שרשור הפרק יוצא לדרך

איתן הדפוק הזה עוד לא קלט שגב מתחרה שלו

או שכן אבל לא היה לו שום צ'אנס להדיח את קרן בכלל....

Rach31

New member
למה שייראו אותה? היא לא טלוויזיונית, לא מייצ

רת שום עניין ואין טעם לבזבז עליה זמן מסך! היא בחורה מאוד נחמדה אבל וואלה, אין מה לראות בהתנהלות שלה. אם היו מראים את איתן ודניאל אז הרייטינג היה צולל מתחת לאפס!

efrat800010

New member
../images/Emo47.gifאורטל נשארת ומתרגשת שוב

על כל האהבה שהיא מקבלת מהקהל אורן מעודד אותה ואומר לה שהיא לא פגעה באף אחד ואוהבים אותה לקרן סימסו מההפקה זה כל כך שקוף שבא לבכות חן תפרד לשלום ביום א' הכול צפוי הכול ידוע...

dindan84

New member
אולי גב יפתיע שוב מי יודע? הלואי שחן תישאר

יהיה נחמד שאתי תעוף

כל מה שנותר לי לקוות זה

שההפקה בגמר לא תוכל יותר לקדם את הפייבוריטית שלה, ושתזכה מי שמגיע לה. אורטל.

כרגע

העיקר לא זו שאני מעדיפה לא להזכיר את שמה. שכולם יזכו רק לא זו שמקדמים שלא בצדק.

goodpink

New member
פשוט לא יכול לסבול - זה לצחוק לצופים בפנים

לא יכולה לסבול את המוסיקה ששים לחן כי זה מראה באופן הכי בוטא את הפייבוטיזם של ההפקה כאילו בדברים שחן לכאורה חושפת את עצמה ועל ליבה שמים מוסיקה היטולית כאילו ההפקה צוחקת לצופים בפנים. ויש כאלה שקונים את זה? יש אנשים כאלה בורים שלא קולטים את הדברים האלה. זה שמעלים את דניאל בפרק ומראים אותה רק לרגע עם חברה שלה וחרמנות עם איתן. כאילו כמה אפשר.

אורטל לא פגעה אבל לא הביאה שום דבר יוצא דופן

שום דבר מעניין היא בסך הכל התהלכה בין הטיפות רוב שהותה בוילה ולא לשכוח גם את ההתחלה שלה שבה התרפסה מול אתי שוב שוב וזיגזגה בין איתן לאורן היא לא שווה מיליון שקל ולמזלה היא נהנית מאחוזי הרייטינג הדלים שנותנים למסמים שלה אפשרות להחזיק אותה גבוה באח הגדול למשל היא היתה עפה בין הראשונות

efrat800010

New member
../images/Emo31.gifאוקי אז ככה:

אורטל החלה את דרכה בוילה מאוד מופנמת עם מינימום קשרים אורן התעניין בה והיא התקשתה לקבל זאת כי היתה דלוקה על איתן איתן נמשך אליה מאוד ורצה לנסות איתה הם התנשקו והיו קרובים לזמן קצר היה לה קשה עם מע' היחסים הנוספות שלו והיא סיימה את הקשר היא בחורה מקסימה והיא ואורן ממש חמודים שם הזוג שהכי כיף לי לראות על המסך היו לה המון רגעים קשים עם הבנות בוילה המון קינאה שלהן וחוסר פרגון תקל עם אתי,אי הבנה עם דניאל ,קשיים ומהמורות עם איתן ואורן וכל זה היא התמודדה כמעט לבד באומץ רב אמרה את שעל ליבה לטוב ולרע -לליז,לענבר,לקרן ולאתי עמדה מול הבנים ללא חשש מהדחה ולא התרפסה בפניהם לא נכנעה ללחצים חברתיים ולא השפילה את עצמה תן לי שם של בחורה אחרת שם שעברה יותר ממנה והתנהגה באצילות,עניינה עם אישיות טובה וכנות כזאת,אומץ וקשיים אחת!

