שרשור חוויות מב"ש

Tom 7

New member
../images/Emo41.gif שרשור חוויות מב"ש ../images/Emo41.gif

לא הייתי אבל תספרו איך היה!

HiLLaBahaR

New member
ראשונה..?? ../images/Emo99.gif

בטח אף אחד לא הגיע כ"כ מהר הביתה... היה פשוט מושלם!! מהשיר הראשון ועד האחרון... הבארוק התגלה כמקום מעולה להופעות... די אינטימי. פלייליסט חלומי, קהל חם, אווירה סוחפת, חברים טובים, והלהקה...
טיטי הייתה מדהימה, מרגשת, מחשמלת... ותום היה מקסים, מרגש, זורם, מצחיק... טוב פשוט אין דברים כאלה!!! התרגשתי, בכיתי, השתוללתי, נהנתי כ\"כ... כמו שלא נהנתי הרבה זמן!!! הפלייליסט: (אני ישתדל לפי הסדר...) הנה זה בא תעזור לי אם כבר חופשי SE גניבה סמי מקום אחר היה השיא שלי
אינטרמת NYC (היה מצחיק שהכינו שלט בקהל... \"עלללק באר שבע, אני לא קולט מה שם עשיתי\" תום ראה את זה ונקרע...) מלחמה שקטה וכל מילה נוספת פשוט מיותרת... Don't Like לא יכול אחרת גם כשלא בוכה פשוט אין על השיר הזה בהופעה... מוציא ממני אנרגיות שלא ידעתי שיש בי אפילו... אלה WAY מדהים
ליפול תשחק אותה טיפה בים הדרן 1: חולמת אין לך מקום עוד ארון הדרן 2: ג'קי שום אמן או להקה בארץ / עולם כרגע מגיעים לעשירית ממה שקורה לי כשהיהודים עולים לבמה. כיף אמיתי, התפרקות, והמון המון אהבה
שלא נגמרת ולא תיגמר לעולם. כי היהודים זה משהו שישאר איתי, חלק ממני לנצח!!! תודה, תודה, תודה... על כ"כ הרבה דברים שהיו בלילה הזה. היה נראה שהם נהנו לא פחות מאיתנו... ממש מחכה לתמונות... כי אני ומצלמה בהופעה פשוט לא הולכים ביחד. לילה טובי (חייב לישון לפחות קצת)...

invAsion

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
כמה רציתי לשמוע את השיר הזה..
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(לא צריך להיסחף...)

דברים שלא ישכחו, ודברים שהיו יכולים לא להיות. הצורה שהכל היה מוגש בה היום.. מדהים. תודה ליאן. את הכל.
ענברנטל. זה לא רחוק כמו שנראה לך...
כל שאר אהוביי.
תמיד עושה טוב לראותכם...

היה.... היה.

נשברתי שם יותר מידי. היה קשה בהופעה. אחר כך תום לא הפסיק להצחיק אותי. כל כך העלה לי את המצב רוח. פשוט מדהים. ואורית, מלאך מתמיד. "איך את מרגישה?" "... הבאתי לך מכתב." "המשך מפעם שעברה?" "לא, משהואחר." "ואיך את מהמכתב הקודם? בסדר?" מתוקה אמיתית. היה טוב לקבל ממנה את החיבוק אחריי שלא הצלחתי להגיע אליה בראשון. באמת שהלהקה עשתה לי את הערב. בכל מה שהם אמרו, והיה כל כך הרבה. תמונות אם יהיה לי זמן וכוח אני אעלה היום. למרות שתום לא אוהב את זה שאני מעלה כי הוא רוצה לראות תגובות, אז... נראה כבר .:p

../images/Emo41.gif תמונות ../images/Emo41.gif (תום, מקווה שהפעם תסתכל ../images/Emo3.gif)

לא הצלחתי לצלם כמו שצריך. לא הייתי עסוקה בזה. יש איזה 20 תמונות. חכו לתמונות של נוריאל יש לו ממש טובות. להת'.

למעלה