שרשור הפרק היומי

קמימונת

New member
../images/Emo41.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo41.gif

אממ אף אחד לא פתח שרשור אז הנה
איך לדעתכם היה הפרק?

איימיס

New member
פרק טובבב../images/Emo98.gif

היה מעניין במיוחד... אהבתי את ג'ולי היום גם כי ריחמתי עליה בגלל מה שלאנס עשה לה וגם בגלל שהיא הייתה ילדותית כזאת בכל הקטע עם קריסטן וקרטר (אגב - זה קטע ממש מוזר
) ועוד משהו מוזר: ג'ולי הייתה נשמעת לי מצוננת היום
אהבתי גם את הקטע של מריסה ורייאן בחנות בגדים עם הכובע . אני אוהבת את כל הסיפור הזה שעכשיו טריי נכנס לסדרה, יש לי הרגשה שזה יהיה מעניין... סת' - היה היום חמוד מתמיד
זהו . בסך הכול, פרק מעניין וטוב

מתאים לג'ולי ../images/Emo99.gif

גם אני אהבתי את את הסיטואציה עם הכובע
הם כאלה חמודים. מריסה מפלרטטת (יו נכנסתי לסיבוך עם המילה יש לי הרגשה שלא כתבתי טוב, תקנו אותי אם יש צורך X: )

אני לא אוהבת את אח של ריאן

זה מכניס עלילה לא יפה! לא אוהבת! אח של ריאן מסתכל על מריסה במבט זימתי וחשוד, זה לא מוצא חן בעיניי. הוא נראה לי בעייתי כזה
אני לא אוהבת. ג'ולי
היום היא היתה כל כך יפה!!!! היא תמיד נוצצת ועליזה כזאת עם שמחת חיים, ואפילו אם הקרינו את ה"אירוטיקה" אהמפורנואהמ שלה, תמיד יש נחמדה בפריז
אהבתי את החולצה הצהובה שהיא לבשה! וכיילב מתחשב... זה נראה לי חשוד. הוא שותק יותר מדיי. מסתורי
זאק
אמממ... עלוב כזה, דיי מעורר רחמים, למה זה לא מפתיע? וקריסטין, טוב מה עובר עליה X: היא מעצבנת אותי. לאנס עוד יותר. וזהו. אחלה פרק סה"כ, יכול להיות מצויין בלי אח של ריאן. איך קוראים לו?

