פרק מעולה ../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif
אני פשוט מתה על הפרק הזה !!! סוף סוף העבירו את ההתמקדות לריאן וכבר הכול נהיה הרבה יותר מענין !! וגם פיינלי הבחור והאגדה
טריי
איזה חתיך !!!!!!!! כבר בתחילת הפרק יש לנו סצנה שכל המשפחה אוכלת ארוחת ערב, ועבר כל כך הרבה זמן מאז שראינו סצנה עם כל המשפחה, אז כבר אהבתי
. ראיין/טריי
אהבתי איך שראיין ענה לטלפון, וההבעה שלו משתנה שהוא מגלה שזה טריי, ואחרי זה בבוקר למחרת שהוא אומר לסנדי שהוא לא חייב לבוא איתו להביא את טריי וסנדי אומר לו "זה בעיה של ראיין-זו בעיה של הכוהנים" דיי זה פשוט היה כזה חמוד !!! אני כל כך אוהבת את סנדי !!! אבל הקטע הכי חזק בכל הפרק (לדעתי לפחות) זה שראיין וסנדי מחכים לטריי וראיין מסתכל על איזה נער שמדבר בטלפון, זה היה כל כך עצוב
שראיתי את זה מייד חשבתי שבטח הוא חושב שאם הכוהנים לא היו עוזרים לו, זה היה הוא שם... ואז טריי יוצא והם מתחבקים- איזה קטע טוב !!! לא אהבתי שראיין לא בוטח בטריי ולא האמין לו שהוא לא גנב את השעון, אבל אתם חייבים להודות שאחרי הסצנה שטריי עשה בחנות הבגדים, אפשר קצת להבין אותו...לטריי אין בדיוק שליטה עצמית !!! הסצנה לקראת הסוף של הריב בפאב בצ'ינו, הייתה קצת מאכזבת כי מצד אחד התגעגעתי לראיין הישן והטוב (שמרביץ לאנשים
) אבל מצד שני הסצנה היתה קצרה מידיי ומוזרה כזו...לא יודעת איך להסביר את זה... וזהו- גם סצנת הסיום חמודה, שכולם יושבים לאכול ביחד כמו שסנדי רצה בתחילת הפרק.
. מריסה
הסצנה שלה עם ראיין בחנות הבגדים היתה פשוט חמודה !!! ואהבתי גם את הקטע שראיין אומר לה "את זוכרת מה קרה בפעם האחרונה שבאת איתי לצ'ינו" והיא עונה לו "Yes I saved your Ass" חחחח אהבתי !! ודבר אחרון בקשר למריסה- שמתם לב בתחילת הפרק שהיא וסאמר רואות את זאק מגיע על הווספה אז היא אומרת לסאמר "זה זאק על הווספה ?" לא יודעת אם זה רק אני, אבל היא אומרת "וספה" בצורה קצת מוזרה
סאמר
סאמר היתה ממש מרגיזה היום, היא פשוט מתעללת בסת' LOL!!! הוא אמור להתנצל בפניה על משהו שהוא לא יודע שהוא עשה..והוא עוד אמור להיות כנה ??? כאילו, לא מספיק שנטשת את זאק בשדה התעופה, אחרי זה כעסת עליו שהוא העז לצאת עם פרנצ'סקה (כן אני יודעת שהוא המציא אותה-אבל היא לא ידעה את זה בהתחלה) אחרי זה יש לך רגשות אשמה שאת מגלה שאין פרנצ'סקה ואת מוציאה את זה על סת' ?. לפחות לקראת סוף הפרק היא היתה קצת נחמדה אליו. סת'
אהבתי את הקטע שהוא פוגש את זאק והוא אומר לו "חזרת ?! אנשים אף פעם לא עוזבים וחוזרים.." חחחח נייס!! איזכור לכל שחקני האורח שבאו לתוכנית ועפו בבעיטה (טוב נו לא כולם בבעיטה..אבל אתם חייבים להודות ששחקני האורח מתחלפים מהר במיוחד בתוכנית הזו) לינדזי, אלכס, לוק, אנה, די.ג'י רבקה תרזה אדי ועוד. הקטע שסת' פוגש את טריי היה קטע קצת מפוספס מבחינתי, נראה לי שניסו לעשות את הקטע מצחיק, אבל זה פשוט לא היה מצחיק !! סתם סצנה לא קשורה. ודבר אחרון-יש קטע שראיין וסת' יושבים במטבח וראיין מספר לסת' על המקרה בחנות הבגדים, אז בסצנה הזו סת' לובש חולצה ממש מ-ז-ע-ז-ע-ת !!! ורודה עם פסים
. ג'ולי
אמממ קצת ריחמתי עליה, אבל לא הרבה... כי בכל זאת מדובר פה בג'ולי קופר-ניקול
. אבל איזה זבל קיילב !!! אהבתי את הקטע שג'ולי עולה על קירסטין וקרטר ושהיא שרה לה "קירסטין וקרטר יושבים על העץ.... ובלה בלה בלה בלה". זהו-ממש אהבתי