שרשור הפרק היומי

Aviad1987

New member
פרק מצויין!!

אני אוהב את הפרקים האלה (ואת הבאים אחריו). יש למה לחכות

פרק יפהה ושאלה קטנטנה

איך קוראים לאח של ריאן במציאות ??ואם יודעים באנגלית אז גם זה טופ :)

LeAnnDylan

Well-known member
נצל"ש אוליביה ווילד

מישהו מכיר אתרים טובים של אולביה (אלכס) חוץ מ-oliviawilde.org למרות שהאתר הזה דיי מספק אם מישהו מכיר בנוסף לזה אשמח אם תשתפו אותי בידיעתכם, תודה... מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שאפשר להגיד יומי

אחרי הכל יש גם בימי חול באמצע הלילה פרקים זה שהם חוזרים לא מוריד מערכם..

אבל השירשור הזה עוסק בפרק מהעונה

השניה, שמשודר באופן שבועי... ולא בפרקי העונה הראשונה שמשודרים באופן יומי

shiri li

New member
פרק ממש טוב... :)

אהבתי את הקטע שהם ברחו מהמועדון... אחח, נוסטלגיה...

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifפרק נחמד לאללהה!!

שכחתי מה קרה כי אין לי יס ואני רואה את זה בדרך השנייה.. וצרבתי את הפרק לדיסק אז הסתכלתי..וזה רק ההתחלה של שורת פרקים נהדרים.. הרבה יאהבו את פרק 20.. פרק מעולה!! פרק 21 היה הכי פחות חביב עליי מפרק 17 עד 24..פרק 21 היה יחסית משעמםם..חוץ מכמה קטעים טובים..

איימיס

New member
אוף

השיר הראשון והשיר האחרון היו ממש ממש יפים ואני לא מצליחה להוריד אותם

איימיס

New member
תקשיבו

אני ממש רוצה להשיג את שני השירים האלו אז אם למישהו יש אותם והוא יכול לשלוח לי איכשהו, זה יהיה מצויין
תודיעו לי, יום טוב

ayala65

New member
רק אני לא כל כך אהבתי ת'פרק?

כי הוא היה דיי משעמם. :\ העלילה דל טריי הייתה מעניינת אבל צפויה מידי. כנ"ל לגבי ג'ולי, למרות שזה היה הדבר היחיד שעניין בפרק, סת' וסאמר- היה שקוף שזאק ממציא.. ובכל זאת עשו מזה פרק לעלילה שלמה. לא פרק משהו. ממש לא . אבל מממממממממש אהבתי את ג'ולי שרה לקירסין "קרטר וקיריסטין יושבים על העץ..." זה כן היה נחמד. מקווה לפרק הבא שיהיה יותר טוב.. אני מקווה .

vand

New member
שאלה בקשר לפרק...

במהלך השיחה שלה עם קירסטן, הזכירה גולי את רבקה ואפילו ציינה שהיא אסירה נמלטת. מאיפה היא יודעת על כך?

איימיס

New member
אני חושבת

שבאחד הפרקים ג'ולי וקריסטן היו דיי מדוכאות . קריסטן בגלל הסיפור עם רבקה וסנדי וג'ולי - אני לא זוכרת למה, ואז הם שתו קצת במשרד ודיברו על כל העיניין הזה ...

TheCharm

New member
פרק חביב מאוד

מקום טוב באמצע, בין ההתרחשויות המהירות והמפתיעות של 3 הפרקים הקודמים ובין הייגוע והשעמום של הפרקים שבאו לפני-כן. אני שונא את טריי. הוא כזה מקום רע. כמו ת'רזה. זה פשוט כאילו חלק 1 אנשים מהOC מפרידים בין ריאן ומריסה, וחלק 2 אנשים מהעבר של צ'ינו מפרידים בין ריאן ומריסה. מה יביאו בעונה 3? את אבא של ריאן? ג'יזס קרייסט.

Tinty

New member
אנשים!

תכניסו את זה טוב טוב לראש: ניופורט, LA, לונג ביץ', לגונה ביץ' - הערים הללו משתכנות במחוז אורנג'. צ'ינו, קורונה, ריברסייד וכו' - כל הערים הללו נמצאות גם הן במחוז אורנג'. הסדרה (בתחילתה לפחות) תיארה את החיים בעיר עניה כצ'ינו, ומנגד את החיים הבזבזניים בניופורט - מהצד השני של הכביש.

למעלה