JoHnYmYsTeR

New member
לא אחד הגרועים..אבל לא אחד הטובים

פרק בינוני,אני מאמין שהפרק הבא יהיה יותר טוב

פרק מעולה ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אני פשוט מתה על הפרק הזה !!! סוף סוף העבירו את ההתמקדות לריאן וכבר הכול נהיה הרבה יותר מענין !! וגם פיינלי הבחור והאגדה
טריי
איזה חתיך !!!!!!!! כבר בתחילת הפרק יש לנו סצנה שכל המשפחה אוכלת ארוחת ערב, ועבר כל כך הרבה זמן מאז שראינו סצנה עם כל המשפחה, אז כבר אהבתי
. ראיין/טריי
אהבתי איך שראיין ענה לטלפון, וההבעה שלו משתנה שהוא מגלה שזה טריי, ואחרי זה בבוקר למחרת שהוא אומר לסנדי שהוא לא חייב לבוא איתו להביא את טריי וסנדי אומר לו "זה בעיה של ראיין-זו בעיה של הכוהנים" דיי זה פשוט היה כזה חמוד !!! אני כל כך אוהבת את סנדי !!! אבל הקטע הכי חזק בכל הפרק (לדעתי לפחות) זה שראיין וסנדי מחכים לטריי וראיין מסתכל על איזה נער שמדבר בטלפון, זה היה כל כך עצוב
שראיתי את זה מייד חשבתי שבטח הוא חושב שאם הכוהנים לא היו עוזרים לו, זה היה הוא שם... ואז טריי יוצא והם מתחבקים- איזה קטע טוב !!! לא אהבתי שראיין לא בוטח בטריי ולא האמין לו שהוא לא גנב את השעון, אבל אתם חייבים להודות שאחרי הסצנה שטריי עשה בחנות הבגדים, אפשר קצת להבין אותו...לטריי אין בדיוק שליטה עצמית !!! הסצנה לקראת הסוף של הריב בפאב בצ'ינו, הייתה קצת מאכזבת כי מצד אחד התגעגעתי לראיין הישן והטוב (שמרביץ לאנשים
) אבל מצד שני הסצנה היתה קצרה מידיי ומוזרה כזו...לא יודעת איך להסביר את זה... וזהו- גם סצנת הסיום חמודה, שכולם יושבים לאכול ביחד כמו שסנדי רצה בתחילת הפרק.
. מריסה
הסצנה שלה עם ראיין בחנות הבגדים היתה פשוט חמודה !!! ואהבתי גם את הקטע שראיין אומר לה "את זוכרת מה קרה בפעם האחרונה שבאת איתי לצ'ינו" והיא עונה לו "Yes I saved your Ass" חחחח אהבתי !! ודבר אחרון בקשר למריסה- שמתם לב בתחילת הפרק שהיא וסאמר רואות את זאק מגיע על הווספה אז היא אומרת לסאמר "זה זאק על הווספה ?" לא יודעת אם זה רק אני, אבל היא אומרת "וספה" בצורה קצת מוזרה
סאמר
סאמר היתה ממש מרגיזה היום, היא פשוט מתעללת בסת' LOL!!! הוא אמור להתנצל בפניה על משהו שהוא לא יודע שהוא עשה..והוא עוד אמור להיות כנה ??? כאילו, לא מספיק שנטשת את זאק בשדה התעופה, אחרי זה כעסת עליו שהוא העז לצאת עם פרנצ'סקה (כן אני יודעת שהוא המציא אותה-אבל היא לא ידעה את זה בהתחלה) אחרי זה יש לך רגשות אשמה שאת מגלה שאין פרנצ'סקה ואת מוציאה את זה על סת' ?. לפחות לקראת סוף הפרק היא היתה קצת נחמדה אליו. סת'
אהבתי את הקטע שהוא פוגש את זאק והוא אומר לו "חזרת ?! אנשים אף פעם לא עוזבים וחוזרים.." חחחח נייס!! איזכור לכל שחקני האורח שבאו לתוכנית ועפו בבעיטה (טוב נו לא כולם בבעיטה..אבל אתם חייבים להודות ששחקני האורח מתחלפים מהר במיוחד בתוכנית הזו) לינדזי, אלכס, לוק, אנה, די.ג'י רבקה תרזה אדי ועוד. הקטע שסת' פוגש את טריי היה קטע קצת מפוספס מבחינתי, נראה לי שניסו לעשות את הקטע מצחיק, אבל זה פשוט לא היה מצחיק !! סתם סצנה לא קשורה. ודבר אחרון-יש קטע שראיין וסת' יושבים במטבח וראיין מספר לסת' על המקרה בחנות הבגדים, אז בסצנה הזו סת' לובש חולצה ממש מ-ז-ע-ז-ע-ת !!! ורודה עם פסים
. ג'ולי
אמממ קצת ריחמתי עליה, אבל לא הרבה... כי בכל זאת מדובר פה בג'ולי קופר-ניקול
. אבל איזה זבל קיילב !!! אהבתי את הקטע שג'ולי עולה על קירסטין וקרטר ושהיא שרה לה "קירסטין וקרטר יושבים על העץ.... ובלה בלה בלה בלה". זהו-ממש אהבתי

Tinty

New member
ברור שלטריי אין שליטה עצמית.

