבן אנוש? (תענו רק בכן או לא, אני לא רוצה יותר מידי ספויילרים ^^)

blck angel1

New member
יייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאא

*צורחתתתתתתתתתתתתתתת* פפפפפפפפפפפפפפפפררררררררררררררררררררקקקקקקקקקקק מדהים!! *מרביצה לכולם!!!* וייייייייייי "אני אוהב את הריח שלך!!"
כמה רומנטי!! ויייי *פוגעת בחבר שלי ליצירת סיצואציה דומה*

Yoley

New member
גם לי לא נראה...

הוא היה לגמרי מסטול מההפיכה לבן אדם...

y a m i girl

New member
אני אוהבת את הפרק|מדוזה|../images/Emo82.gif

הזההההההה
אבל לא את האינויאשה/קאגומה... אם זו לא הייתצה קאגומה... המפ^^ |ספויילר| היום קיקיו! יו, היא דיי מעצבנת אבל עדיפה על הפקצה... אני לא מתה על ף אחת מהן... אבל קיקיו יותר מאגניבה... יאי^^

17סיסי

New member
פרק 13 פרק מדהים!!

לא יצא לי לראות אותו בטלויזה אבל ראיתי אותו במחשב כבר לפני וזה אחד הפרקים שאני הכי אוהבת בסידרה!! (ביחד עם פרק 48 ו- 90!!
אינויאשה אנושי כזה חמודדדדד......

Co0L iT

New member
יא זה היה פרק טוב!

הכי אהבתי אותו! ולא הכי מתאים לו עם שיער שחור
אפור יותר יפה

אהההה!!!!../images/Emo99.gif

איזה פרק יפה!!!!!!!! חבל על הזמן איזה חמוד אינויאשה!!! אבל הוא יותר יפה עם שיער אפור!! מתי הוא יהייה שד?! דווקא לא יפה לו להיות שד! וואי אני מתה לראות את הפרק של היום! ואגב, מה הקטע הזה של my will בשיר שבסוף

BaBy AnImE

New member
נה... אהמ אהמ.

היה פרק שולת ביותר
חצי מהזמן פשוט נמסתי מול המסך [רגישות לקישט... P: ], אבל ברגע שאינויאשה שאל את קאגומה אם הוא יכול להניח עליה את הראש, נשברתי נקרעתי ונחתכתי מצחוק

למעלה