שרשור הפרק יוצא לדרך

../images/Emo41.gifשרשור הפרק יוצא לדרך../images/Emo41.gif

מי יהיו 4 המועמדות לעזוב את הוילה? הכל לכאן!

כמובן שאם חן תהיה מועמדת וזה די ברור

שהיא תהיה מועמדת... איתן וגב יוותרו עליה. צפוי צפוי. אורטל-ספרה 1 אתי ספרה 2 דניאל ספרה 3 חן-ספרה 4 ליהי ספרה 5 קרן ספרה 6 למספר 1020.

sendibar0

New member
../images/Emo41.gifאיך אתם מצביעים למשימה מחר?

הבחירות שלי: אתי כמובן ליוני, מגיע לו
אורטל ואורן קרן וגב דניאל ואורבך ליהי והנעל, סליחה, בן

sendibar0

New member
משימת הזדקנות

החבורה תחולק לזוגות לפי הצבעת הצופים, והזוגות יאופרו כאילו שנת 2061 או משהו כזה, ויחוו אחת את השניה כאנשים זקנים. משהו כזה. הייתי נסערת מתוצאות ההצבעה, קצת לא הייתי בפוקוס

adiyon2

New member
ערב טוב, מרגישים את המתח באויר?!

למי אתם מצביעים להשאיר בוילה?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצבעתי לחן ואורטל... דניאל בטוח תשאר...אז נתתי לחן. רק כדי שסוף סוף תהיה הדחה לא צפויה.

izmeral1

New member
חשוב הצבעה.וכמובן לחזק את החלש ולא את הרע.

וזה מה שמביא לכוח של איתן וגב. ואין על איתן. רק צריך להיות יותר גבבר.ולהרוס את גב.-ואת הזוגיות הבזויה ..קרן גב.

izmeral1

New member
סוזי ערב טוב. רק עכשיו הבנתי לגבי היונהחחחחחח

יונה של היון.יוני. בכוונה ההפקה הכנסו אותה. רק כדי להחליש את אתי בדוק. למה שהוא פחות יהיה מסור.וזה התוצאה. אבל אני חושבת יוני בשלו. וטוב שהוא כך מחוקל. כי אחרת כול הצומת לב תקבל קרן. וזה לא בא בחשבון . והיונה של יום עם האף של דחליל מאוד מפחיד. עשר ניתוי אף שם צריך. ולא סתם היא פרגנה הכי הרבה לקרן. זאת ראו כולם. וכמובן שיוני מאוד תמך ותומך בקרן. הזוי. למה לחברות בחוץ. זה מה שהוא יקבל. בחוץ לא יהיה לה זמן להיות .למען כולם. והזוי כול פעם מראים לנו את הפרקים של הפסה. ערב טוב לך מתוקה.
ואני אשמח ותנהלי כאן. הפורום. וגם ללתקופה קצרה. אז נועה או יונה שמה של החברה" של יוני אמרו יונה.?

izmeral1

New member
חמודה שכול כולה למען קרן?

חמודה אבל צריך תיקונים גדולים באף. מאוד נשריייייייייייייייי. השאר חמוד? לא אהבתי את הכניסה שלה בגרוש. נכנסה גם לחזק את קרן .הזוי מה לה ולקרן. המבין יבין. מה לעודד בת למשםחה שתתקדם היא וההפקה. ערב טוב לך לכולם

למעלה