שרשור התפקדות

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור התפקדות../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: גיל: תאריך לידה: עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: כיתה/צבא/אחר: משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: מסר לאומה: תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? שיהיה חודש טוב

אלוש 4

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: אלה גיל: 14 תאריך לידה: 25.9.93 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ראשון כיתה/צבא/אחר: ט' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: אמממ לא זוכרת משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: אני נוסעת לסבתא שלי אולי
מסר לאומה: אממממ תעשו חיים תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: המחשב שלי נדפק מהבוקר והוא לא שולח תמונות אני מנסה אבל זה לא שולח בכלל את ההודעה מקווה שזה יסתדר
השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?- כנראה נוסעת לסבתא שלי גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כן אבל אני ממש לא מתכוונת ללמוד בחופש חנוכה

shiraz cohen

New member
אני. ../images/Emo3.gif

שם: שירז.
גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: 5.5.93. עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ראשון.
כיתה/צבא/אחר: ט'. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: המממ... חיובי-עשיתי את אלכס,קיבלתי ת'DVD... שלילי-סתם כל מיני דברים קטנים שהרסו.
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חיובי ושלילי-אמאבא נוסעים לכללל חנוכה ואני נשארת עם אחים שלי. =/ מסר לאומה: תשמעו את ברייקינג בנג'מין!!!
סתם כי אני בדיוק שומעת אותם.
בעצם לא,תשמעו את אסטריה!!!
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: הממ... לא.
השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? לאדעת. נחיה ונראה. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? סתם שטויות. אפילו אם כן,זה לא חל עליי. חעחע. חוץ מזה,בטוח שהשביתה תימשך עד אחרי חנוכה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

WalkingOnWater

New member
../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: עוד מעט 13 תאריך לידה: 5.4 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: גבעתיים כיתה/צבא/אחר: ז' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: שלילי - קייסי
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חיובי - מצעד לפידים |לפיד| מסר לאומה: בא לי להשתין! תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אני במהירה... אולי אחר כך.. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? ישנים ZzZzZzZz גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? אני גם ככה לומדת אז יהיה לי חופשה!! אבלל עם לא יהיה לתיכונים פסח זה יהיה נוראא כי לא יהיה לנו טיול

בלופ.

שם: ברי/ברידג'יט/רונע. גיל: 14. תאריך לידה: 9.9 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ת"א. כיתה/צבא/אחר: ט'. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: שביתת תסריטאים [!!], תודות לשביתה הפרקים של נמלטים, האוס ועוד סדרות מעולות יתעכבו בערך חודשיים.
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: אין פרקים חדשים. מסר לאומה: סעמק, תתנו כבר לתסריטאים מה שהם רוצים! #@$#@$% תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: נופ. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? מתבטלים? גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? שמעתי, אבל זה לא הולך לקרות בביה"ס שלי.

shiraz cohen

New member
הממ,לא הם לא. ../images/Emo12.gif

לנמלטים והאוס יש פגרה בלי שום קשר לשביתה.

shiraz cohen

New member
לא,זה לא. ../images/Emo3.gif

האוס יצא לפגרה השבוע בגלל החגים. נמלטים כבר מזמן בפגרה,זה לא הגיוני שזה בגלל השביתה... מן הסתם שיש להם פרקים מוכנים. זה לא קשור לזה.
אולי סדרות אחרות ואת מתבלבלת.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

שם: עדי. גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: 7.4.1993 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: קיבוץ
. כיתה/צבא/אחר: כיתה ט'. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: נמנמנמ.. סתם היה אחלה חודש
. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חנוכה, רואים אנשים
. מסר לאומה: למה אין סופגניות דלות שומן??
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אני על תגובה מהירה
פעם הבאה נו
. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? נפגשת עם אנשים, יומולדת לסבא שלי><, מקווה לעבוד ולקנות גיטרה^&%$# גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? שיקפצו לי, זה מה שאני רוצה להגיד
חודש מצויין לכולם

shiraz cohen

New member
באיזה קיבוץ? ../images/Emo12.gif

חחחחח ונראה לי שיש סופגניות דלות שומן. אבל זה פשוט לא יהיה טעים.

a k c

New member
../images/Emo109.gifXDDDDDDDDD

קיבוץ ליד ים המלח
. אני כמצעט בטוחה שלא תכירי

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifיפייייי D:

שם: אור גיל: 17 ו-8 כמעט תאריך לידה: 7.4.90 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: צורן
כיתה/צבא/אחר: י"ב עלק. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: יוו לא זוכרתD: משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: הכל יהיה חיובי!! DDD: ~נסיון כושל להיות אופטימית~ מסר לאומה: נמנמ. תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: יש קצת בעיה עם העלאת תמונות בתפוז. רק שתדעו. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? אימונים גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כה. טוב, נו.

xXx Lilo xXx

New member
תפוזבל!!! אם זה לא ישלח אבוד לו ../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 16 וחצי וכמה ימים XD תאריך לידה: 23/5 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: אי שם ברחבי ישראל ישנו חור מעצבן כזה שחצי מתפוז נמצא בו -> ראשון XD כיתה/צבא/אחר: י"א.... משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: אממממממ שביתה... זה גם שלילי וגם חיובי. היו ימי הולדתתתת
וסתם. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: אילת
.... המון מבחנים ניראה לי
מסר לאומה: אם אתם הולכים למסיבת פיג'מות - אל תחשבו שאתם אשכרה תלכו לישון XD השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? כניראה ת"א.... או לומדת
גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? אהא. ישלי מקורות לעזאזל

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם:דניאל גיל:18.7 תאריך לידה:4.5.89 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:ר"ג כיתה/צבא/אחר:צבא.. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:התגייסתי חח.. משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:אני אסיים טירונות! (עוד 4 ימים! וואווו) מסר לאומה:אין תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]:--- השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?צבא.. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?כמו שצריך! תלמדו לבגרויות זה חשוב!

למעלה