שתהיה למען קרן, מה אכפת לי ממנה
S sendibar0 New member 14/9/11 #96 יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
נ נסיכת הנילוס22 New member 14/9/11 #4 אוי לא רוצה לראות את הנשיקות המביכות של אורן ואורטל!! הם מנפצים לי את הבועה שחייתי בסרט שהם מתאימים! הזוגיות הזאת לא יפה לא לו ולא לה..
אוי לא רוצה לראות את הנשיקות המביכות של אורן ואורטל!! הם מנפצים לי את הבועה שחייתי בסרט שהם מתאימים! הזוגיות הזאת לא יפה לא לו ולא לה..
G goodpink New member 14/9/11 #7 איזה הפקה אפסית.לא נותנים לקהל לבחור הכל מכור הרי הבנים ידיחו את חן בכל מקרה האפשרות היחידה היתה שהקהל יגרום לה להישאר. פשוט מכור.
איזה הפקה אפסית.לא נותנים לקהל לבחור הכל מכור הרי הבנים ידיחו את חן בכל מקרה האפשרות היחידה היתה שהקהל יגרום לה להישאר. פשוט מכור.
א אורקאטי New member 14/9/11 #16 אני דוקא חוששת שעם כל המידע שקיבלו מהבית הם עלולים להעיף את אורטל אם תהיה מועמדת חיבים לסמס לה בטרוף שמא תיפול טרף בידי גב האסטרטג
אני דוקא חוששת שעם כל המידע שקיבלו מהבית הם עלולים להעיף את אורטל אם תהיה מועמדת חיבים לסמס לה בטרוף שמא תיפול טרף בידי גב האסטרטג
ק קייזר סוזי New member 14/9/11 #9 ../images/Emo41.gifלגרום לכולם נקופי מצפון../images/Emo41.gif אתייייייייי את הורסת!!
נ נסיכת הנילוס22 New member 14/9/11 #28 ד.א זה לא מקורי של אתי ../images/Emo13.gif אתמול או שלשום במקרה יצא לי לראות עספור בלילה וניוטון אמר את זה לאורלי "ניקופי מצפון"
ד.א זה לא מקורי של אתי ../images/Emo13.gif אתמול או שלשום במקרה יצא לי לראות עספור בלילה וניוטון אמר את זה לאורלי "ניקופי מצפון"
I izmeral1 New member 14/9/11 #35 ולאי הומור שחור לכאלה../images/Emo256.gifבוואלה שם יש לה חצי סיכוי.או מבקבוקי הפסטיק.הימור מלוכך. והשאר ידוע............ תלך........
ולאי הומור שחור לכאלה../images/Emo256.gifבוואלה שם יש לה חצי סיכוי.או מבקבוקי הפסטיק.הימור מלוכך. והשאר ידוע............ תלך........
ע עידמןן New member 14/9/11 #17 ../images/Emo44.gif ערוץ 10 בשידור חי ../images/Emo140.gif כאן: http://mygol.net/thread-88.html