שרשור הפרק יוצא לדרך

שוב פרק שבו לא מציגים את ליהי, זה ממש מעצבן

את זה שהיא הלכה לשכנע את אתי להישאר- לא מראים. את זה שהיא חלק מהבנות בוילה - לא מראים. זה כבר פרק שלישי ברציפות, וזה לא יפה. אני לא מבינה איך המשפחה שלה לא אומרת כלום על זה. ובכלל, אח"כ איך יכולים להתפלא שהיא תמיד מועמדת להדחה, אם לא מראים אותה?!?! ועכשיו שאלת השאלות, מי הבחורה הרביעית להעמדה, אחרי חן, ליהיא ואתי? זה יעורר מהומה בבית, האם זו תהיה קרן, דניאל או אורטל?

קודם כל הפרק עוד לא נגמר

דבר שני טחנו אותה יותר מדי בפרקים האחרונים. אותה ואת הזוגיות אלק שלה עם בן האידיוט. הגיע הזמן שיעלימו אותה קצת היא רק מביאה עצבים.

הפרק לא נגמר, אבל עכשיו זה ההצבעות

וכל עוד לא מראים אותה בשלב ההצבעות - לא יצביעו לה. ונכון, הראו אותה הרבה שהאהבה שלה לבן לא היתה אמיתית, אבל מאז שזה אמיתי (ככה אני מאמינה) הפסיקו להראות אותה.

didush100

New member
כוכבית אני מסכימה איתך

זה ממש בזיון מה שעושים לה שם. מעלימים אותה לגמרי ובכלל לא מראים אותה. היא אחת הבחורות הכי איכותיות ומקסימות בבית ומתעלמים ממנה ובמקום זה דוחפים לנו את אתי וחן כמו עצם בגרון

didush100

New member
זה גם ברור שמה שיש

בינה לבן הכי אמיתי ויש להם את הסיכוי הכי טוב להיות ביחד בחוץ. ובמקום זה אנחנו נאלצים לראות את הרומן הדביקי של איתן ודניאל ואת הרומן ההזוי של אורן ואורטל

הפרס לזוכה במשימה מחר זה חופשה ביוון

תארי לעצמך שהם יזכו... כמובן שאני יודעת שזה לא יקרה, אבל תדמייני איזה אושר יהיה על פניהם אם הם יזכו?!?!

ליהי כמו הרוב שם

עשו את שלהן. היא לא תורמת לשום דבר לבית, היא נשארת שם עד הגמר רק בגלל בן, והיא משעממת.

goodpink

New member
איזה עריכה מעצבנת די עם המוזיקה הזו לחן כמה

מגמתיות אפשר. היא יצאה מהפסיכלוגית עם תבונות וכנראה בכתה אצל הפסיכלוגית אבל לא מראים את השיחה שלה עם הפסיכלוגית כדי להסביר את השיחה שלה לאחר מכן עם גב. השיחה עם גב מגיעה כתוצאה מהתבנות שהגיעה אצל הפסיכולוגית ומה שמים לה מוזיקה כזו בשיחה עם גב כזה מעצבן ופייבורטיזם. כמה אפשר זה לא המוסיקה שהיתה צריכה להיות מה קשור נושא השיחה למוסיקה הזו. וסדר האירועים או ממש ממש מפוזר הם עושים כאילו גזור הדבק לדברים. והמוסיקה ששמו לקרן פשוט לרחמם עליה יעשו הכל העריכה בשבילה לא להאמין. היי לפחות אהבתי את השיר. אבל עשו את זה כדי לשחק לאנשים על הרגשות. וגם עם התפיכה על הירך של גב גועל.

adiyon2

New member
כאילו יש סיכוי שקרן לא לוקחת את הגמר?

למה לא תתנו לה תפרס וזהו. נמאס כבר

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה די שקוף שקרן ואורטל יהיו חסינות מהדחה ביום ראשון והמועמדות להדחה יהיו דניאל ליהי אתי חן

למעלה