טריי הוא "צ'ינו" טיפוסי. ריאן ממש לא דומה לטריי. הוא ממש לא מתכוון להסתבך בצרות (גם בסצינה הראשונה בסדרה - גניבת המכונית). בעקבות כך, אני ממש אהבתי את הסצינה בפאב, שמראה עד כמה טריי מסתכן הרבה יותר מריאן (ריאן הוא ממש כהן העונה...) ג'ולי מרגיזה. וסאמר יותר. "וספה" <-> מריסה = מבטא בריטי? ושיא הפרק לדעתי, ללא ספק, הוא התפתחות העלילה של לאנס וג'ולי. בפרקים הקודמים, הקו של לאנס היה יבש ומשמים (סנדי מנסה להביא את לאנס לעסקת טיעון, וכו'). ב217, כשכיילב ניסה להוציא לפועל את עסקת הטיעון (חצי מליון עבור הכותרת), הסצינה נראתה פשוט טוב - במיוחד כשהכניס את הבריונים שלו לחדר של לאנס (למרות שהיה תמים מדי, כשהיה בטוח שזה העותק האחרון של הקלטת. מפיקי פורנו לא עד כדי כך טובי לב
). כשקיקי לקחה את השרדונה מה"מלצר", קפצתי מהכסא (כלומר, בפעם הראשונה שראיתי את זה - מהרשת - וגם היום, קפצתי מהכורסא מול הטלויזיה) והיה לי ברור שזה רק עניין של זמן, עד שהוא הולך לפוצץ את העסק
ולמרות שהייתי בטוח שהסיפור יתפוצץ במהלך האירוע, לא תיארתי לעצמי את התזמון העוצמתי, שגרם אפילו לאמא שלי לחטוף הלם לרגע, ולהגיב רק לאחר שתי דקות
אגב, אני לא מתכוון לספוילר לכם, אבל אתם זוכרים שכיילב סיפר במהלך הפרק על כך ש"הוא יודע כל מה שג'ולי עשתה בזמן האחרון" (לא ציטוט מדויק מהתרגום. אני לא זוכר אותו בעל פה, אבל הבנתם את הרעיון...)? תזכרו את זה, ובפרקים הבאים תחטפו הלם אפילו יותר גדול
בכל מקרה, הפרק הזה ישמר בראשי כאחד הטובים בעונה (לפחות עבורי), בעיקר בעקבות השתחררותה של הדמות האורחת הכי משמעותית ועמוקה לטעמי עד כה הפרק, ובנית סיפור העלילה סביב לאנס וג'ולי.

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

לגבי הדמיון בין ראיין לטרי
אני חושבת שראיין דווקא כן דומה לטריי. גם לראיין יש התפרצויות זעם, רק שאצל טריי זה יותר בולט ויותר גרוע.נכון שראיין השתנה ועכשיו הוא יותר רגוע ממה שהוא היה בעונה הראשונה אבל עדיין יש לו לפעמיים "רגעי צ'ינו" שבהם הם מאבד קצת שליטה, למשל בפרק "גורם ה-X" שלינדזי משתכרת וראיין צורח על מריסה. לגבי המבטא של מריסה
כן, אני יודעת שהיא אמרה את זה במבטא בריטי, אבל...זה מוזר...היא מדברת בלי מבטא ופתאום יש לה מבטא בריטי רק למילה ווספה ?

Tinty

New member
ריאן לא "ילד רע"

פשוט מתייחסים אליו כ"ילד צ'ינו", בגלל המקום בו הוא חי. ריאן צעק על מריסה, בגלל שהיה בטוח שניסתה לדרדר את לינדזי לאלכוהול. מורה שצועקת על תלמיד ששותה אלכוהול באמצע הכיתה היא מורה מופרעת? המטרה שלו היתה טובה בסך הכל. מישה ברטון חיה כבר לא מעט שנים בארה"ב, והיא מתרגלת למבטא האמריקאי עם הזמן, אך תמיד נשארות "מזכרות" בריטיות על מילה או שתיים - בדיוק כמו שאדם ממוצא ערבי מדבר עברית שוטף, אך קשה לו לבטא את ה"ח'" בעברית.