../images/Emo31.gif אוקיי אז ככה:

אורטל ניגשה לתכנית עם טקטיקה ברורה של לשחק אותה מופנמת וחסודה שבפועל ובמציאות היא ממש לא כך וההוכחה לכך היא העבר שלה שבה התברר לנו שהיא היתה נערת אגו מה שלא מצביע על מופנמות רבה ויותר מכך מה שהיא הצהירה על עצמה גם בסרטון של אגו וגם בת.ז שלה של התכנית היא זו שנדלקה על איתן ועד היום אם איתן היה שם עליה היתה הולכת אליו וזונחת את אורן הקירח שהיא לא נמשכת אליו בשיט! אם היה לה קשה עם זה שהוא מנהל מערכות יחסים גם עם דניאל וקרן בזמנו מדוע בכלל הכניסה את עצמה לכך? מסתבר שלא כל כך היה קשה לה בזמנו היא שיחקה באורן והשאירה אותו על אש נמוכה כל התכנית מכיוון שרצתה לשמר לה מערך הגנה שיגן עליה במועצות ההדחה זה התחיל עם יוני ונמשך לאורן יוני גם העיר לה לא מספר פעמים על האסטרטגיה שלה עם הבנים לגבי היחסים שלה עם אתי אתי בתחילת התכנית נתפסה כמוקד כוח גדול אצל הקהל בחוץ מדוע?אין לה מושג אבל אורטל חשבה שאתי היא הקלף לרכב עליו בנוסף לאיתן ואפילו באחד מהריבים שלהן שבהן אתי עלבה בה אורטל בכתה לה בכי תמרורים והפצירה בה לקבל אותה לחיקה בגלל שאתי פופלרית בחוץ ומי שבריב איתה מודח היא לא אמרה את אשר על ליבה רק עד השבועיים האחורנים שבהם כבר הבינה שהיא חזקה בחוץ ואז הרשתה לעצמה להפתח יותר היא היתה צל כל החודשיים הראשונים של הוילה שם של בחורה אחת? אתן לך שניים דניאל וחן

efrat800010

New member
../images/Emo13.gifתשובות:

*היא לא הגדירה את עצמה חסודה אלא הדגישה שהיא מתקשה לקיים מגע פיזי עם גבר כאשר אביה וכל העולם ואישתו צופים בה היא כן מסתובבת בבגד ים ביקיני ולבוש חשוף כמו שאר הבנות ומעולם לא התכסתה בשכבות או רעלה יש הבדל בין הדברים *האיזכור לגבי כל ההתנהגויות שלה בת.ז היו בעבר ולכן היה חשוב לה להזכיר זאת ולספר כי כך היה בעבר והיא עברה תהליך של שינוי בחייה(אחרת לא היתה מזכירה את זה בכלל...)כמו זוכי ריאליטי אחרים שאני שמעתי עליהם שעשו בעברם דברים כאלה ואחרים ועברו תהליך ושינוי בחיים כך קרה גם אצלה וזה דבר חיובי וטוב בעיני *לגבי אורן,תמיד היא חיבבה אותו אבל נדלקה על איתן וגם אמרה לו את זה שזאת היתה משיכה פיזית בללבד,עם אורן היא יצרה קשר איטי ועמוק יותר של שיחות ופאן ולמדה להכיר את אישיותו ולאהוב אותו הם חברים טובים והיא לא זקוקה לו היא והוא וגם הקהל בבית יודעים את זה,הוא אהובה בפני עצמה ובזכות עצמה. *דניאל לא עברה שום תהליך ולא היה בה שום עניין בהתחלה עשתה מניפולציות רגשיות וקומבינות עם הבנות שיתרחקו מאיתן והיא תדאג לשמור אותן במשחק וברגע שהוא היה בידיים שלה ,הפסיקה לשחק מלוכלך והתבייתה אין בה עניין,אין שום דבר חשוב\משמעותי\מרגש או קשה שהיא עברה בזוגיות או בכלל חן? מה היה עם חן? רצתה להישאר כמה שיותר ונצמדה לגב,ראתה שאין לה סיכוי וירדה מזה כדי לא להשפיל את עצמה יותר מידי ,ביום א' היא תודח

אז ככה:

