שרשור הפרק היומי

../images/Emo112.gifפרק טוב../images/Emo11.gif

סנדי, פשוט מ-ל-ך. אני מתה עליו. טריי כזה
חתיך
סוף סוף העניינים עם ריאן ומריסה לא כבדים כל כך. סת' מתוק כל כך שבא לבכות
סאמר חמודה
ג'ולי קרעה אותי עם הקטע של הילדותיות
טוב שתקתי :X

LeAnnDylan

Well-known member
אני כבר מתגעגעת לאלכס

אני היחידה שהיא חסרה לה?

Tinty

New member
יאפ.

בסה"כ דמות משנה ביסקסואלית שהופיעה במשך חצי עונה, ומשום מה סוחפת קהל רב. אם לא תתגברו עליה, לא תוכלו להמשיך הלאה בעלילה, ולהתרכז בדמות המשנה החדשה, שנחשפה בפרק הערב...

LeAnnDylan

Well-known member
אני מתקשה לוותר...

ראיתי את הסדרה בעונה הראשונה ואיפשהו לקראת הסוף כבר הפסקתי והמשכתי שוב מהעונה השניה, ראיתי איזה פרק בטעות ובגלל אלכס נשארתי... נראה לי אני אעזוב שוב.. כי עם כל הכבוד לסדרה סת' (שהיה אהבתי הגדולה במשך חודש וחצי- וזה הרבה) כבר לא שנון ומצחיק כפי שהיה בעונה הראשונה וראיין מעצבן קצת אבל אותי הוא תמיד עיצבן, וקירסטין שכ"כ אהבתי גם כבר לא כתמול שלשום, אז... אני אשאר עוד קצת אבל כדאי להם להביא לי מישהו מעניין או לפחות לעשות את סת' שוב חמוד או לפחות יפה כמו בעונה הראשונה...

Tinty

New member
את רואה את הסדרה רק בגלל עלקס?

ועוד הפסקת לצפות בסוף העונה הראשונה? ודווקא כשמתחילים הפרקים שבאמת מעניינים (כמו שמספרים כולם), ולא פחות או יותר נמרחים, את רוצה לפרוש? ברור שקירסטן של העונה השניה לא תהיה קירסטן של העונה הראשונה - תוך כדי העלילה היא רק הולכת ומתבלגנת. נראה לי שלקראת סוף העונה היא אפילו תדרדר לאלכוהול (ואני לא יודע אם היא באמת התמכרה, משום שלא צפיתי בפרקי סוף העונה - זו השערה בלבד), למרות שהיא תמיד שתתה בכמויות - מישהו זוכר סצנה אחת בה היא שתתה מים? אף פעם לא שמעתי על מישהו שהפסיק לצפות בסדרה לקראת סוף העונה הראשונה - וגם הפסקת הצפיה לקראת סוף העונה השניה, רק בגלל שדמות משנה מאוד שולית ומשעממת עזבה, מאוד מוזרה לי.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא בדיוק ככה...

לא "הפסקתי" לצפות בעונהה הראשונה זה אילוצי צבא כאלה, התחלתי לראות לפני שהתגייסתי וכשהייתי בצבא לא היה לי ממש זמן לראות. עכשיו כשאני בסדיר ואני כן יכולה לראות בין משמרת למשמרת התחלתי לראות שוב, למרות שאהבתי את הסדרה בהתחלה קשה להתחיל פתאום מנקודה שאני לא מבינה כלום, אבל נשארתי כי אהבתי את אלכס, סביר להניח שאני לא אעזוב את הסדרה אבל היא כבר מאוד מאוד חסרה לי... Alex.. that is..

dht160

New member
פרק מדהים !

ממש ברמת העונה הראשונה. מסיבה עם בלאגן ? יש ס'ת כהן הורג מצוק ? יש ראיןומריסה ? יש אני כל כך אוהב את הפרקים שיש מעכשיו !! גיא

f10

New member
"ס'ת כהן הורג מצוק" - מפחיד

מה ששגיאות כתיב יכולות לעשות.

invisiblegirl

New member
אחלה פרק, אהבתי

וואי, איך פעם לא סבלתי אותה ועכשיו אני פשוט מתה עליה
ג'ולי הייתה ה-עניין בפרק של היום! פשוט אהבתי את כל הקטעים איתה, יו הקטע שהיא עושה "קירסטן וקרטר יושבים על עץ" או במסיבה שהיא רואה את קרטר וקירסטן מדברים והיא מרימה לה אגודל, נשפכתיייי! הקטע שהם באים להדליק את המצגת ורואים את הפורנו שלה, היה כל כך אבל כל כך לא צפוי! פי אפילו נפער בתדהמה קלה. חחח. סנדי היה כזה וואו כשהוא הלך עם ריאן לכלא לאחיו. שיואו הבנאדם בגיל של אבא שלי אבל זה לא מפריע לרגשות ה.. ממ.. שלי אליו. איך שהוא עמד שם עם החליפה והידיים בכיסים, איך אפשר להשאר אדישות! אוף משגע אותי כבר כל הזה עם קירסטן, איך שינו אותה בעונה שנייה, היא אף פעם לא מחייכת!! ממש שונה מעונה ראשונה! וגם הקטעים עם סנדי, אפילו שהיא איתו היא לא באמת איתו, תמיד יש ריחוק כזה, זה כזה מוזר אחרי שהם היו כזה מדהימים בעונה הראשונה!!! אוףףףף טריי הולך להכניס אלימות לסדרה אני רואה. הקטעים הללו הם די בעע לדעתי, מה היה הקטע שהוא חוטף התקף על השומר בקניון שביקש לראות את השקית שלו... אבל היה יפה הקטע בסוף שהוא חילץ את מריסה וריאן מהקטטה בבר ההוא, וממש אהבתי גם את הקטעים שסוף סוף ראו את כולם ביחד - גם בתחילת הפרק במטבח ובמיוחד בסיום שכולם היו שם זוגות וזה... סיום מושלם ומתוק!

למעלה