לא אמרתי שהוא "ילד רע" אבל הוא

בהחלט חולק כמה מהתכונות של טריי וזה לא רק הדוגמא של איך שהוא צעק על מריסה שהוא גילה שלינדזי שיכורה ( שדרך אגב זה בכלל לא דומה לאיך שמורה צועקת על תלמיד ששותה אלכוהל באמצע הכיתה, ונכון שהמטרה שלו היתה טובה,ובאמת היה מגיע לה אבל הוא ממש צווח עליה הוא לגמרי איבד את קור הרוח שלו ואת השליטה שלו על עצמו- ואחרי זה התחרט על כך) יש גם את הדוגמא של איך שהוא וקיילב התווכחו בסצנת ארוחת הערב שבסוף הויכוח קיילב קיבל התקף לב, ויש את עוד דוגמא שאני ארשום למטה ע"מ לא לספלייר פה את כולם, אבל כעקרון בכל הדגמאות לריאן בהחלט היתה סיבה טובה להתעצבן, ההבדל הוא בעוצמה של ההתעצבנות הזו. ולגבי מישה-נכון...אבל זה עדיין מוזר
הדוגמא הנוספת שרציתי להוסיף-המשך ההודעה יכלול ספוילר לעונה שניה
סוף עונה 2
בפרק הסיום- כל מה שקורה עם ראיין וטרי זה עוד דוגמא טובה לאיבוד שליטה מצידו של ריאן, ושוב ברור שיש לראיין סיבה טובה לעשות את מה שעשה, וברור שלטריי מגיע כל מה שהוא קיבל, אבל זה דוגמא לפתיל הקצר של ראיין ולרגעי חוסר השליטה שלו בעצמו.

Tinty

New member
עצוב שאני צריך להגיע ללחצן ה"תגובה"

ובדרך לעבור על הספוילר (כנ"ל לגבי "איזור התצוגה המקדימה" בדף זה, בו אני כותב את ההודעה). מיכל, אני יודע שזו לא אשמתך, ואני לא כועס, אבל בפעמים הבאות אני ממליץ לך (ולכל שאר המספיילרים בפורום) לפרסם את הספוילרים בהודעה אחרת (כמו שאדגים מיד). אני יודע שריאן קצת איבד את השליטה כשצעק על מריסה, אבל זו תכונה אנושית - ריאן הוא לא היחיד שזה קרה לו בעונה השניה, וצעקות רמות הרבה יותר מגיעות דווקא מכיוון אנשים בלתי צפוים - ואני מדבר כמובן על (OK, כאן מתחילים ה
ים. אנשים שצפו בפרקי סוף העונה מוזמנים להצטרף. אנשים אחרים - אל תהרסו לעצמכם).

Tinty

New member
../images/Emo58.gif223

...ואני מדבר כמובן על קירסטן, שגדלה כל חייה בניופורט, התחנכה יפה מאוד ואולי מדובר בדמות הכי שלווה בסדרה הרועשת שכולנו אוהבים כל כך
נכון, אני יודע שהיא "קצת" שתתה - אבל זה ממש לא מצדיק את ההתפרצות שלה על כיילב, שגרמה לסיטואציה שונה מהתקף הלב שגרם לו ריאן - מאוחר יותר במהלך הפרק היא גרמה לו למוות. אולי קיימות דמויות Dis-Chino אחרות שהתפרצו כך במהלך 51 הפרקים של הסדרה, אך לא זכורה לי התפרצות כמו של קירסטן (ילדה טובה ניופורט, לא?). בכל מקרה, נראה לי שהבהרתי מספיק טוב את הנקודה שניסיתי להעביר

f10

New member
../images/Emo58.gif ספוילר רציני למעלה, מסומן

סוף סוף מישהו סימן ספוילר כמו שצריך (כולל התייחסות למספר הפרק). תלמדו ממנו.

../images/Emo31.gif

קודם כל- הדרך שבחרתי לרשום את הספוילר שבהודעה שלי, היא דרך נכונה ומקובלת ובכל הפורמים שאני מכירה משתמשים בה, מה גם שאני כבר יודעת שאתה צפית (או לפחות שמעת מה קורה) בפרק הסיום של העונה השניה כך שזו לא תהיה בעיה עבורך לראות את הספוילר בתחתית העמוד קרוב ללחץ התגובה או לחליפין באזור התצוגה המקדימה !!! ולמעשה הסימון כמו שהוא נעשה לא נועד עבורך אלא נועד למי שיתקבל בהודעה זו במקרה ולא ירצה לשמוע על ספוילרים. ואתה יודע מה עצוב באמת !!! זה עצוב שבחרת לרשום בהודעה שלך "לך ולכל שאר המספיילרים בפורום". כאילו אני אחת מאותם אנשים שבאים לפורום ומפזרים ספוילרים לא מסומנים בכל מקום !!! תודה רבה
באמת תודה

