שרשור חוויות מב"ש

Ohad2365

New member
כל הכבוד לוטלוט :]

אחלה של תמונות!!! תודה לליקו :] הייתה הופעה פשוט מדהימה.אין מילים לתאר. מי שהיה שם ושמע את הצרחה בהתחלה של "אלה" זה הייתי אני P: חחח תום שואל אותי כזה "רוצה לצרוח במקומי באלה?" לא יכולתי לסרב לדבר הזה!

נשמת

New member
זה היה קטע גדול ../images/Emo45.gif

זה כמו שאורית תגיד לי "רוצה לצרוח בהתחלה של סמי במקומי??" חחחחח

lotemy

New member
28 רק עוד קצת:(

ואז לחכות שישלחו לי ת 240 האחרות XD הילדה ישנה ...

lotemy

New member
טוב אחרון כי אני הולכת לאכול

ויש עוד 300+ ואין לי הרבה כוח, מי שירצה אני אשלח לו באיסי 198517391 ^^ אגב.. יש גם קליפים מההופעה, של מלחמה שקטה, עלק ניו יורק סיטי, ואם כבר.. מי שרוצה..

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאין ספק...

אחד הלילות המדהימים שהיו לי
כל כך אינטימי, כל כך קסום בלי לחפור הרבה (או ככה אני מקווה, לפחות) מקום אחר- אחרי שבסוף לא ניגנו אותו בראשון, הכי שמחתי בעולם לשמוע אותו בב"ש. היה מדהים! כל כך חיכיתי ששוב ישירו אותו בהופעה טיפה בים- אני מאוהבת בתום ואין לי עוד מה להוסיף גם כשלא בוכה- איזה שירררר... גאוני אני פשוט אוהבת אותו בהופעות WAU- כל מילה נוספת מיותרת חולמת-
מלחמה שקטה- אני לא יכולה אפילו להתחיל לתאר מה היה לי שם- התגעגעתי לשיר הזה נזכרתי מהר מאוד למה כל כך התגעגעתי מהפעם האחרונה ששמעתי אותו בהופעה.
תודות- חובה: לנטע- על האוטו ועל ההסעה
ליפית- על הנסיעה הבהחלט מצחיקה חזרה הביתה. אני יודעת שזה קשה מאוד, אבל תשתדלי לא לרוץ באלכסון את כל הרצל, אם לא בראש שלך להדרס (זה היה קורע כל כך, על הבוקר)
לעדי- שריגשה אותי בהתרגשות שלה. פשוט היה לי כיף מאוד לפגוש אותך
לאורית- על מלחמה שקטה
שריגש לתום- שהמבטים שלו ממיסים אותי ומציפים אותי באושר מסוג מיוחד וקסום שקשה לי להזכר מתי פעם אחרונה חוויתי
ועל שנתן לי יד מספר פעמים והסתכל לי לתוך העיניים... וחייך
ללהקה המדהימה הזו- שבלעדיהם חיי היו נראים אחרת אחרונה ובהחלט חביבה לגיל- המלאך
שלי שלא נותנת לי ליפול תודה על החיבוק במלחמה שקטה, ועל הצחוקים לאורך כל הדרך פשוט תודה שאת שם כי שום דבר לא באמת מושלם בלעדייך
יש הרבה תמונות אני אעלה אותן מחר (היום) בעזרת השם, בערב. לילה/ בוקר טוב!

למעלה