שרשור הפרק יוצא לדרך

KEEK

Member
זה שיטתי וזה עולה

זה התחיל לפני מס' שבועות והנה התוצאה קרן כבר עוקפת את דניאל בהצבעות. הנזק נעשה. שוב עריכה סוכר לקרן שוב היא שרה שיר עצוב בחצר וברקע שמים את השיר.. שוב היא מסכנה ומתוקה.

דקל69

New member
יו, זה מה שכתבתי ממש מעלייך בתגובה להודעה

שלך. ההפקה מראה לנו בפנים שהיא הקובעת והשולטת, אפילו את הזכות למחות לא מאפשרים לנו כי אין מאיפה להתחיל, הכל שקרי, הכל מכוון, הכל הזוי. ויפה שלא רק החברים, החברות, המשפחה וההפקה הם פתאום הפה של גב אפילו המנחים מסבירים לנו את ההתלבטויות, לקחו גבר מגעיל, בחור שבאמת לא ראוי כפי שהעיד על עצמו (ולא בגלל הסמים או האפסיות שבו) ומציגים אותו כבחור חושש, מהוסס, מתלבט אבל באמת רוצה. את האימפוטנטיות שבו וחוסר המשיכה לקרן הם מחליפים להיסוס וחשש. מצחיק שגב אפילו לא צריך לנסות לשדר אהבה או באמת להכיר ולהתוודע לקרן ההפקה עושה עבורו את העבודה ומשמשת פה לגב. אני פשוט נגעלת מעצמי שאני רואה את זה. את אורטל עוד קיבלתי והבנתי שהיתה לבד אבל את הכורח שהיא נמצאת בו עם אורן קשה לי לקבל ועוד שמשדרים לי זאת כסיפור אהבה שסוף סוף מתממש.

adiyon2

New member
עכשיו ראיינו בגיא פינס את איריס הפסיכולוגית

היא אמרה שלא עושה טיפול, אלא מקדמת את העלילה. שאלה אותה על איתן ודניאל אמרה שיש סיכוי שיצליח בחוץ. הכתבת העירה שהיא לא קונה את הסיפור בין בן וליהיא, איריס ענתה שהיא מנועה מלהגיב וחייכה. כאילו יותר מזה?!

לואיזה7

New member
גב לקח את קרן ללו-פט.

עם עריכה לטובת קרן - אילו התוצאות - היא אינה מועמדת להדחה. וכנראה המשפחות של גב וקרן עבדו קשה בסמסים.

דדשא

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

דידי 9

New member
תפסיקו! זה פשוט מראה לי שהאינטלגנציה הכללית-

גבוהה בהרבה מרמת האינטליגנציה כאן:) אנשים תתעוררו!!! היא ואיתן כבר ראו את המיליון בכיס. כל המשחק הנורא שלהם, ההתנשאות, גועל נפש! צדק קטן נעשה הלילה.

efrat800010

New member
../images/Emo127.gifסימסו לה בטירוף מההפקה ככל הנראה וגם

העריכה המעוותת לאורך כל העונה שבא להקיא מזה העיקר שאורטל תזכה

izmeral1

New member
K זה לא רק מכור זה בדוק=

האם נארה לך לתוכנית. הכנסו את גב סתם. ממש לא. כאן גב הוא המשחק המככזי. מין הסתם הפך.הוא ולא איתן. ועוד יש גם ההצבעה של המשפחה של קרן. בטח מכרו הרבה כדי לקדם אותה. לא ראיתי באף פורום משהו טוב על קרן כמה בודים. אז בפייבוק. זה חברות" ולא משהו אחר. כאן האריכה של ההפקה. נדפקה כי הכניסה את.גב במן מוקצב. והלבישו לו את קרן. מה שקרה. גם ההורים בבשוה שלא יהיה לה מקום נקי בחוץ ועל כן מריצים אותה לגמר. וכמובן הם בטוחים שאיתן או הלך לו.? זה הלך עליו. כי מנהסתן הוא לא סיפק את הסחורה".ומכאן ההפקה וההורים של קרן יד אחד. כול אחד פועל בצד שלו כמובן. וכמו שנאמר גם על גב האבא שלא עובד על זה. חבל שזה סוג של תוכנית מגעילה. לו רק היה לנו בחורה טובה. אז בסדר. וכמובן אני בעד דניאל. להכול ועל הכול. כי או את חן או אתי בחוץ . וזה כואב. היה והכלבתה של ליהי בחוץ זה יהיה התוכנית. לרואות משהו צוקד לפחות. כי ליהי עם בן הם לא התוכנית וכמובן לא הזוג ועוד היא בטעות שם.עובדה הרבה מודחת. הרבה מושפלת. ועוד היא לא הבחורה הבודדת. לקבל את הפרס? והכי מצחיק שאורטל צוחקת על כולם. גם בן זוג לסוף תפסה. אז למה שאני אהיה בעדה. כי זה לא התוכנית גם הזוג אורן ואורטל. היה לה טוב. והייתה לבד כזוכה. אז אני אקדם אחת כזו. למה נפלתי על הראש. וגם לא יפה חמודה ולא יותר חן הרבה יותר יפה וגם מקסימה.וגם אגם ישר. לילה טוב לך.
אולי אני עוד אחזור? מקווה שההפקה תראה כמה היא בלעג של ביקורות. וגם את הפורום הזה הם קוראים. עוד משהו נתנו לקרן הרעה. להיות מלכה. ואת דניאל הורידו. והחישוב להפקה תקראו כאן. גב וקרן הם לא זוג. הם בלוף והבדיחה של הראליטי. ולא תצלח לכם התוכנית נקודה.

דדשא

New member
יש סיכוי שליהי תודח ביום ראשון?../images/Emo249.gif

ברור שאיתן ישאיר את דניאל. אם גב יהיה עקבי, הוא ישאיר את חן. ושניהם (אם יהיו עקביים) ישאירו את אתי.

דדשא

New member
איתן תמיד הציל את ליהי מהדחה. אבל.........

עכשיו איתן יציל את דניאל

למעלה