Tinty

New member
מיכל, חשבתי שאת כבר יודעת עד כמה

אני מעריך אותך, כאדם שמביא לפורום את כל המידע העסיסי והמעניין על השחקנים, הרקע שלהם, המשמעויות הנסתרות בתסריטים של ג'וש (האיש והמוח היהודי), ובקיצור - בלעדייך ה"סקופ" הכי רציני בפורום היה הפפראצי של אדם ברודי מחטט באף (ואני לא מנסה לפגוע באפאחד, אבל אם תחשבו על כך גלו שזה נכון), וסביר להניח שהייתי מוצא אותו הרבה פחות אטרקטיבי וכדאי להכנס אליו מספר פעמים ביום. אם לא שמת לב עד היום למידת ההערכה שלי אליך (כנראה שלא?), אני ממש מצטער על כך שאפילו חשבת שאני מנסה להכניס אותך לעוד מהומת פורום. חוצמזה, עוד לא הכרתי אותך אישית, אבל אני בטוח שכאדם אני אחבב אותך לא פחות מאשר כ"משתמשת האדומה בפורום The OC". לכן, אני לא מוצא שום סיבה להתנכל לך מילולית בפורום, וחבל שההודעה האחרונה שלך נוטפת טינה ויכולה לגרום ל(עוד)קרבות בפורום תפוזי. אגב, רק כדי למנוע אי הבנות בעתיד, ההגדרה שלי לאנשי הספוילרים:
מספיילרים = אנשים שכותבים ספוילרים עם סימון, ואינם נכנסים לכאן במטרה להרוס (יש כאן המון כאלו, ואת ביניהם - כמו גם פרדי, גיא, אביעד ועוד כמה חבר'ה. את יכולה להיות בטוחה שאם את כותבת בפורום בסגנון דומה למנהלים, שקבעו את חוקיו, את בסדר גמור
).
מספיילרים טרוליים = כותבים ספוילרים ללא סימון (היו כמה כאלו בחודש האחרון, ועוררו בלאגן. לא זכור לי מתי בפעם האחרונה את עוררת בלאגן
).

../images/Emo26.gif

ההודעה שלי לא נוטפת טינה-לפני שקראתי את ההסבר שלך,ההודעה שרשמת לי (במקור) היתה דיי מעליבה, מכיוון שאני אולי בין האנשים הבודדים שמקפידים לסמן ספוילרים. והמענה שלי היה במקרה הטוב "מעוצבן משהו.." אבל לא נטור טינה.
לדעתי ההבנה שלך למושג "מספיילרים" היא שגויה, אבל בכל מקרה אם קראתי לי "מספליירת" כאשר הכוונה למישהיא שמפרסמת ספוירים עם סימון, אז אין לי בעיה עם זה. מבחינתי אנחנו בסדר

Tinty

New member
סבבה ../images/Emo140.gif

בכל מקרה, אני מציע לכל חברי הפורום לכתוב להבא ספוילרים בהודעה נפרדת, כדי שלא יצטרכו אנשים מסוימים שרוצים לכתוב תגובה להחשף לספוילרים מבלי שירצו בכך (האנשים של תפוז תמיד ימצאו דרכים להרוס לנו את חווית הצפיה, אה?
). כשאני נחשפתי לספוילר לא כל כך ניזוקתי (אולי בגלל שהייתי מספיק טמבל ולא התאפקתי עם הספוילרים של פרקי סוף העונה עד שאראה בעצמי מה בדיוק קרה שם), אך במידה ואנשים אחרים היו מנסים להגיב להודעה הם היו חוטפים את הספוילרים במרכז הדף. לכן, הצעתי את דרך כתיבת ההודעה המספיילרת בנפרד מההודעה שאינה מכילה מידע על פרקים שאינם שודרו בארץ עדיין. בנוגע לפירוש המושג "מספיילר": הודעה מספיילרת היא הודעה שמכילה ספוילרים, והאדם שקורא אותה אמור להתמצא בפרקים שעוד לא שודרו בארץ, או סתם בעל לב חלש
. משתמש טרול הוא משתמש שנמצא כאן כדי להציק, לריב, להרוס ולספויילר לאחרים מבלי לסמן אותם. ספוילרים שלא סומנו, על מנת להרוס לקוראי הפורום השונים, נכתבו בפורום על ידי מספיילרים טרוליים. מיכל, אני חושב שגם את יודעת שאינך אחת מהאחרונים

למעלה