../images/Emo220.gifהמורה שלנו קיללה אותנו ואת ההורים שלנו,
היא אמרה לנו"מה זה צריך להיות?!גם כן הורים נתנו לכם!!פעם אחת אומרים לא לשלוח את הילד לבצפר!!הם לא תומכים ההורים שלכם -------- מה זה צריךר להיות?!" היא אשכרה כמעט קיללה אותם,אבל התחלנו לצרוח עליה,היינו 15 ילדים שהגיעו,שתלמד!שתעשה חזרה למבחן זין!! ואז חצי ממההורים התקשרו לבצפר כי שלחנו להם אסמסים ודיבנרו איתם על זה(גם ההורים שלי,אני גאה בהם!) ואז כשזה הגיעה למורה שלי היא כזה עושה לנו"מה הקטע שלכם?!אתם לא מבינים שלא מספרים דברים כאלה להורים!אתם צריכים לשתוק!פושטקים!"וכל מיני כאלה,אני הייתי בשוק, בת זונה!! =] שם:דורין=] גיל:בעוד חודש פחות יום 15(או יומיים,) תאריך לידה:1.1.93=] עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר:עיר,יבנה>< כיתה/צבא/אחר:ט...2!!!!!! משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:
קניתי את הפאקינג דיסק איחוד של לד זפלין+הDVD!!
קאסי קלברט:/ משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:
הרבה ימי הולדת^^
הרבה ימי הולדת=הרבה כסף!!
סוף החודש,אני בכלי זמר..גיטרה!!(לס פול גיבסון אמן אמן אמן,חסכתי לזה,יש לי פאקינג 1850 שקל,מה הסיכוי שההורים יוסיפו עוד כ4000 שקל כולל מגבר><) מסר לאומה:"לא זה בסדר הכל פה נפלא,השמש זורחת השמש עולה" תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]:=][= השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה?תל אביב>< גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה?בואי אני אסביר=] המנהלת העבירה לנו על זה שיעור.. היא אמרה שהמורים ישלימו
רק אם ישלמו להם על זה,כי במשך השביתה הם לא קיבלו משכורות.. אלא אם כן המורים יחליטו (כל מורה יחליט עם עצמו ועם הבצפר בו הוא מלמד) שהם משלימים את החומר, אם לא,התלמידים נדפקים,אם כן,התלמידים גם נדפקים..