שרשור התפקדות

mcfly danna

New member
me me me

שם: דנה, דנדה, מוקה, ג'ואנה וכו'.... גיל: 14 תאריך לידה: 23.8 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חור בדרום, המפקד! כיתה/צבא/אחר: כיתה ט' משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: החברות שלי גורמות לי לעשות דברים מסוכנים- זה טוב... משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חופש חנוכה! מסיבת חנוכה, נרות אש- זה ממש עושה לי את זה.. מסר לאומה:לחצות את כביש הערבה בספרינט ב10 בלילה זה כיף... תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: הנה!!!!! השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? נחים.. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? אה! אני לא... אני לא! אני לא שובתת מלכתחילה.. שיהיה חודש טוב

mcfly danna

New member
רילי?!?!

מגניב, יצאתי פה כמו אלפקה מצויה, יש לי אחת יותר טובה, אבל זה בטלפון של חברתי האבלה, היא תשלח לי ואני ואשים את זה במסן...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. גיל: עוד 3 חודשים 16. תאריך לידה: 22.3 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חוווווווור. ראש העין
כיתה/צבא/אחר: לפי מה שאני עוד זוכרת זה י'. משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: שביתה עם הרבה ת"א
הזמנתי מהדורה מוגבלת של פראמור
שלילי - קייסי
משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: הרבה לונדון
הופעות
פיונרל
קידס
סיטי סליפס
הלוגודביי
בריטיםםםם!!
המהדורה של פראמור תגיע. מסר לאומה: אם אתם רוצים משהו והוא פשוט לא קורה/לא הולך - המשיכו הלאה למשהו טוב יותר
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אין לי כוווווווווווווח. עובדות בכלל התמונות בתפוז? השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? לונדוןןןןןןןןןןןן!! גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? זין! אני כבר 4-5 חודשים מתכננת את הטיול הזה ללונדון ואני לא מתכוונת לבטל יום לפני בגלל איזה שבוע לימודים מפגר שאולי אולי אולי אולי יספיקו לארגן משהו עד חנוכה ~,~ לא יהיה קיצור.

ס'אהבלות חמודות אתן../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אף אחת לא שמה לב למה שכתוב? "משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר:" אז יופי, לכולן כתוב משהו שלישי ביקרה בחודש דצמבר
שם: שירי. היי^^ גיל: עוד פחות מחודשיים 17 ! תאריך לידה: 20.1.91 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: ראשון לציון. חור בהחלט. כיתה/צבא/אחר: י"א משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר:
ימי הולדת, ראיתי המון אנשים, שביתה.
הטיפש הזה, המוות של קייסי
משהו חיובי/שלילי שיקרה בחודש דצמבר:
שביתה (עד שלב מסויים), חנוכה.
אין ימי הולדת. בכלל. כל החודש הזה. איזה שיט
מסר לאומה: תאהבו, אנשים. תאהבו.
תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: אוקיי, כי זה באמת נשמע מפחיד
השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? לא יודעת עוד. שטויות. XD גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? כמובן, אבל זה רק בהנחה שהשביתה תיגמר לפני חנוכה (מה שלא סביר שיקרה.) אז זה נשמע כמו בולשיט. הודגש באמצעות מדגישומטיק
שקר!!!11 אני הדגשתי! [טוב, בסדר, התעצלתי. תהרגו אותי.
]

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif

שם: מור D: גיל: 15+ תאריך לידה: 7.4.92 עיר/ישוב/כפר/חור/וואטאבר: חולון כיתה/צבא/אחר: י'-5 הכי שיש! משהו חיובי/שלילי שקרה בחודש נובמבר: חיובי- בית ריק עם חברות :) שלילי- כלמיני בחני פתע פיכסים במת', קייסי ז"ל
, לא קונים ת'קוטג ;; משהו חיובי/שלישי שיקרה בחודש דצמבר: חיובי- הארי פוטר, שנות ה-70 עונה 5 [מחר! ז"א היום!],חנוכה. שלילי- יותר קרוב לפינוי
מסר לאומה: תשמעו ארוואי
כי נוסטלגיה זה כיף D: תמונה [שלכם!@$@#@# אני אצליף בכם עם שוט!]: חיחי. השאלה המתחלפת: אז... מה אתם עושים בחופש חנוכה? אני יודעת, הדברים הרגילים~שותים, אוכלים, פיפי, קקי. גם אתם שמעתם על השמועה שהולכים ללמוד בחופש בגלל השביתה? זה די ברור שלא יהיו לנו חופשים. ז"א ביי ביי חופש פסח
שיהיה חודש טוב גם לך ^^;

מור ../images/Emo24.gif

את מצחיקה אותי יקירה. ולכי תדעי, אולי השביתה תימשך מעל המצופה

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifברי ^^../images/Emo24.gif

אני שמחה שסכיזופרנתי [לול מילה מסובכת] לעתיד משעשעת אותך D: מעל למצופה ז"א יותר מפסח? XD

למעלה