שרשור חוויות מב"ש

lotemy

New member
אני ותום

אם מישהו יכול להבהיר יותר את התמונה אני אודה לו

hagitos1

New member
איזה חיוך,כפרע על החיוך../images/Emo99.gif

הנה נסיתי כמה שיותר

ליאןןן

New member
הופעה שלא תשכח.

האמת, שנסעתי ממש בלי חשק. לא הרגשתי טוב כל היום וממש לא היה בראש שלי הופעה.. אבל אני לא יכולה לתאר כמה שאני שמחה שבכל זאת נסעתי. היה משהו שונה שם [משהו באוויר..], אני לא יכולה בדיוק לשים על זה אצבע. והאמת, שלא ממש בא לי. היה פשוט טוב. טוב טהור כזה. טוב שגרם לי להרדם עם חיוך אמיתי, כמו שלא היה הרבה זמן. וכל אחד מכם שראיתי אתמול, הוא חלק מהחיוך הזה. אז תודה לכם
. אין כמוכם. ותודה ללהקה הזאת. שבלעדיה הכל היה נראה כלכך שונה. "בכל זאת לפעמים האור בא מבפנים"
שב"ש יקיריי
.

Dug E

New member
קודם כל, אני דורש התנצלות מגיא על הנפילה הזאת

גיא! מה זה היה?!? לפחות תיפול בצורה יותר קולית
סתם..זה היה אחד המצחיקים
. כמו שכבר אמרתי, נראה לי שהם התבלבלו בין הפלייליסט של ההופעה בראשון לבין ההופעה אתמול. קצת יותר מידי להיטים אבל משום מה, הפעם זה לא כ"כ הפריע לי.. משהו באווירה של המקום הוסיף משהו כ"כ מיוחד וחד פעמי. אבל אחרי הכל, אין על הפורום
. המון תודה לספיר וחני
. צח'ר. "הוא מחכה לי הוא מושיט ידיים יפה עיניים, כמו משמיים..." (פני מלאך/יהודית רביץ).

נשמת

New member
גיא, אני מקווה שאתה בסדר...

ושהחולצה של תיתי גם בסדר, אחרי שמישהו משך לה אותה בנחישות. איזה קהל מפגר, אלוהים ישמור. [לא כולם כמובן, רק מי שמתנהג כמו בהמה, והיו כאלה.]

MamoOoshA

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בהחלט אחת ההופעות
פלייליסט מעולה, כמובן שהייתי מוכנה לעשות כמה שינויים... *אהמ*לעולם מצידי*אהמ* |שורק| אבל מילא, היה טוב גם ככה. מקום אחר בהחלט עשה את העבודה, ושחק אותה הקפיץ אותי כמו שלא הוקפצתי כבר המון זמן. ת ו ד ה לנטע - יצאת מלכה עם האוטו.
ליפית - על הצחוקים בדרך חזרה
ופעם הבאה שאת חוצה את הרצל - תעשי את זה במעבר חצייה, וכשהכביש ריק!
לעדי - היה נחמד לסגוד לך מקרוב
לתום - על שתפסת לי את היד, הסתכלת לי בעיניים ושרת לי מילה מהשיר שלי (ליפול).
ובכלל לכל הלהקה - על הופעה מדהימה שכזו
תודה ע-נ-ק-י-ת ללי
בלעדייך זה לא היה אותו דבר
לא יכולה כבר לחכות לבארבי...

נשמת

New member
../images/Emo2.gif מה לסגוד מה

ויפית, יאוו, הרגה אותי עם הריצה שלה. אני הייתי עושה שינוי קל בפלייליסט, בנוגע ללהיות....

MamoOoshA

New member
לא מתווכחים עם סגידה ../images/Emo3.gif

נו, הכתיבה שלך... אחת החולשות שלי.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאני או-הבת אותך כל כך!../images/Emo23.gif

(הנה אני מגיבה... ולא כי את הערת לי). מלאך שלי, תמיד תמיד פה וגם שם וגם איפה שבא לך בשביל כל דבר!

izzys

New member
בהחלט הופעה שתזכר.

הרבה זמן זה לא נראה ככה, היה פשוט מטורף. מכל הבחינות. רוב תודות לכל מי שלקח חלק
.

Z A M i

New member
../images/Emo13.gifהיה טוב..

לא יכול אחרת זה מוות עם לחן. באמאשלי.
היה טוב לראות את כולכם.. נתראה בשמחות. נ.ב.. חני, שכחת אצלי את נעלי הבלט שלך!

The Kinslayer

New member
היה מעולה. באמת.

אני לא יכול לדעת מה בדיוק הפך את ההופעה הזאת להיות לשונה משאר ההופעות שהייתי בהן, אבל ביחס להופעות האחרונות שהייתי בהן, היא בהחלט לוקחת. זה הביצועים, או ההרגשה שהם פשוט נתנו הכול, או האנשים, אני באמת לא יכול להצביע. אבל היה פשוט נהדר. וואט אבווט יו

למעלה