1-הגדירה את עצמה כבחורה שמרנית וכאחת שהכבוד הוא נר לרגליה זה סותר באופן מוחלט את החצי גוף עירום שלה בצילומים לאגו ואת הקליפים החושפנים שהשתתפה בהם לזמרים תמיר גל ואייל גולן עוד דבר כאחת שכבוד של אבא שלה כל כך חשוב לה איפה הוא היה שהתמרחה על איתן בנשיקות בבריכה וכן היא זו שיזמה את הצרפתיות עם איתן לא הוא גם בקשר לאבא שלה תמיד היא אומרת שהיא התמרדה נגדו אז עכשו כבוד? 2-אין עתיד בלי עבר לכן כל מה שאדם מצהיר על עצמו בעבר לא מחוק בהקשר לעתיד ובטח שלא בהפרש של כמה חודשים בודדים אף אחת שם לא עוברת תהליך של שינוי תפסיקו כבר עם המנטרות האלו כל אחת באה בשביל סביה ועצמה אחת בשביל מיליון והשניה בשביל פרסום 3-מה זה חיבבה אותו אומרת עליו שהיא לא נמשכת אליו ואמרה עליו שמחיוך הוא כבר החליט להתחתן איתה צחקה עליו עם הבנות קרן אתי וליהי לא אשכח את זה החיבור שלה לאורן בשבוע האחרון נבע אך ורק משיקולי אסטרטגיה של מה יקרה עם איתן וגב יצטרכו לעמוד בהחלטה של מי תשאר ליהי או אורטל ועובדה שדיברו על זה היום בפרק אם אורטל לא היתה יוזמת את הקרבה הזו לאורן ליהי היתה נשארת בטוח אם אורטל היתה מועמדת אין שם אהבה אורטל אוהבת את עצמה ובחורים עשירים 4-דניאל עברה תהליך הכי קשה מלהיות בחבורה של אתי קרן וליהי עד להיות דחויה על ידן בגלל הקשר עם איתן שבו כולן תמכו בקרן שתהיה עם איתן דניאל היתה חודש שלם לבדה בלי שום חברה דניאל הכי אמיתית ברגשות שלה שם ואף העידה שהמיליון לא חשוב לה אלא איתן יש יותר מזה? אורטל תודה שאורן חשוב לה יותר מהמיליון? חן שמה בכיס הקטן את כולן שם היא הכי דוגרית ,יפה ואמיתית שם פלפלית אמיתית החוסר מזל שלה ששם אוהבים צבועות בהפקה ושהיא חדשה אם חן היתה באח הגדול למשל היא היתה מגיעה רחוק היא בול מתאימה לאח הגדול

efrat800010

New member
נראה שכמה שאענה לך ואכתוב את

דעתי ואת העובדות זה לא ישנה את דעתך לגיטימי כל אחד חושב אחרת אני ממש לא חושבת כמוך אבל זה בסדר.... בכל אופן בהצלחה לאורטל

מתחולל קרב אימים בין המערך שעומד מאחורי קרן

ושזו לרוב ההפקה ובין המערך שאורטל הכינה מבעוד מועד כניסתה לתכנית הכי מצחיק שהזוג האמיתי בבית בכלל לא קרוב למיליון איתן ודניאל ההפקה רוצה את קרן כזוכה אבל גורמים אחרים רוצים את אורטל קשה לי להבין איך בכלל מסמים לאחת מהשתיים אחת משעממת טיכו גם בדיבור וגם בהתנהגות והשניה פשוט שרלילה מחיי הלילה התל אביבים המסואבים רייף אבוט עשיתם את זה שוב הצלחתם להחריב ראלטי ולהשניא את עצמכם על הציבור שוב עם הבחירות שלכם כזוכים

דקל69

New member
לא שידרו לאורך כל התוכנית את הזוג האמיתי

אלה שמתפקדים כזוג לתוכנית, אלה שבאמת מנסים לבנות משהו ורגש קיים שם. הבחוץ זה בחוץ אבל כרגע ישנו זוג אחד בוילה - דניאל ואיתן. הכי מגעיל אותי בתור צופה שההפקה אומרת לי זה לילה למרות שאני רואה יום והם פשוט אומרים לי תבלעי את זה כי כך אנחנו רוצים, כך אנחנו מכוונים וככה זה יהיה. אין פה רמיזה או הסתרה המנחים מקריאים טקסטים שנכתבו מראש עבור הפייבוריטיות, הם מפרשים את ההתנהגות של הזוגות, מדברים במקומם ובמקום לתת לנו לשפוט הם מוסיפים חטא על פשע ואומרים לנו אתם תחשבו לפי מה שאנחנו רוצים.

למעלה